הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית צריך ביקורת (רק למבינים באימון ספורטאים / כוח)

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
Workout A
Box squat 3x3
Bench press 3x5
DB shoulder press 3x8
Row 5x6-12
Shrugs 3x8
Posterior chain exercise 3x5-10
Core work 3 sets

Workout B
Deadlift 3x3
Push press 4x3
DB bench press 3x8
Chin/pull ups 3x5-12
Rear delt work 3x8
Unilateral leg exercise 3x5
Core work 3 sets

1. מה דעתכם על התוכנית הזאת?
  2. איך אפשר לשלב Box Jump?
  3. איך אפשר לשלב יד קדמית?
  4. אני יכול לגדול מהתוכנית הזאת?

משחק כדורגל.

אם אתה רוצה תכנית כוח ואתה מתחיל תעשה SS,.
למה בדיוק לעשות BOX SQUATS?וכן תאורטית אין סיבה שלא תגדל אם תיהיה בפלוס קלורי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה תכנית כוח ואתה מתחיל תעשה SS,.
למה בדיוק לעשות BOX SQUATS?וכן תאורטית אין סיבה שלא תגדל אם תיהיה בפלוס קלורי.
תוכנית מ-BB.com מפורום אימוני ספורט ולכן כתוב Box Squat
אחי אני מתאמן כמעט 7 חודשים.
SS הווליום קצת נמוך מידי לא?

אני בספק גם אם התוכנית מתאימה לרמת התאוששות שלי

נערך לאחרונה:
  1. מה דעתכם על התוכנית הזאת?
  2. איך אפשר לשלב Box Jump?
  3. איך אפשר לשלב יד קדמית?
  4. אני יכול לגדול מהתוכנית הזאת?

משחק כדורגל.
בגלל שלא סיפקת פרטים אחרים ואלה הפרטים המתבקשים והכי פופולרים של אלה שמעלים תוכניות כאלו, אני יוצא מנקודת הנחה שאתה: א. מתאמן מתחיל. ב. לא חזק. ג. צעיר (לפני צבא)
אם אחד הניחושים שלי לא נכון תגיד. אבל נראה לי שניחשתי טוב.
1. גרועה.
2. לא צריך לשלב.
3. לא צריך לשלב.
4. אולי קצת אבל זה יקרה בעזרת כמעט כל תוכנית שתעשה, כי אתה ילד ואתה צפוי לגדול גם בלי להתאמן. כמובן שזה תלוי בתזונה.

עכשיו נעבור לתכלס:
זו לא תוכנית. זו רשימת תרגילים עם מספר סטים וחזרות. כשאין יחס למשקל זה לא רלוונטי. זה אחלה דבר בשביל להגדיר את עצמך כ"עושה ספורט", אבל אתה לא מקבל את הזכות לקרוא לזה "מתאמן" כשאין אפילו תכנון של התקדמות.
אתה צריך להתעסק בלהתקדם בתרגילים. לא בלעשות תרגילים.
בשורה התחתונה,
אתה צריך לעשות SS. לא סיפקת שום מידע שגורם לך להיות שונה מכולם ולהמציא את הגלגל מחדש. אתה צפוי להתקדם יותר לאט ממתאמן SS קלאסי, כי אתה גם מתאמן בכדורגל, אבל זה לא העניין.
תתעסק בעיקר. לא בתפל.
אה, ושכחתי להגיד, אתה לא הולך להתאושש מתוכנית כזאת, בהנחה ואתה לא תעבוד עם משקלים ממש קלים. לא תתאושש = לא תתקדם = לא תרים יותר משקל = לא תתחזק.
כל שיפור שאתה תשיג מדבר כזה נעוץ בהיותך צעיר עם הורמונים משתוללים ו(אולי) גנטיקה טובה, שבד"כ יש לרוב הכדורגלנים שממשיכים עד גילאים כמו 17-18 בקבוצה שמתאמנת כביכול רציני.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בגלל שלא סיפקת פרטים אחרים ואלה הפרטים המתבקשים והכי פופולרים של אלה שמעלים תוכניות כאלו, אני יוצא מנקודת הנחה שאתה: א. מתאמן מתחיל. ב. לא חזק. ג. צעיר (לפני צבא)
אם אחד הניחושים שלי לא נכון תגיד. אבל נראה לי שניחשתי טוב.
1. גרועה.
2. לא צריך לשלב.
3. לא צריך לשלב.
4. אולי קצת אבל זה יקרה בעזרת כמעט כל תוכנית שתעשה, כי אתה ילד ואתה צפוי לגדול גם בלי להתאמן. כמובן שזה תלוי בתזונה.

עכשיו נעבור לתכלס:
זו לא תוכנית. זו רשימת תרגילים עם מספר סטים וחזרות. כשאין יחס למשקל זה לא רלוונטי. זה אחלה דבר בשביל להגדיר את עצמך כ"עושה ספורט", אבל אתה לא מקבל את הזכות לקרוא לזה "מתאמן" כשאין אפילו תכנון של התקדמות.
אתה צריך להתעסק בלהתקדם בתרגילים. לא בלעשות תרגילים.
בשורה התחתונה,
אתה צריך לעשות SS. לא סיפקת שום מידע שגורם לך להיות שונה מכולם ולהמציא את הגלגל מחדש. אתה צפוי להתקדם יותר לאט ממתאמן SS קלאסי, כי אתה גם מתאמן בכדורגל, אבל זה לא העניין.
תתעסק בעיקר. לא בתפל.
אה, ושכחתי להגיד, אתה לא הולך להתאושש מתוכנית כזאת, בהנחה ואתה לא תעבוד עם משקלים ממש קלים. לא תתאושש = לא תתקדם = לא תרים יותר משקל = לא תתחזק.
כל שיפור שאתה תשיג מדבר כזה נעוץ בהיותך צעיר עם הורמונים משתוללים ו(אולי) גנטיקה טובה, שבד"כ יש לרוב הכדורגלנים שממשיכים עד גילאים כמו 17-18 בקבוצה שמתאמנת כביכול רציני.
מתאמן 7 חודשים, בן 16
משקל: 59-60
גובה: 169
בנץ': 60x8
סקוואט: לא ניסיתי משקל גבוה
דדליפט: 100x5
פרס: 35x6

חשבתי אולי על Madcow 5x5.
אם אני מתאמן בתוכנית כמו SS איך אני יכול להתאושש בכלל אם אני משחק כדורגל?
ומאימון לאימון אני לא מצליח להעלות משקלים.

אימצתי לעצמי את התפריט תזונה למסה של 65 ק"ג רק הורדתי קצת ירקות, טיפה בפחמימות (לא רציני), את השמן זית הורדתי וקיצצתי מ-2 כפות חמאת בוטנים לכף אחת.

נערך לאחרונה:
מתאמן 7 חודשים, בן 16
משקל: 59-60
גובה: 169
בנץ': 60x8
סקוואט: לא ניסיתי משקל גבוה
דדליפט: 100x5
פרס: 35x6

חשבתי אולי על Madcow 5x5.
אם אני מתאמן בתוכנית כמו SS איך אני יכול להתאושש בכלל אם אני משחק כדורגל?
ומאימון לאימון אני לא מצליח להעלות משקלים.

אימצתי לעצמי את התפריט תזונה למסה של 65 ק"ג רק הורדתי קצת ירקות, טיפה בפחמימות (לא רציני), את השמן זית הורדתי וקיצצתי מ-2 כפות חמאת בוטנים לכף אחת.
צדקתי בהכל
אתה אנדרווייט
תתחיל ב3500 קל' ביום, גלון חלב ליום זה אחלה פיתרון, מינימום 2.2 גר' חלבון לקילו ו-1 גר' שומן לקילו תוך כדי שאתה עושה SS
כמובן להקפיד על 8 שעות שינה או יותר
תקרא את המאמר על SS בפורטל בכל מקרה אבל הרבה יותר חשוב לקרוא את הספר
כשתתקע נפתור את הבעייה. זה לא יקרה מחר ולא בעוד שבוע ולא בעוד חודש

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
צדקתי בהכל
אתה אנדרווייט
תתחיל ב3500 קל' ביום, גלון חלב ליום זה אחלה פיתרון, מינימום 2.2 גר' חלבון לקילו ו-1 גר' שומן לקילו תוך כדי שאתה עושה SS
כמובן להקפיד על 8 שעות שינה או יותר
תקרא את המאמר על SS בפורטל בכל מקרה אבל הרבה יותר חשוב לקרוא את הספר
כשתתקע נפתור את הבעייה. זה לא יקרה מחר ולא בעוד שבוע ולא בעוד חודש

בהצלחה
איך זה אפשרי בכלל מה כסף צומח על העצים כל היום גלונים של חלב? איך לעזאזל 3500 קל'? ואני לא תת משקל. למה צריך כל כך הרבה קלוריות ואיך אני יכול להגיע לזה בכלל? ואני כדורגלן לא באדיבילדר.

ולגבי הנושא של הסקוואטים לא ענית לי.. איך להתקדם?
ואני לא יכול לעשות 5x5?

איך זה אפשרי בכלל מה כסף צומח על העצים כל היום גלונים של חלב? איך לעזאזל 3500 קל'? ואני לא תת משקל. למה צריך כל כך הרבה קלוריות ואיך אני יכול להגיע לזה בכלל? ואני כדורגלן לא באדיבילדר.

ולגבי הנושא של הסקוואטים לא ענית לי.. איך להתקדם?
ואני לא יכול לעשות 5x5?
א. אתה אנדרווייט. לא חושב שאתה מוגדר רפואית כתת משקל אבל אתה חד משמעי מתחת למשקל שאתה צריך להיות בשביל שיהיה לך מנוף קרוב לאידיאלי לכל פעולה שאתה עושה בחיים.
ב. ליטר חלב = ~6 שקלים. 4 ליטר חלב = 24 שקלים. זו לא הבעייה.
ג. גלון חלב ליום (GOMAD - Gallon Of Milk A Day) זה לא רק לבילדרים, ואפילו לא יועד להם מעולם.
ד. בסקוואט אתה צריך קודם כל ללמוד את הטכניקה כי אני מנחש שאתה רחוק מלהבין את התרגיל. קרא את המאמר בפורטל ויותר חשוב - קרא את הפרק בספר. תראה סרטונים של ריפטו באינטרנט. כשאתה חושב שאתה יודע את התרגיל, תעלה סרטון לביקורת.
לגביי ההתקדמות, מתחילים בתוספת של 5 ק"ג כל אימון וכשזה נהיה ממש ממש קשה עוברים לתוספת של 2.5 קילו כל אימון. כמו שאמרתי, בהנחה ותעשה את התוכנית, תשתה את החלב ויהיו לך 8 שעות שינה בלילה, אתה לא תתקע בשבוע או בחודש הקרוב. מבטיח.

• פותח/ת השרשור
א. אתה אנדרווייט. לא חושב שאתה מוגדר רפואית כתת משקל אבל אתה חד משמעי מתחת למשקל שאתה צריך להיות בשביל שיהיה לך מנוף קרוב לאידיאלי לכל פעולה שאתה עושה בחיים.
ב. ליטר חלב = ~6 שקלים. 4 ליטר חלב = 24 שקלים. זו לא הבעייה.
ג. גלון חלב ליום (GOMAD - Gallon Of Milk A Day) זה לא רק לבילדרים, ואפילו לא יועד להם מעולם.
ד. בסקוואט אתה צריך קודם כל ללמוד את הטכניקה כי אני מנחש שאתה רחוק מלהבין את התרגיל. קרא את המאמר בפורטל ויותר חשוב - קרא את הפרק בספר. תראה סרטונים של ריפטו באינטרנט. כשאתה חושב שאתה יודע את התרגיל, תעלה סרטון לביקורת.
לגביי ההתקדמות, מתחילים בתוספת של 5 ק"ג כל אימון וכשזה נהיה ממש ממש קשה עוברים לתוספת של 2.5 קילו כל אימון. כמו שאמרתי, בהנחה ותעשה את התוכנית, תשתה את החלב ויהיו לך 8 שעות שינה בלילה, אתה לא תתקע בשבוע או בחודש הקרוב. מבטיח.
אני עושה הכל טוב חוץ מהקטע שאני מגיע למטה שיש לי חוסר גמישות או באגן או בגב תחתון כי בהאמסטרינגס אני מאוד גמיש.
לפי מחשבון BMI אני ממש לא בתת משקל.
דרך אגב אי אפשר לעשות Madcow? כי מבחינת התאוששות זה יותר טוב בגלל ההעלאה במשקל בהדרגה, וה-Dual Factory Model
חשבתי גם על התוכנית AB מהפורטל.

תתייעץ עם מאמן הכושר של מחלקת הבוגרים, ועל מה שהוא אומר לך תוסיף דדליפט.
אם אתה מכין כבר את התירוצים למה אתה לא יכול לקבל ממנו תוכנית, אז אתה לא רציני בקשר לאימונים שלך ולעתידך כספורטאי.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תתייעץ עם מאמן הכושר של מחלקת הבוגרים, ועל מה שהוא אומר לך תוסיף דדליפט.
אם אתה מכין כבר את התירוצים למה אתה לא יכול לקבל ממנו תוכנית, אז אתה לא רציני בקשר לאימונים שלך ולעתידך כספורטאי.

בהצלחה.
אני רציני אני פשוט לא מבין איך אפשר להשתפר מ-SS בתוכנית עם נפח כזה נמוך וכולה 3 סטים שלדעתי הייתי מתקדם עם 5x5 של מאדקאו
המאמן כושר של הבוגרים אני לא בטוח אם יש להם בכלל כי זה קבוצה בליגה נמוכה והמאמן כושר במחלקת נוער זה סתם מישהו שאין לו מושג בכלל לגבי אימונים.

דרך אגב, התוכנית AB הראשונה בפורטל יכולה לעזור?

אני רציני אני פשוט לא מבין איך אפשר להשתפר מ-SS בתוכנית עם נפח כזה נמוך וכולה 3 סטים שלדעתי הייתי מתקדם עם 5x5 של מאדקאו
המאמן כושר של הבוגרים אני לא בטוח אם יש להם בכלל כי זה קבוצה בליגה נמוכה והמאמן כושר במחלקת נוער זה סתם מישהו שאין לו מושג בכלל לגבי אימונים.

דרך אגב, התוכנית AB הראשונה בפורטל יכולה לעזור?
אל תנסה להבין ! תעשה ! אתה הכרת פעם מישהו שעשה אותה? אתה פעם חווית אותה ? באימונים הכבדים של S.S באתי עם קביים לבית ספר , והוצאתי פטור מספורט למשך כל התקופה אז אל תגיד שאי אפשר להתקדם ושהנפח נמוך מדי.

אתה משחק כדורגל מספר פעמים בשבוע, ואתה רוצה להוסיף עוד נפח לרגליים?
אתה צריך לחפש לעשות כמה שפחות, ולהתחזק כמה שיותר בהנתן המגבלות.

• פותח/ת השרשור
אל תנסה להבין ! תעשה ! אתה הכרת פעם מישהו שעשה אותה? אתה פעם חווית אותה ? באימונים הכבדים של S.S באתי עם קביים לבית ספר , והוצאתי פטור מספורט למשך כל התקופה אז אל תגיד שאי אפשר להתקדם ושהנפח נמוך מדי.
אתה רציני?. 😳
אתה משחק כדורגל מספר פעמים בשבוע, ואתה רוצה להוסיף עוד נפח לרגליים?
אתה צריך לחפש לעשות כמה שפחות, ולהתחזק כמה שיותר בהנתן המגבלות.
אבל פה זה אקרוס ולא העלאה הדרגתית עם Dual Factor Theory שיש אימון מנוחה
ובאימוני ספורט צריך גם core work ועבודה פליאומטרית ופונקציונאלית שמדמה למשל אצלי בעיטה, קפיצה, ריצה וספרינט
מה לגבי המרכיבים האלה?

אתה רציני?. 😳
חחח ברור שקצת הגזמתי אבל כן לא התאמנתי בשיעורי ספורט כי לא יכולתי מהדומס והמורה אכן התחשב בזה
ובאימוני ספורט צריך גם core work ועבודה פליאומטרית ופונקציונאלית שמדמה למשל אצלי בעיטה, קפיצה, ריצה וספרינט
מה לגבי המרכיבים האלה?
חחח ברור שקצת הגזמתי אבל כן לא התאמנתי בשיעורי ספורט כי לא יכולתי מהדומס והמורה אכן התחשב בזה

אתה רציני?. 😳

מה לגבי המרכיבים האלה?

את המרכיבים האלה אתה מתרגל על הדשא. בחד"כ מתחזקים.

• פותח/ת השרשור
עם סקוואט כמו שלך גם אני הייתי מוותר לך על שיעורי ספורט
את המרכיבים האלה אתה מתרגל על הדשא. בחד"כ מתחזקים.
איך אני יכול לעשות למשל Explosive step ups או Box Jump במגרש? או למשל Woodchops ופלאנקים גם אי אפשר כי אני נוהג לשים הרבה משקל ולהשתמש בבוסואים או פיתות או משהו שיקשה עליי

אפשר להכניס במקום עבודת בטן Plank או Woodchops?
ובמקום סקוואט אחד באמצע השבוע להכניס Box Jump?

אתה לא מקשיב ורוצה לעשות תרגילים באנגלית אז בבקשה.
אם אתה לא מבין בעצמך שסקוואט 140 ישפר את הOne Legged Squat Reverse Jump, גם בלי לעשות את הדברים האלה, אז אין לי איך לעזור לך.
אני לא אגיב לך יותר, וממליץ למשתמשים אחרים שזמנם יקר להם לעשות כמוני.
מאחל לך שתמצא מישהו יותר סבלני ממני שיותר מומחה בLow Pulley Woodchop to Pallof Press.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מבין בעצמך שסקוואט 140 ישפר את הOne Legged Squat Reverse Jump, גם בלי לעשות את הדברים האלה, אז אין לי איך לעזור לך.
מאחל לך שתמצא מישהו יותר סבלני ממני שיותר מומחה בLow Pulley Woodchop to Pallof Press.
מה לעשות שאני לא מכיר שמות בעברית..
דרך אגב שכחתי להזכיר שאין ראק במכון שלי אז אני יכול לנסות בלי ראק אבל זה מסוכן ואין לי כרגע אופציה להחליף מכון.
ניסיתי אבל לא יכולתי להגיע הרבה

נערך לאחרונה:

הרגת אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית