הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב בשגעת

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
היי,
החלטתי לפתוח לוג על היעוץ האישי 😃
קצת נתונים יבשים:
RMR 2300 - 2400
בן 14 עוד 3 ימים (אם אני לא אמות לפני)
שוקל 65.7 שקילה אחרונה (לפני 3 ימים)
175-6 ס"מ
אחוז שומן: 20%
מטרה: 12% - 13%, אם אני אהיה שחיף אז 14%
משקל מטרה: 60 ק"ג- לא רוצה להיות בתת תזונה (וגם משה לא ישתף פעולה)
התפריט כזה:
1800 קלוריות
160 ~ 165 גרם פחמימה
175~ חלבון
60~ שומן
אני מקווה לתסף כמה שיותר מהר במולטי ויטמין וקפאין, אולי בקרוב גם קריאטין.

אימונים:
אתחיל עם משקל (המשקלים לא המשקלים שאני מסוגל להרים, או כמעט RM5, התחלתי עם ריסט לפי משה)-
סקוואט (לומד עדיין LB)- עושה 40 ק"ג ל-5
דדליפט (התחלתי כבר)- 50 ק"ג ל-5 בקלותתת
BOR (בנט אובר ראו עם מוט, או פנדליי במילים אחרות)- אני עושה 30 ק"ג אבל בשביל אימון בלבד. אני מאמין שאצליח עם 40 - 50.
בנץ'- התחלתי עם הטכניקה של דייב טייט- 40 ק"ג לפני הטכניקה, מקווה ל-50 - 60 אחרי שאעבוד איתה (עוד לא ניסיתי)
פרס- לומד אז 25 ק"ג למרות שזה קליל
מתח- אני עושה במכונה שמסבסדת משקל- כרגע 35 ק"ג, אני ארד ככה עד 5 ק"ג, אעשה 5 ק"ג (שאני מרים את עצמי פחות 5 ק"ג) אימון - שניים ואמשיך עם מתח רגיל.

התוכנית כזו:
אימון A1:
סקוואט
טכניקה 3X5
לחיצת חזה 3X6
מתח (אם אתה יכול לעשות 6 חזרות, תוסיף על עצמך משקל. המתח אמור להיות באחיזה צרה, כאשר כפות הידיים מופנות כלפיך) 3X6. אם אתה לא יכול לעשות מתח כלל או לא יכול להשלים את כל החזרות, תעשה חזרות שליליות - אתה קופץ לסוף התנועה תוך כדי נעזר בקופסה או כל דבר אחר להעלות אותך למעלה לסוף התנועה ויורד לאט לאט למטה עם הידיים עד למצב שהמרפקים שלך ישרים או כמעט ישרים ואז עושה את זה שוב להשלים את כל החזרות שיש לך בסט.
בפולי עליון, פשיטת מרפקים עם מוט 1X8
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 1X8

אימון A2:

פרס טכניקה 3X5
דדליפט טכניקה 3X5 (כשאתה מתחיל עם מוט ריק, תשים משקולות של 20 ק"ג (2 בכל צד) מתחת לצדדים של המוט, כדי שזה יביא אותך למצב שזה בגובה מספק [או שאפשר לקחת מדרגות של אירובי לשים בכל צד]).
לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה 2X6
משיכה עם מוט דאמבלים ("מסור") - 3X8 או BOR לאותו טווח חזרות וסטים
בטן (עדיף במכונה שתיצור עליך התנגדות ותוכל לעלות את ההתנגדות כל פעם) 2X10

אימון A3:
סקוואט טכניקה 3X5
לחיצת חזה 3X6
מתח 3X6
בפולי עליון, פשיטת מרפקים עם מוט 1X8
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 1X8
בטן 2X10

בסוף כל אימון 45 דקות אירובי שמורכבות מ:
1. 15 דקות HIIT של 30 שניות ספרינט 30 מנוחה.
2. תוכנית לריצת אלף שמשה בנה לי- 5.5 דקות (בעתיד זה ירד ל-3.5 - 4 כשאתקדם)
3. משלים ל-55 דקות אירובי הכי עצים שאני יכול על הליכון/אליפטיקל.

חימום:
סט 1: 50% מסט עבודה - 8 חזרות
סט 2: 65% מסט עבודה - 5 חזרות
סט 3: 85% מסט עבודה - 3 חזרות

ולסיום, התקדמות:
בתרגילים שעובדים על שרירים גדולים- 5 ק"ג (דדליפט לדוגמא), שרירים קטנים 2.5 ק"ג, ננסה לסחוט עד המטרות הבאות:
סקוואט 75 ק"ג - 70 ק"ג.
DL כמו סקוואט
60 ק"ג בנץ'
פרס 45 ק"ג ~
התקדמות רק באימונים A1 + A2

נראה לי שזהו, החפירה נגמרה
😣

בהצלחה.

אתה בידיים טובות.

בהצלחה! כמוני כמוך, גם אני בייעוץ עם תוכנית דומה לשלך, שיהיה לנו בהצלחה.

נערך לאחרונה:
סתם שאלה... איך זה שאתה גובה 1.75 ומשקל 65.7 ועל 20% שומן ? כשאני 1.75 ושוקל 64.4 ועל 12-13% שומן??? 😳 (אגב בן 18 אם זה כ''כ משנה את ההבדל למרות שלא ניראלי)?

סתם שאלה... איך זה שאתה גובה 1.75 ומשקל 65.7 ועל 20% שומן ? כשאני 1.75 ושוקל 64.4 ועל 12-13% שומן??? 😳 (אגב בן 18 אם זה כ''כ משנה את ההבדל למרות שלא ניראלי)?

לא כל מי שבגובה שלך ובמשקל שלך יש לו את אותם אחוזי שומן. זה אינדיבדואלי

רק מנסה להבין,האם זה תלוי גם במסת השריר שיש ???אולי בגלל שלי יש יותר מסת שריר אז פחות אחוז שומן ואצלו ההפך?

כן, נקח לדוגמא 2 אנשים באותו גובה שלאחד 20% שומן ולשני 11%, שניהם שוקלים אותו משקל, כמובן שנשער שהאדם עם האחוז שומן הנמוך יותר הוא בעל אחוז שריר גבוה יותר.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה.

אתה בידיים טובות.
תודה רבה 😃
אני בטוח בזה!
בהצלחה! כמוני כמוך, גם אני בייעוץ עם תוכנית דומה לשלך, שיהיה לנו בהצלחה.
בהצלחה ותודה!
כי אני נטול מסת שריר :(
אני קרוב יחסית לתת משקל (10 ק"ג פחות מהיחס האופטימלי- 175 ס"מ צריך לשקול 75 ק"ג בערך, אני שוקל 65.7)...

האימון של אתמול:
אימון A2:
פרס טכניקה 3X5 בוטל בגלל פציעה בכתף (ליתר ביטחון)
דדליפט 3X5X50KG סט ראשון היה מלחמה. סט שני לא התאמצתי. סט שלישי היה קליל 4 חזרות וחזרה אחרונה בקושי... עלייה של 5 ק"ג
לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה 2X25 לפי הפרוטוקול של ביל סטאר לסיים עם פציעת הכתף, 6 ק"ג כל יד.
חתירה פנדליי 3X8 עם 35 ק"ג- קל (טכניקה)
בטן 2X10X60KG קליל עלייה של 20 ק"ג

ריצה:
30 ספרינט 30 הליכה מהירה למשך רבע שעה (אנטרוולים). בקושי סיימתי אחרי דדליפט כבד =\
היום אני אשלים ריצת 1000 + 35 דקות אירובי.
נתונים:
150 קלוריות נשרפו באימון. מהירות ממוצעת של 8.5 קמ"ש. רצתי 15 דקות ו-2 ק"מ.

• פותח/ת השרשור
זה על אימון שעבר (באזור 20:00 אוסיף את האימון של היום):
אימון A3:
סקוואט טכניקה 3X5 כרגיל, 40 ק"ג
LEG PRESS 145LBSX8X2
לחיצת חזה 3X6X40KG ניסיתי עם הטכניקה של דייב ומשום מה הרגיש לי יותר קל עם המרפקים לצד מאשר מרפקים לכיוון הישבן, כנראה שאשאיר את זה ככה. 4
מתח 3X6 לא יכולתי אחרי הבנץ', רק משקל נמוך בהרבה.
בפולי עליון, פשיטת מרפקים עם מוט 1X8 קליל, עשיתי 40LBS כמו אימון שעבר
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 1X8 כמו קודם, 10 ק"ג.
בטן 2X10X60KG הפעם כבר היה לי קשה לעשות את זה, כנראה כי האימון היה חרא-
בניתי על PR בבנץ' ל-6 עם הטכניקה של דייב, החימום היה כבד מדי והסתכבתי (המשקלים של ה-2 סטים חימום הראשונים היו גבוהים מדי, בסט השלישי עשיתי 5 חזרות במקום 3 והסתבכתי עם הטכניקה של דייב- המרפקים לישבן אמנם מקצר את טווח התנועה, אבל היה לי ממש קשה ביחס לבנץ' "רגיל" שהיה קל יותר) וזה דפק את האימון.
בתכל'ס- אימון חרא...
עוד בעיה שהייתה לי (שאני מאמין שהיא זו שדפקה הכל):
סיימתי סקוואט, הכל טוב ויפה. לג פרס- תפוס. בנץ'- תפוס. לא רציתי להתקרר אז הרבצתי קלינים, אוברהד סקוואט, פרס, קלין אנד פרס, ג'ארקים, קומבינציות כמו:
חצי קלין (ממצב דדליפט), פרס, אוברהד סקוואט, באק סקוואט, BEHIND THE NECK PRESS ואת זה עם מוט ריק 5 פעמים בערך. הכל עם מוט ריק, מתוך שיעמום שדפק לי ככול הנראה את האימון.
לא הוספתי HIIT מתוך עצלנות (ע"ע אימון חרא), וגם לא אירובי עד הסוף השבוע ("מזג אוויר לא מתאים", תירוצים תירוצים...)

נשקלתי בשבת (כרגיל) אחרי שהייתי בשירותים ערב לפני- יצא 66 ק"ג עלייה של 300 גרם, לא מבין איך...
אמנם יום שישי אכלתי "ג'אנק"- אוכל תאילנדי (נולדס בשמן סויה עם ירקות ובשר) + 2 אקלייר בערב, אבל לא מאמין שזה גרם לזה... מקווה להישקל מחר בבוקר (היום הייתי שוב בשירותים- אני לא יוצא סדיר כל יום, יש לי בעיה עם יציאות- יכול להיות שבוע בלי ויכול להיות 3 ימים ברצף, ולכן אני לא אחכה ולמרות שזה באמצע היום אשקל מחר- כל יציאה קשה עקב העובדה שזה לא סדיר וראיתי שזה הוריד לי בעבר חצי קילו +- ממשקל הגוף).

בינתיים היום:
HIIT- חרא!!! מקווה לא להיכנס למומנטום שלילי ואקרע ת'תחת באימון היום.
עשיתי בפעם הקודמת:
8 קמ"ש במומצע, היום 6.5 קמ"ש
150 קלוריות נשרפו, היום 100 בקושי.
נחתי יותר מדי ולא רצתי מספיק מהר, שמח שלפחות לא בלעתי בורקס ולקחתי רק זירו.
אולי בגלל שלא התחממתי- הלכתי 200 מטר עד המסלול וישר רצתי, אולי בגלל החום וחולצה ארוכה, בית ספר ולא יודע מה עוד...

עוד כמחצית השעה אני יוצא לחדר כושר, ואם אני לא נותן אימון פצצה אני במומנטום שלילי לדעתי...

• פותח/ת השרשור
23.12.12
בבית הספר:
HIIT רבע שעה
30 שניות ספרינט 30 הליכה מהירה
לא הצלחתי לסיים, הפסקות באמצע, הרוב היה ריצה מהירה כי לא הייתי מסוגל לספרינט.
שרפתי 120 קלוריות לפי הפלאפון, נתייחס לזה כאל 100 (ומאחר ו-80% נשרף אחר האימון = כ-500 קלוריות סך הכל).
מהירות ממוצעת של 6 קמ"ש, בושה.

אימון A1:
סקוואט
טכניקה 3X5 סרטון בפורום PL/SM/WL
לחיצת חזה 3X6 שוב היה לי כאב בכתף, לא עשיתי
מתח 2X6X40KG + 1X6X35KG- סופית, לא יכול להוסיף משקל במתח עד המסה...
בפולי עליון, פשיטת מרפקים עם מוט 1X8X40LBS לא נוסף משקל- יותר קל מהרגיל
כפיפת מרפקים בעמידה עם דאבמלים 1X8X10KG קשה, כרגיל.

