הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הוספת שומן לתפריט

Kosher

משתמש מתחיל
75
0
נק' מוניטין:
-3
75
0
יש אפשרות להוסיף שומן לתפריט ? פחמימות קשה לי להוסיף לתפריט, וחלבונים יש לי מספיק..

יש אפשרות להוסיף שומן לתפריט ? פחמימות קשה לי להוסיף לתפריט, וחלבונים יש לי מספיק..
אם אתה במסה עדיף שהדגש יהיה על הפחמימות מאשר על השומן הפחמימות הם כביכול "הדלק" לשריר אני אישית בלי פחמימות לא יכול לתפקד באימונים
אם אתה בחיטוב אתה יכול לקצץ בפחמימות אבל אתה עדיין צריך כמות מספקת כדי לשמור על המשקלי עבודה באימונים.

• פותח/ת השרשור
גם שומן זה דלק לגוף לא? ואתה יכול להגיד לי איך אני יכול להוסיף פחמימות לתפריט מה לאכול?
ומיצים זה בסדר? למרות שזה פחמימות פשוטות אומרים שזה גם טוב לא?

עדיף שהפחמימות שלך בתפריט יהיו איכותיות ככל האפשר אתה יכול לאכול פסטה שזה פחמימה איכותית וממש לא משביעה ! אתה יכול לעשות ארוחת ערב עם שיבולת שועל זו פחמימה איכותית ביותר אם לא ה.. , עם קינמון ובננה למשל זה יוצא פשוט פצצה!

• פותח/ת השרשור
להוסיף פחמימות פשוטות זה לא נורא? אני גם אוכל פסטה ואורז.. ותגיד אם אני עושה שייק בננה זה לא מוריד מהפחמימות?

להוסיף פחמימות פשוטות זה לא נורא? אני גם אוכל פסטה ואורז.. ותגיד אם אני עושה שייק בננה זה לא מוריד מהפחמימות?
עדיף שיהיו כמה שיותר איכותיות , לדעתי מיצים זה חרא וכדומה ! ואיך בדיוק שייק מוריד מהפחמימות?

תוסיף לך לחם , תאכל איזה לחם עם משהו או פיתה.

Back
למעלה תחתית