שאלה לגבי לחם

PoliShook

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
0
55
0
כל יום כמעט אני אוכל לחם, מקפיד על מלא/לחם קל עם סיבים. יש ימים בהם אני אוכל 200 גרם ויש 100(4 פרוסות לחם גדול/8 פרוסות בינוניות), אבל אין כמעט יום שאני לא אוכל לחם כי זה משביע, טעים ופשוט. זה בסדר לאכול כל כך הרבה לחם? בערך 50% מהפחמימות שלי באות מלחם.. זה לא משמין או משהו כזה? עכשיו גם מתחיל בית ספר אז כל יום אני אוכל בבית הספר 4 פרוסות. לחם לבן אני לא אוכל. אגב, אני במסה.
תודה 👏

אם התפריט שלך מאוזן מבחינת אבות המזון וצריכת קלוריות בהתאם למה שנדרש במסה, אין עם זה בעיה.

• פותח/ת השרשור
אם התפריט שלך מאוזן מבחינת אבות המזון וצריכת קלוריות בהתאם למה שנדרש במסה, אין עם זה בעיה.
אבות מזון זה חלבונים ושומנים? כי אם כן אז סבבה, וכן גם לפי צריכת קלורוית זה מתאים. ולחם מביא לי מלא סיבים תזונתיים יש שם 13 גרם ל-100 גרם שזה מעולה. אז אין בעיה עם לחם לעומת אורז או משהו כזה?

אין בעיה עם לחם , שאומרים שלחם זה משמין זה מיתוס , מה שקובע בסופו של דבר זה כמות הקלוריות שאתה צורך כל יום ...אין בעיה גם אם כל הפחמימות שלך יגיעו מלחם העיקר שתגיע לערכיים הסופיים שלך בסוף היום .

• פותח/ת השרשור
אין בעיה עם לחם , שאומרים שלחם זה משמין זה מיתוס , מה שקובע בסופו של דבר זה כמות הקלוריות שאתה צורך כל יום ...אין בעיה גם אם כל הפחמימות שלך יגיעו מלחם העיקר שתגיע לערכיים הסופיים שלך בסוף היום .
יופי, תודה רבה

מבחינת בריאותית לחם לא הכי בריא, אני בכלל נגד התבססות על פחמימות כמקור תזונה עיקרי אבל עם כבר אז לך על אורז או בטטות.
בלחם יש גלוטן ועוד כל מיני זבל שמוציאים לך מינרלים מהגוף.

• פותח/ת השרשור
מבחינת בריאותית לחם לא הכי בריא, אני בכלל נגד התבססות על פחמימות כמקור תזונה עיקרי אבל עם כבר אז לך על אורז או בטטות.
בלחם יש גלוטן ועוד כל מיני זבל שמוציאים לך מינרלים מהגוף.
אני אוכל כל יום עוד פחמימות חוץ מלחם אבל לחם יותר קל ויותר טעים לטעמי.. אגב, אמא שלי קנתה לחם והרכיבים שלו זה:קמח שיפון, גרעיני חמניות, חיטה מוקרשת, קמח מלט, מחמצת טבעית, קלציום אצטט, מלח, שמרים ומים. זה בלי גלוטן

אני אוכל כל יום עוד פחמימות חוץ מלחם אבל לחם יותר קל ויותר טעים לטעמי.. אגב, אמא שלי קנתה לחם והרכיבים שלו זה:קמח שיפון, גרעיני חמניות, חיטה מוקרשת, קמח מלט, מחמצת טבעית, קלציום אצטט, מלח, שמרים ומים. זה בלי גלוטן

רשום לך על זה שזה ללא גלוטן? כי אם לא אז זה כן עם גלוטן.
לגבי נוחות וזה שזה טעים אתה צודק, עדיין בריא זה לא.

• פותח/ת השרשור
רשום לך על זה שזה ללא גלוטן? כי אם לא אז זה כן עם גלוטן.
לגבי נוחות וזה שזה טעים אתה צודק, עדיין בריא זה לא.
לא כתוב כלום, זה סתם שקית ניילון רגילה. באתר שלהם יש רכיבים ואין גלוטון ברכיבים.. אתה יודע, היום אין שום דבר שהוא בריא. גם האורז לך תדע אולי הוסיפו לו שם כל מיני חומרים וגימיקים.

בקמח עצמו יש גלוטן, זה לא אמור להיום רשום ברכיבים, לפי שאתה מתאר זה עם גלוטן.
אפשר תמיד לצמצם, אני אישית נגד פחמימות בכלל, אולי קצת מירקות מפירות, העיקר צריך לבוא מחלבון ושומן מהחי, זה כמובן אם אתה מחפש בעיקר בריאות.

• פותח/ת השרשור
אפשר תמיד לצמצם, אני אישית נגד פחמימות בכלל, אולי קצת מירקות מפירות, העיקר צריך לבוא מחלבון ושומן מהחי, זה כמובן אם אתה מחפש בעיקר בריאות.
חיפשתי לחם אחר מאותה חנות וברכיבים היה רשום גלוטן, ובלחם השני לא, מוזר חח. ובלי פחמימות אי אפשר לגדול, מה אפשר לאכול כל היום? בשר וגבינות? במסה צריך הרבה פחמימות..

בלחם זה פחמימות מורכבות אז אני חשוב שכן.

• פותח/ת השרשור
טוב, אז חקרתי על גלוטן וגילית אתר שיש בו תשובות של מומחים והם כתבו
מי אמר לך שגלוטן לא בריא?
פשוט יש אנשים שרגישים או אלרגים לגלוטן - ולהם הוא אסור, בדיוק גפי שדבש אסור לרגישים/אלרגים לדבש וביצים - לרגישים/אלרגים לביצים וכדו'.
זה לא נכון להגיד שגלוטן לא בריא. כמו כל מרכיב טבעי בצמחים, גם גם לגלוטן יש תחונות חשובות בתפקוד הגוף. הבעיה נמצאת בכמות הגלוטן שאנחנו צורכים. אם נתחיל לשמוע גוף שלנו ולספק לו בדיוק מה שהוא זקוק, לא יותר ולא פחות, גלוטן יהפוך ממזיק למועיל.
למי שאין רגישות לגלוטן אין בעיה לאכול אותו.

טוב, אז חקרתי על גלוטן וגילית אתר שיש בו תשובות של מומחים והם כתבו

אתה לא יודע שלא מקשיבים לרופאים בענייני תזונה?
הם בורים בכל הנושא הזה, הם גם יגידו לך שבשר לא בריא ועוד שטויות למיניהם.
אם אתה רוצה טיפה ללמוד מה זה לאכול בריא תרשום ''פליאו'' בגוגל.

תשמע אני אם אתה אומר שאתה אוכל כל כך הרבה לחם אני מציע לך שתבדוק במשך שבוע כל יום כמה לכם אתה צורך... ואם יש לך תפריט אוכל מפורט אז תראה אם אתה צורך יותר מידי בכמות .

• פותח/ת השרשור
תשמע אני אם אתה אומר שאתה אוכל כל כך הרבה לחם אני מציע לך שתבדוק במשך שבוע כל יום כמה לכם אתה צורך... ואם יש לך תפריט אוכל מפורט אז תראה אם אתה צורך יותר מידי בכמות .
למשל היום - אכלתי 4 פרוסות לחם קל: 2 בבית ספר, אחת עם גבינה בצהריים ועוד אחת עם טונה לפני שעה. 4 פרוסות לחם קל זה לא הרבה ביום, חצי משם זה אוויר. מחר אני גם אוכל 4 בבית ספר. יותר מ-4 פרוסות של לחם קל/לחם מחיטה מלאה אני לא אוכל. בנוסף ללחם אכלתי היום ש"ש, אורז ומנדרינה.

למשל היום - אכלתי 4 פרוסות לחם קל: 2 בבית ספר, אחת עם גבינה בצהריים ועוד אחת עם טונה לפני שעה. 4 פרוסות לחם קל זה לא הרבה ביום, חצי משם זה אוויר. מחר אני גם אוכל 4 בבית ספר. יותר מ-4 פרוסות של לחם קל/לחם מחיטה מלאה אני לא אוכל. בנוסף ללחם אכלתי היום ש"ש, אורז ומנדרינה.
הגזמת חשבתי אתה אוכל בכמויות... זה בסדר

Back
למעלה תחתית