אחלה אימון משקולות, חרא HIIT

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היה לי עידכון בתפריט:
1700 קלוריות, 42 גרם שומן, 160 פחמימה ו-165 חלבון

עידכון על האימונים האחרונים:
אימון A2:
פרס טכניקה 3X5-
לא רציתי להסתכן שוב במתיחה/דלקת/וואטאבר בכתף ולא עשיתי פרס ליתר ביטחון.
דדליפט 3X5X55KG עלייה של 5 ק"ג- זה היה קשה, ללא ספק. סט ראשון היה קשה וזהו (סרטון טכניקה למטה). סט שני היה בינוני (ביחס לראשון אפילו קל). סט שלישי היה מלחמה מטורפת- 3 פעמים ניסיתי להרים את המוט, לא הצלחתי. נשמתי 5 שניות, הכנסתי לעצמי רעל לראש, ואחרי 5 שניות עשיתי את החזרה הראשונה, ואחריה זה נהיה יותר קל, אבל עדיין סט משוגע. שבוע הבא סוף סוף פלטה בכל צד...
לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה 2X25X4KG הפרוטוקול
3X8X30KG - BOR- עלייה של 5 ק"ג בינוני.
בטן 2X10X65KG- עלייה של 5 ק"ג קשה.
רוצה להגיע ל-75 ק"ג חלק (בלי לעצור בהתקדמות), ועד סוף החודש הראשון של המסה להגיע ל-100 ק"ג (המקסימום שיש במכונה)

לא עשיתי אירובי (הסבר למטה)

אימון A3:
סקוואט טכניקה 3X5 הראק היה תפוס 30 דקות... אני ככול הנראה אזמין את רן (MOO) שילמד אותי סקוואט.
לג פרס 2X8X165LBS- עלייה
של 20LBS בינוני
לחיצת חזה
1X2X42.5KG 2X6X40KG רציתי להוסיף משקל (סוף סוף). 2 חזרות לבד (ממש בקושי), 2 הספוטר ו-2 ויתרתי. ה-40KG היה ממש קל (4 ראשונות טסו למעלה, 2 אחרונות בקצב טיפה יותר איטי)...
מתח 3X6X40KG
אותו משקל
בפולי עליון, פשיטת מרפקים עם מוט 1X8X40LBS אותו משקל שבוע הבא אני אוסיף משקל, די קל
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 1X8X10KG אותו משקל
עוד שבועיים אוסיף משקל בתנאי שגם ביום ראשון יהיה קל בטן 2X10X65KG אותו משקל קשה יחסית, מקווה לטוב ביום שלישי (אולי בגלל שהייתי עייף אחרי שיעור ספורט והאימון, לא יודע למה) ולהגיע ל-70KG\

לא עשיתי אירובי.

בשבוע האחרון לא היה אירובי לצערי, וזה אומר דבר אחד- סופ"ש אירובי:
יום שישי (היום):
HIIT ב-17:00
אם אוכל ב-20:00 בערך חצי שעה - שעה ריצה
יום שבת:
HIIT ב-10:00 (שעה - שעה וחצי אחרי ארוחת בוקר)
שעה אירובי ב-14:00
שעה אירובי בשעה 19:00 (אם אצליח לשרוד את הכל)

משקל:
65.3KG- ירידה של 700 גרם ללא אירובי (!!). זו גם הסיבה שאני משלים כל כך הרבה אירובי בשבת, לאזן את הירידה וביום ראשון מקווה להיות 65KG ולהשלים 1 ק"ג בשבוע. אם זה יהיה ככה, אני אוריד הרבה שבוע הבא עם אירובי מלא

יום ראשון אלך לבדוק קבוצת ריצה באזור, אולי אצטרף אליה.

• פותח/ת השרשור
אימון A1:
סקוואט
טכניקה 3X5 אעלה מחר סירטון
לג פרס 2X8X185LBS עלייה של 20LBS
לחיצת חזה 3X6- סיימתי את כל האימון ועדיין הבחור לא סיים 7 סטים (לא מבין איך אחרי 10 דקות - 15 דקות נשארו לו 7 סטים, אולי חולה טרייספס וחזה)
מתח 2X6X40KG + 1X6X35KG אותו משקל
בפולי עליון, פשיטת מרפקים עם מוט 1X8X40LBS אותו משקל- שבוע הבא מעלה
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 1X8X10KG אותו משקל
התאמנתי בקבוצת ריצה. אני מצטרף אליהם- יותר נוח ככה לעשות אירובי.
5 ק"מ עם הפסקות- 50 דקות אימון אירובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית