הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון לא כל הבילדרים ליצנים. 260 ק"ג דדליפט של בילדר מהחד"כ שלי.

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
מישל גם היה עד, וגלעד נתן את רשותו להעלות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ממש לא כל הבילדרים ליצנים, יש רק כמה שמתחרים בקטגוריית 67 קילו שעושים רעש כאילו הם אוטוטו על הבמה של מר אולימפיה.:smiley1:
גלעד כבר שנים רבות במשקל גוף תלת ספרתי, הבנאדם עצום, מניח שכל התרגילים שלו במשקלים גבוהים מאוד.

לי יצא להתאמן עם איתיאל שפירא(חברים טובים) שהתאמן אצלנו שנה שעברה כמה חודשים, וגם לו היה דדליפט יפה וסקוואט מלא.

בסה"כ החברי'ה הטובים יודעים איך להתאמן

כל הכבוד לו
הגב עגול וקצת מציק בעין לראות חגורה של מכון על מישהו בזמן שהוא מרים מהריצפה 260 קילו 🤡

אבל אין ספק שזה ממש לא דדליפט של מה בכך!

זה לא המגודל שמרואיין בסרט של NAC?(מי שתוהה על מה אני מדבר כנסו לפורום פיתוח גוף) יפה מאוד!

שאלה אליכם, האם מדובר בדדליפט תקין? ממה שאני רואה הוא מעגל את הגב בצורה מוקצנת, הגב אמור להיות ישר. אני לא מזלזל במשקל, אבל לעשות 260 קילו עם גב במנח הזה- האם לא זוהי סיבה מספקת, בתור אחד האתרים הבודדים שממליצים על תרגילים מורכבים, לא לפרסם טכניקה כזו? מישהו עלול לחשוב שככה צריך להרים.
הייתי רוצה לשמוע הבהרה על המצב, כי זה נראה מצב לא תקין בעליל. אשמח להתייחסות חברה.
עם כל האמור, באמת משקל מכובד מאוד- ובחור חזק לא פחות.

• פותח/ת השרשור
כן, יש התעגלות של הגב. אמור זה שם של דג. יש הרבה סרטונים של דדליפט שרצים כאן ברמות שונות של ביצוע - זה לא אמור להיות סרטון לימודי.

מן הסתם שיכול להיות שזה לא תרגיל שהוא מבצע באופן קבוע.
יש כאן עיקרון של ספציפיות כמו בכל תרגיל בערך.

בגלל מסת השריר הגדולה יש לו פוטנציאל להיות הרבה יותר חזק בתרגיל הזה.

להתחשב בזה שזאת לא המטרה שלו בהחלט משקל יפה
מה הולך איתו אבל? הוא מתכנן להתחרות בקרוב?

אל תתנשא, אני לא נולדתי אתמול. כן, אמור זה שם של דג, וקשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים...
שים לב מנהל יקר- רשום בראשית העמוד "פורום -> ייעוץ והדרכה..."
אם זהו לא סרטון לימודי, אנא ציין זאת לפני או לפחות הצג זאת בצורה מובנת יותר, ככה שאנחנו-החדשים- לא נתמקד בטכניקה.

אל תתנשא, אני לא נולדתי אתמול. כן, אמור זה שם של דג, וקשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים...
שים לב מנהל יקר- רשום בראשית העמוד "פורום -> ייעוץ והדרכה..."
אם זהו לא סרטון לימודי, אנא ציין זאת לפני או לפחות הצג זאת בצורה מובנת יותר, ככה שאנחנו-החדשים- לא נתמקד בטכניקה.

סרטוני טכניקה ולמידה בכללי לא לומדים מבנאדם X בגלל שהוא מרים משקל כבד, בכללי לא לומדים שום דבר ממקור נקודתי יחיד.

יש אנשים שמושכים 300 קילו דדליפט בטכניקה זוועה, או לוחצים 180 קילו בנץ' בטכניקה זוועה, אבל הם חזקים ולמזלם לא נפצעו עדיין, זה לא אומר שצריך ללמוד מהם ולקפוץ להסיק מסקנות מהטכניקה כאילו הם אוטוריטה לטכניקה טובה.
על מנת ללמוד טכניקה- קיימים סרטונים של מאמנים יודעי דבר שמסבירים על טכניקה.
בנוסף יש מספר ספרים בנושא ואפילו על טכניקות שונות של דדליפט, שמפרטים איך צריך להראות דדליפט תקין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית