הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deadlift checking (first time) :d

נראה טוב בסך הכל. גב צריך להיות באלכסון, כמו זה: \ לא אחד לאחד, אבל לא כמו שעשית לפעמים, שהוא מקביל לרצפה: ---
תרד גם עם התחת ולא רק עם הגב. זה מה שאני שמתי לב.
שמתי לב שהמוט רחוק מדי, לא רשמתי את זה, ברח לי...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז בעיקרון רק לקרב את המוט אלי , והגב קצת באלכסון אבל עדיין ישר ?

ומה בקשר לאחיזה ? היא בסדר ?

נערך לאחרונה:
תפסיק להקשיב למדריכים ליצנים, למרות שבמשקלים כאלה, אין ממש טעם לזרוק את המוט.
תוריד את הישבן למטה, עד שהרגליים נוגעות במוט ודחוף עם הרגליים.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לפרט בבקשה מה הכוונה ? איך הצוואר אמור להיות

ועוד שאלה , כשאני מצמיד את המוט וגורר אותו על הרגל כלפי מעלה זה פשוט מסרק לי את הרגל וזה כואב ! זה אמור להיות ככה ?

נערך לאחרונה:
אתה לא אמור למשוך אותו ככה. כשאני הרמתי בצורה הזו הרגשתי כאבים ב"חגורה" האמצעית-עליונה של הגב. נסה להסתכל מעט יותר למטה. התנועה נראית כיאילו אתה מושך קצת עם הידיים- נסה להוציא את התנועה מהרגליים.

• פותח/ת השרשור
אוקי להסתכל יותר למטה , אבל לא חושב שאני מושך מהידיים אולי רק בסוף בנעילה שם כן , לזה אתה מתכוון ? ומה בשק לגרירה של המוט (ערכתי את ההודעה אולי לא ראית)

• פותח/ת השרשור
היום בבוקר קמתי ונהיה לי מן שטפי דם (בקטנה) על הרגל וזה מהדדליפט , שאלתי כמה אנשים וחלקם אמרו שככה זה אמור להיות וחלק אמרו שזנ לא טוב לעשות את זה וצריך להימנע . מי צודק ?

היום בבוקר קמתי ונהיה לי מן שטפי דם (בקטנה) על הרגל וזה מהדדליפט , שאלתי כמה אנשים וחלקם אמרו שככה זה אמור להיות וחלק אמרו שזנ לא טוב לעשות את זה וצריך להימנע . מי צודק ?
נשמע קצת מוגזם, אבל בעיקרון זה אמור להיות ככה לדוגמה אצלי כל פעם אחרי דדליפט כל הרגליים שלי שרוטות וגם יום אחרי נשאר לי קצת סימן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית