הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מבקש ייעוץ והכוונה לסייקל.

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1
שלום, אני מתכנן להתחיל סייקל של דיבול+פרו-וירון למשך 4-5 שבועות.
אני רוצה לבקש שתכוונו אותי ותגידו אם הכל בסדר במה שאני מתכוון לעשות (בחינה בריאותית אם אין איזשהו דבר אסור/מסוכן במה שאני עושה).

אני בן 19, ויש לי אסטמה מי גיל קטן (לא חריפה, מי 1 עד 10 אפשר להגיד 5/6).

אני מתכוון לקחת דיבול 3 פעמים ביום אחרי ארוחה, וביום אימון נאמר לי שאפשר לקחת 3 כדורים שעה לפני האימון עם האוכל, מה אתם חושבים על זה?
עוד שאלה על הדיבול, מה המינון שאני צריך לצרוך? אני שוקל כרגע 74 ק''ג על 12% 1.76 גובה.
ולגבי הפרו-וירון רציתי לברר מה השימוש הכי מומלץ??

צריך לעשות PCT אחרי סייקל כזה? צריך להוסיף משהו? להיזהר ממשהו?

מאד יודה לכם על העזרה. תודה

שלום, אני מתכנן להתחיל סייקל של דיבול+פרו-וירון למשך 4-5 שבועות.
אני רוצה לבקש שתכוונו אותי ותגידו אם הכל בסדר במה שאני מתכוון לעשות (בחינה בריאותית אם אין איזשהו דבר אסור/מסוכן במה שאני עושה).

אני בן 19, ויש לי אסטמה מי גיל קטן (לא חריפה, מי 1 עד 10 אפשר להגיד 5/6).

אני מתכוון לקחת דיבול 3 פעמים ביום אחרי ארוחה, וביום אימון נאמר לי שאפשר לקחת 3 כדורים שעה לפני האימון עם האוכל, מה אתם חושבים על זה?
עוד שאלה על הדיבול, מה המינון שאני צריך לצרוך? אני שוקל כרגע 74 ק''ג על 12% 1.76 גובה.
ולגבי הפרו-וירון רציתי לברר מה השימוש הכי מומלץ??

צריך לעשות PCT אחרי סייקל כזה? צריך להוסיף משהו? להיזהר ממשהו?

מאד יודה לכם על העזרה. תודה

1 . לא עושים סייקל אוראלים בלבד
2 . לא עושים סייקל בלי חומר בסיס
3 . אין לך מספיק ידע כדי להתחיל סייקל נורמלי
4 . עם כבר מדברים על PCT אז כן חייבים בגלל חשש לג'נו
5 . לא עושים סייקל על 2 קילו מתחת לגובה

בהצלחה:79nb:

• פותח/ת השרשור
ממתי לא עושים סייקל אורליים בלבד?
ו"החומר בסיס" שלי זה הדיבול.
לעשות סייקל על 2 ק''ג מתחת לגובה? זה אומר משהו בכלל?

ממתי לא עושים סייקל אורליים בלבד?
ו"החומר בסיס" שלי זה הדיבול.
לעשות סייקל על 2 ק''ג מתחת לגובה? זה אומר משהו בכלל?

עם התחדשות של המידע, בעבר היו עושים רק אוראלי,עכשיו יש סייקלים הרבה יותר בטוחים ובריאים, אשר יניבו תוצאות יפות יותר.
דיבול זה לא חומר בסיס,סייקל ראשון חומר בסיס זה טסט.
זה אומר שאתה אפילו לא קרוב למיצוי היכולת הגנטית שלך להתפתח, אתה יכול לגדול בלי תוספים, ולהכנס לסקייל כזה סתם מיותר.
לא רצוי להתחיל סקייל מתחת לגיל 23-24.
תתחיל לקרוא.

• פותח/ת השרשור
מה שאתה אומר זה בעצם אם לא באלי לקחת טסט אני לא מוכן לעשות סייקל?
אני גדול מספיק בלי תוספים, אני מחפש משו אחר חוץ מי לגדול.
תביא לי בבקשה מאמר שאומר שלא רצוי לעשות סייקל אוראלי של דיבול+פרו-וירון ואז PCT.

חבל שאתה לא טורח לקרוא קצת לפני שאתה רץ להרוס את הכבד שלך.
מאיפה הרעיון לדיבול על ההתחלה ועוד לדחוף פרווירון? שניהם רעילים לכבד!!
ועוד בגיל שלך?
מקווה שתתעשת ותשמע קצת לאנשים שמבינים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, תביאו לי מקור מוסמך לקרוא ולהבין שאסור לעשות סייקל אוראלי עם דיבול ופרו וירון.
דיבול זה סטרואיד שייתן לי כוח באימונים וכתצואה מיזה אני רוצה לעלות מסת שריר נקייה ויחד עם הפרווירון זה ייתן לי שריר איכותי יותר ודחוס יותר.
אם יש לכם לייעץ לי איזשהי אלטרנטיבה אני גם ישמח לקרוא,ולהשכיל. אבל אני מבקש הסבר ומקור הסמכה לא סתם מילים באוויר.

• פותח/ת השרשור
זה יהיה ממש נוראי אם אני יעשה סייקל כזה:
דיבול 4-5 שבועות 30 מ''ג ביום
פרו-וירון 4-5 שבועות (אני לא סגור על כמה צריך לקחת אבל יש לי טבליות של 25 מ''ג).
ואז PCT עם נולבדקס
וliv52.

נערך לאחרונה:
אז תעשה מה שאתה רוצה, אנחנו לא צריכים לשכנע אותך למה לא לעשות סייקל של אורליים בלבד.
רשמו לך כאן 5 אנשים שמה שאתה עושה טעות. אז למה לשאול אם אתה לא מוכן לקבל את הייעוץ?

פרו-וירון 4-5 שבועות (אני לא סגור על כמה צריך לקחת אבל יש לי טבליות של 25 מ''ג).
ואז PCT עם נולבדקס
וliv52.
בוא נעשה ניסוי. תעשה את מה שאתה חושב לנכון ותחזור עוד 3 חודשים עם חוות דעת. כך חברי הפורום יוכלו לדעת אם מה שאנחנו מייעצים כאן זה "מיתוס" או "שגוי" ואולי אתה הוא זה ש"צודק". סה"כ הפיטמות והאשכים שלך יהיו על הפרק, אבל זה שלך למי אכפת.

בוא נעשה ניסוי. תעשה את מה שאתה חושב לנכון ותחזור עוד 3 חודשים עם חוות דעת. כך חברי הפורום יוכלו לדעת אם מה שאנחנו מייעצים כאן זה "מיתוס" או "שגוי" ואולי אתה הוא זה ש"צודק". סה"כ הפיטמות והאשכים שלך יהיו על הפרק, אבל זה שלך למי אכפת.
בדיוק מה שרציתי לכתוב
תנסה ותחזור עם תמונות ועדכונים ותספר איך היה 🤡

• פותח/ת השרשור
אני יכול לשלוח לך תמונות של אנשים שעשו את זה וממשיכים לעשות את זה... אבל למה?
כמו שאתם רושמים שאסור לקחת קלן יותר מי 3 שבועות או חודש, ואנשים אחרים שבאמת מתעסקים בזה ולא רק מדברים על זה אומרים שזה לא משנה יותר זמן= יותר השפעה.

אני יכול לשלוח לך תמונות של אנשים שעשו את זה וממשיכים לעשות את זה... אבל למה?
כמו שאתם רושמים שאסור לקחת קלן יותר מי 3 שבועות או חודש, ואנשים אחרים שבאמת מתעסקים בזה ולא רק מדברים על זה אומרים שזה לא משנה יותר זמן= יותר השפעה.
נכון אתה צודק , אז לך ותעשה את מה שיוסי יד 50 אומר לך כי הוא מתעסק בזה ופה האנשים רק מדברים ובכלל לא יודעים איך נראה כדור של קלן .
אז למה מלכתחילה פתחת פה פוסט ולא הלכת ישר לאנשים שלך שמתעסקים עם זה ?

המטרה שלי היא לא לעבור ת'80 ק''ג ולהיות על 10 9% קבוע. אז אני לא כזה רחוק, מש''ל.
אז יש לי אחלה חומר בשבילך, הוא נקרא אוכל. לעבור את ה-80 קילו? מה אתה אנורקסית?
ואז PCT עם נולבדקס
וliv52.
כן. אבל אתה לא מאמין. אז נסה ותראה.

• פותח/ת השרשור
יחזור אליכם עוד חודש, תמשיכו עם ההנפצות שלכם, אולי עד אז אתם תביאו עוד מידע שחובה בסייקל הראשון להיות בחלל איפה שאין כוח כבידה.

יחזור אליכם עוד חודש, תמשיכו עם ההנפצות שלכם, אולי עד אז אתם תביאו עוד מידע שחובה בסייקל הראשון להיות בחלל איפה שאין כוח כבידה.

אחחח ילד ילד.
איזו הוכחה אתה רוצה מאיתנו? שדי-בול רעיל מאוד לכבד ושצריך לשלב איתו חומר בסיס?
אתה מצחיק אתה.
אתה מפרסם פה פוסט שמבקש מאנשים שיש להם ידע לעזור לך אבל זה לא מסתדר לך עם התוכנית אז אנחנו קשקשנים.

תקשיב טוב, די-בול רעיל במיוחד לכבד בגלל סיבה מאוד פשוטה שכבר רשומה לך, בכדי שהוא ישרוד את השלב הI בכבד מוסיפים לו Alpha-alkylated במקום ה-17 של המולקולה וזה הופך אותו לסופר רעיל בשביל הכבד החמוד והצעיר שלך.
לא צריך שום מחקרים - כמו שלא צריך מחקר בשביל לדעת שקולה היא מתוקה - זה ידע בסיסי למי שמוכן לדעת.
אתה חושב זה סוכריות?
תגיד יוצא לך לקרוא פה פוסטים של אנשים אולי? אנשים פה משתפכים על זה שיש להם ג'ינו והם עשו הכל לפי הספר (לכאורה).
אנשים מוצאים את עצמם בכל מיני בעיות עקב שימוש בחומרים ואתה ישר בא קופץ לדי-בול בלי חומר בסיס כי אמרו לך.
כשבאים אנשים שאומרים לך, אחי! עזוב! לא ככה.
תשאל את עצמך:
מה האינטרס שלנו? אתה קונה מאיתנו חומרים? אנשים פה לשתף ידע ולעזור. לי לא אכפת מה תעשה באופן כללי.

סתם לידע כללי אני בעצמי עוד לא שילבתי אוראליים בסייקלים ואני אומר לך שאני רואה הבדלים בתוצאות בדיקות דם שאני עורך - עליה בהמוגלובין ובהמוטוקריט מאז השימוש.
ואני מקפיד על הפסקות ובדיקות תכופות.

תשמע, אתה תעשה מה אתה חושב בסופו של דבר.
אבל בשביל הספורט - אם אתה הולך על זה, תריץ בדיקות דם כלליות לפני השימוש בסייקל כולל בדיקות טסט' TSH ואנדוקרינולוגיה בסיסית.
ובסוף הסייקל תריץ עוד בדיקה.
תפתח לוג - תפרסם את הבדיקה הראשונה, את תוכנית האימונים וההתקדמות שלך
ובסוף את הבדיקה הסופית, ואז נדבר.

בהצלחה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית