סדר בעניינים:
1. התמונה שהביאו כאן היא של ולאד, וויטלפטר רומני חזק מאוד שלפי ה"אגדה" היה זה שהמציא את הדדליפט הרומני, בתמונה רואים אותו על בלוק עושה דדליפט רומני כמובן ולא דדליפט רגיל.
2. תקרא במקום אמין כלשהו איף מבצעים דדליפט נכון, תפנים מה הולך שם, אתה שואל פה שאלות בסיסיות מדי, אי אפשר להתחמק מלהבין ולדעת מה אתה עושה, אחרת תהיה תלוי באחרים לנצח.
3. למי שלא גדול מדי(אני שוקל 99 ואני ממש לא גדול מדי) ועומד צמוד-כפי שנדרש בדדליפט קלאסי אין סיבה לדם ברגליים כל אימון, מהר מאוד מתרגלים מה גם שהשוקיים משתפשפות מהחלק החלק במוט ולא המחוספס, מי שעומד בסומו או רחב מדי- קונים גרביים ארוכות עד הברך ועושים איתן דדליפט
4. אני מאמן כושר מזה שנתיים ודי מבין מה אני עושה, גם אליי באו מתאמנים בני 60 שאין להם מושג וחצי מושג בביומכניקה של הגוף או באימונים ואמרו לי שאני הורס את הגב בדדליפט בחימום עם 90 קילו, ברגע שהרמתי 190 או 200 ל5 פשוט לא הסתכלו לי בעיניים והלכו לעשות הרחקות כתף עם משקולות של 2 קילו, על כל קבוצה של 3 ישראלים יש 5 דעות, למרות שהרבה פעמים 4 דעות חסרות כל בסיס, כל אחד נהיה מקצוען, אתה צריך להתחיל לסנן את אלה שיודעים ואלה שלא;maeq