עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח היא עובדת בתל השומר ומפה באה הדאגהיש עכשיו בבתי החולים שפעות ומגיפות שחורות שחבל על הזמן. אם תגיע לבית0חולים, בריא לא תצא.
טוב כנראה שזה מה שאצטרך לעשות היא בחרדות שיש לי זעזוע מוח..תלך לרגע בבית חולים כמו גדול תעשה את אמא שלך שמחה ותמשיך בחיים שלך רגיל
עם חבטה באף זה לא כל כך רלוונטי 🚬🤪🚬תגיד לה שהתעלפת כתוצאה מבחורה יפה שראית
עם חבטה באף זה לא כל כך רלוונטי 🚬🤪🚬
האמת שאין לי בעיה לספר,אפילו נשמע דיי דבילי והזוי.בהית ב... מקום גדול ויפה, היא קלטה אותך, חטפה חררה והורידה לך אגרוף והיי קיק כי אלופת אירופה באיגרוף תאילנדי (מהגרת לוהטת מתאילנד) ואז התעלפת.
וממה בדיוק זה היה?
אם אתה רוצה שלח בפרטי
האמת שאין לי בעיה לספר,אפילו נשמע דיי דבילי והזוי.
שיעור ספרות השתעממתי והתחלתי לזרוק על חבר של מחקים, לקראת סף השיעור המורה שלי יצא והוא התחיל לחנוק אותי לא חזק אבל כדי לעצבן אותו צעקתי המורה המורה וכנראה שכבר לא היה לי אוויר ופתאום אני מוצא את עצמי על הרצפה עם אף נפוח וחבר שלי מבוהל. בסוף הסתבר שפתאום התעלפתי הוא מבהלה עזב אותי ונפלתי מהכיסא על הברזל של השולחן עם האף.
אני לא יודע למה אבל להיות מעולף זה דיי כיף לילה לפני ראיתי המסור וחלמתי שאני בתוך הסרט ..🚬🤪🚬
עכשיו שמדברים על הטמטום של הדור שלנו אני מבין למה הכוונה, מעניין למי עלה הרעיון המפגר הזהמוכח מחקרית- תחושת העילפון היא תחושה טובה, גבל זה מסוכן כמובן.
לא ממש הזוי, יש ילדים שמתארגניפ בקבוצות של 5 בערך וכל אחד נחנק ומתעלף בתורו בשביל החוויה. זה כבר הזוי
עכשיו שמדברים על הטמטום של הדור שלנו אני מבין למה הכוונה, מעניין למי עלה הרעיון המפגר הזה
למה לעזאזל זה לא מפתיע אותיילד מ-FXP ואני רציני:jester:
בכל מקרה זה די נפוץ כבר מהמאה הקודמת משחקי חברה מהנים ומטופשיפ של ילדים.
תזיין תמורה הזה כוסעמקהאמת שאין לי בעיה לספר,אפילו נשמע דיי דבילי והזוי.
שיעור ספרות השתעממתי והתחלתי לזרוק על חבר של מחקים, לקראת סף השיעור המורה שלי יצא והוא התחיל לחנוק אותי לא חזק אבל כדי לעצבן אותו צעקתי המורה המורה וכנראה שכבר לא היה לי אוויר ופתאום אני מוצא את עצמי על הרצפה עם אף נפוח וחבר שלי מבוהל. בסוף הסתבר שפתאום התעלפתי הוא מבהלה עזב אותי ונפלתי מהכיסא על הברזל של השולחן עם האף.
אני לא יודע למה אבל להיות מעולף זה דיי כיף לילה לפני ראיתי המסור וחלמתי שאני בתוך הסרט ..🚬🤪🚬
האמת שאין לי בעיה לספר,אפילו נשמע דיי דבילי והזוי.