ייעוץ מבקש ייעוץ והכוונה לסייקל.

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1
שלום, אני מתכנן להתחיל סייקל של דיבול+פרו-וירון למשך 4-5 שבועות.
אני רוצה לבקש שתכוונו אותי ותגידו אם הכל בסדר במה שאני מתכוון לעשות (בחינה בריאותית אם אין איזשהו דבר אסור/מסוכן במה שאני עושה).

אני בן 19, ויש לי אסטמה מי גיל קטן (לא חריפה, מי 1 עד 10 אפשר להגיד 5/6).

אני מתכוון לקחת דיבול 3 פעמים ביום אחרי ארוחה, וביום אימון נאמר לי שאפשר לקחת 3 כדורים שעה לפני האימון עם האוכל, מה אתם חושבים על זה?
עוד שאלה על הדיבול, מה המינון שאני צריך לצרוך? אני שוקל כרגע 74 ק''ג על 12% 1.76 גובה.
ולגבי הפרו-וירון רציתי לברר מה השימוש הכי מומלץ??

צריך לעשות PCT אחרי סייקל כזה? צריך להוסיף משהו? להיזהר ממשהו?

מאד יודה לכם על העזרה. תודה

זה ברור שהוא לא צריך להכנס לסייקל בגיל 19- לא עם דיבול ולא עם טסט !.
חוץ מזה הוא לא מבין את זה.

אתה לא יודע מה הולך בארץ חחח שאתה אומר את זה....רק כסף כסף כסף !

אני גם לא מבין מה יש לו להכנס לסייקל כזה עכשיו אם הוא בסך הכל רוצה גוף "פיטנס" ומעוניין לעלות עוד 3-5 קילו של שריר.

קרוב.

אם אנטט - חלק את זה לשתי זריקות של 250 כל אחת על מנת לשמור על רמה יציבה של החומר בדם.
HCG - לא צריך 100 יחידות כל יום זה דבילי ומצריך יותר מדי התעסקות. 500 יחידות פעם ב5 ימים עד שבוע זה בסדר גמור
אפשר להתחיל HCG גם שבועיים אחרי תחילת הסייקל דהיינו בתחילת שבוע 3.
אני לא בטוח שצריך שימוש כזה נרחב בנולבדקס בסייקל כזה פשוט. לעניות דעתי 40/20 שבוע/שבוע יספיקו.
לא צריך נוגד אסטרוגן במהלך הסייקל? הרי חלק ניכבד מהטסט עובר המרה בגוף?

לא צריך נוגד אסטרוגן במהלך הסייקל? הרי חלק ניכבד מהטסט עובר המרה בגוף?

1.גם נולבדקס וגם כלומיד שניהם רק חוסמי אסטרוגן אף אחד מהם לא באמת מונע ייצור אסטרוגן נוסף
2. נולבדקס יותר טוב מכלומיד בפעולת חסימת האסטרוגן.

מה ההבדל?

כלומיד עובד על קולטני GNRH וגורם להפרשת LH+FSH מה שבעצם מאפשר איתות של ייצור טסט באשכים והחזרת ציר הHTPA לפעולה.

אז למה לא צריך כלומיד?
אפשר למען הסר ספק לקחת, אבל מאחר וזה סייקל ראשון,קצר ונלקח במהלכו HCG לא אמורה להיות השבתה של הציר והוא אמור להתאושש לבד מהר מאוד.

1.גם נולבדקס וגם כלומיד שניהם רק חוסמי אסטרוגן אף אחד מהם לא באמת מונע ייצור אסטרוגן נוסף

מה ההבדל?

כלומיד עובד על קולטני GNRH וגורם להפרשת LH+FSH מה שבעצם מאפשר איתות של ייצור טסט באשכים והחזרת ציר הHTPA לפעולה.

אז למה לא צריך כלומיד?
אפשר למען הסר ספק לקחת, אבל מאחר וזה סייקל ראשון,קצר ונלקח במהלכו HCG לא אמורה להיות השבתה של הציר והוא אמור להתאושש לבד מהר מאוד.

לפני שנה נראה לי לא ידעת מה זה סטרואידים, איך הספקת להיות גאון בעניין? 👏

מה ההבדל?

אז למה לא צריך כלומיד?
אני שואל לגבי מהלך הסייקל בשמונה שבועות ראשונים יש הרבה טסט בגוף חלקו עובר המרה . לא צריך לקחת נוגד אסטרוגן כול שהוא או פרווירון?

אני שואל לגבי מהלך הסייקל בשמונה שבועות ראשונים יש הרבה טסט בגוף חלקו עובר המרה . לא צריך לקחת נוגד אסטרוגן כול שהוא או פרווירון?

בעיקרון אין צורך בשימוש של אף אחד מאלה במהלך הסייקל, רק אם אתה מגלה רגישות במהלך הסייקל כגון: עיקצוצים בחזה או כאבים וכאלה אז תשלב.
אני יכול להגיד שאני לדוגמא לא רגיש בכלל (טפו טפו טפו)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית