הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים חדשה, דעות?

Avia Chen

משתמש מתחיל
142
0
נק' מוניטין:
31
142
0
שלום לכולם, בחרתי תוכנית מהפורטל וביצעתי בה כמה שינויים.
רגליים:
סקוואט 3x8
לחיצת רגליים 3x10
כפיפת ברכיים 2x10

חזה: (נראלי צריך להוריד אחד? )
לחיצת חזה כנגד מוט 3x8
לחיצת חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים 3x10
פרפר חופשי 3x10

יד אחורית:
לחיצת חזה צמודה 3x10
מקבילים 3xMax

יד קדמית:
כפיפות מרפקים כנגד מוט 2x10
כפיפות מרפקים כנגד דאמבלים 2x10

גב:
פולי עליון 3x8
חתירה בבודדות 3x8
מתח 3x8

כתפיים: (צריך להוסיף עוד? )
לחיצת כתפיים עם משקולות 2x8
הרחקת כתפיים לצדדים 2x8

גו:
פשיטות גו 2x15

אגב התוכנית היא AB למטרת מסה, אני עדיין לא סגוק לגבי הפיצול, מה אתם חושבים עליה?

אני חושב שזה להתעסק יותר מידי בקקי
סט פה סט שם..זאת תכנית פיצולים למתאמן מתחיל..אין מה לדייק פה

סביר, אבל צריך תיקונים: חזה - תעיף את הפרפר, יד אחורית - מספיק תרגיל אחד, וגם ככה שני התרגילים שבחרת הם תרגילים שעובדים חזק גם על החזה. תסתפק במקבילים וזהו. יד קדמית צריכה להיות עם הגב, ותרגיל אחד בשבילה מספיק. בגב - אין שום סיבה לעשות גם פולי וגם מתח - תעשה מתח. כתפיים - תעיף את ההרחקה לצדדים, ותוסיף עוד סט של לחיצה. גו: למה לא דדליפט?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה להתעסק יותר מידי בקקי
סט פה סט שם..זאת תכנית פיצולים למתאמן מתחיל..אין מה לדייק פה
אז מה כן משנה בסופו של דבר?

סביר, אבל צריך תיקונים: חזה - תעיף את הפרפר, יד אחורית - מספיק תרגיל אחד, וגם ככה שני התרגילים שבחרת הם תרגילים שעובדים חזק גם על החזה. תסתפק במקבילים וזהו. יד קדמית צריכה להיות עם הגב, ותרגיל אחד בשבילה מספיק. בגב - אין שום סיבה לעשות גם פולי וגם מתח - תעשה מתח. כתפיים - תעיף את ההרחקה לצדדים, ותוסיף עוד סט של לחיצה. גו: למה לא דדליפט?
דדליפט כי המאמנים עדיין לא מוכנים להראות לי טכניקה בסיסית..
אגב לא עדיף לעבוד יד אחורית וחזה בימים נפרדים? ככה תוכל לעבוד עליהם לכאורה פעמיים?
למה להעיף את הפרפר לפי מה שהבנתי הוא נותן רוחב ועיצוב לחזה..

התזונה שלך

אז מה כן משנה בסופו של דבר?

דדליפט כי המאמנים עדיין לא מוכנים להראות לי טכניקה בסיסית..
אגב לא עדיף לעבוד יד אחורית וחזה בימים נפרדים? ככה תוכל לעבוד עליהם לכאורה פעמיים?
למה להעיף את הפרפר לפי מה שהבנתי הוא נותן רוחב ועיצוב לחזה..

פרפר לא עושה שום דבר שלחיצת חזה ומקבילים לא עושים הרבה יותר טוב. דדליפט - תלמד לבד ותעלה סרטונים. רוב הסיכויים שגם ככה יטעו אותך אם "ילמדו" אותך את זה. ולא צריך לעבוד על ידיים פעמיים.

Back
למעלה תחתית