הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לעשות?

tchvi5

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
0
76
0
אני בן 16 שוקל 64 גובה 172.
פעם הייתי שמן, עשיתי ספורט ואכלתי קצת בלי לקרוא וירדתי המון במשקל, אבל כנראה שאיבדתי המון מסת שריר כי נשאר לי אחוז שומן גבוה (20%~). אני מתאמן כבר שנה במשקולות אבל גיליתי שלא כ"כ עשיתי את זה טוב ואני עדיין לא עליתי במשקל וכ'ו... (עליתי קצת במשקלים של המשקולות).
השאלה שלי מה לעשות הלאה כדי לגדול נכון? נמאס לי שכל פעם אני עושה משהו בלי להתייעץ ואז אני נדפק

תעלה תמונה לאתר שיתנו לך הערכת שומן
בהנחה שאתה באמת על 20% שומן אני הייתי עושה קודם חיטוב להגיעה לפחות לאזור ה 12-14 , כי במסה אתה תעלה בשומן ונגיד להתחיל מ 20 אתה תגמור ממש שמן
אני ממליץ על תוכנית FBW מהאתר כאן לצורך חיטוב (לי זה עבד הכי טוב)
אם אתה סתם מגזים באחוז שומן שלך או אחרי החיטוב תעשה תוכנית מסה ניראה לי SS יהיה לך טוב

• פותח/ת השרשור
העליתי כבר לפני כמה חודשים ונתנו לי 17~, פשוט עשיתי עם קליפסר ויצא 20%~ ואני מפחד להיות רזה מדי וזה.. אני רוצה לעשות מסה נקייה

אני אישית הייתי יורד אז ללפחות 14 ומשם עושה מסה, אבל אם לא מפריע לך להיות שמן עד החיטוב אז קדימה לך על SS

• פותח/ת השרשור
אפשר לעשות SS עם מסה נקייה? וזה בסדר לעשות אותה אם התאמנתי שנה קודם? חח ותודה על העזרה

מסה נקייה אפשר תמיד , אבל בשביל זה אתה צריך לדעת במדיוק את הניטרלי שלך + לדעת בדיוק כמה קלוריות אתה צורך
שזה יותר מידי מסובך לפי דעתי תעשה בערך 500 מעל ניטרלי ואתה תיהיה בסדר
וSS מאוד תלוי במה המשקלים שלך בתרגילים שיש בתוכנית אם הם לא גבוהים אז כן SS בשבילך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית