הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בשר בקר חופשי

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
איפה אפשר לקנות כזה? אני יודע שכל רמת הגולן מלאה במרעות כאלה.

• פותח/ת השרשור
מה קופונים? אני שואל איפה אפשר לקנות כדי לאכול בקביעות. או לפחות להפחית כמה שיותר את צריכת הבשר של פרות הרפת

אה סליחה ! חשבתי יענו אכול כפי יכולתך ....אין לי מושג חפש בחניות טבע. אני מהמר שזה יהיה שחיטה (כספית)

חלק מהבשר הוא גם פרות חלב שסיימו את הקריירה, וחלק עגלים שמפטמים אותם בהכל חוץ מעשב.

בעיקרון קצת פחות מ50% משוק הבקר הישראלי הוא טרי, דהיינו נשחט בארץ, אבל לא מקור כל הפרות בארץ (מי שראה את התחקיר על אדום-אדום, ראה שהרבה פרות בכלל מגיעות מאוסטרליה), וכאמור חלק ניכר מהשוק בוודאות לא פרות מרעה.

אני הייתי בודק ישירות מול החקלאים.
יש חוות בוקרים בהרבה נקודות בארץ, בדוק איפה יש לידך וצור איתם קשר - תרוויח הרבה יותר מבשר.
אם אתה לא יודע איך למצוא אותם - צור קשר עם "השומר החדש".
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אז אתה בעצם אומר שאני יכול ליקנות תבשר ישירות מהחוות? זה גם לא הכי נוח... קוויתי ליקנות מאיזה סופר, אמרו לי שאולי יש בעדן טבע אני יחפש שם קודם. תודה רבה 😃

תוכל לקבל מהם הכוונה איפה באזור שלך אפשר לקנות בשר מרעה איכותי במחירים הכי טובים.
זה השוק שלהם...

מחזק את דברי KD2. אדום-אדום נחשב לבשר האיכותי ביותר בארץ במסגרת תעשיית הבקר, העגלים מיובאים מאוסטרליה (שם הם מגודלים על מרעה) ובארץ ממשיכים לגדול ברמת-הגולן לא על מרעה.

מעבר לזה, אני מכיר מקום שמוכר בשר משובח (גזע אנגוס \ ברנגוס [אנגוס+ברהאמה]) שמגודל במרעה חופשי - http://www.gillis.co.il

• פותח/ת השרשור
למה שאני יקנה אדום אדום סה בדיוק ההפך ממה שאני מחפש, הסיבה העיקרית היא אידיאולוגית ואני כבר ממזמן רוצה לעשות את השינוי הזה. תודה על הלינק, בדיוק תיכננתי לעשות טיול בסוף שבוע ברמת הגולן ניראה לי אני יקפוץ לשם 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית