הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בדדליפט אחרי סקוואט

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
אני עושה תוכנית SS
לא מזמן הגעתי ל 115 דדליפט אבל אחרי פציעה בכתף אני עכשיו עושה 100 שהיה לי דיי סבבה
אבל אז גיליתי שאני לא שובר מקביל בסקוואט במשקלים הגבוהיים ולכן עשיתי ריסט קטן ירדתי מ 80 ל 70 והתחלתי לשבור מקביל
ועכשיו כאשר אני מגיעה לדדליפט כאשר אני יורד למטה אני מרגיש את הרגליים וממש קשה לי עכשיו בדדליפט
רציתי לשאול אם זה אצל כולם ככה או שזה כי לא הייתי רגל לשבור מקביל?

אני עושה תוכנית SS
לא מזמן הגעתי ל 115 דדליפט אבל אחרי פציעה בכתף אני עכשיו עושה 100 שהיה לי דיי סבבה
אבל אז גיליתי שאני לא שובר מקביל בסקוואט במשקלים הגבוהיים ולכן עשיתי ריסט קטן ירדתי מ 80 ל 70 והתחלתי לשבור מקביל
ועכשיו כאשר אני מגיעה לדדליפט כאשר אני יורד למטה אני מרגיש את הרגליים וממש קשה לי עכשיו בדדליפט
רציתי לשאול אם זה אצל כולם ככה או שזה כי לא הייתי רגל לשבור מקביל?

הגיוני,אל תשכח שכשאתה שובר מקביל האמסטרינגס נכנסים לפעולה ממש חזק

• פותח/ת השרשור
הגיוני,אל תשכח שכשאתה שובר מקביל האמסטרינגס נכנסים לפעולה ממש חזק

סבבה , אז זה משהו שאני יתרגל אליו ? כי עכשיו אני מרגיש שאין מצב שאני יעלה במשקל של הדדליפט וסקוואט ביחד

סבבה , אז זה משהו שאני יתרגל אליו ? כי עכשיו אני מרגיש שאין מצב שאני יעלה במשקל של הדדליפט וסקוואט ביחד

מן הסתם ברגע שאתה עובד באותו יום על שני התרגילים יהיה לך הרבה היותר קשה להעלות משקלים,אבל לדעתי תמשיך כך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית