ייעוץ אומגה 3-סופר הרב

shay_23

משתמש פעיל
439
1
נק' מוניטין:
78
439
1
מה דעתכם על המחיר?
3X110 קפסולות ב160.2ש"ח.
1b794f5a26f21818e9767f.jpg

נערך לאחרונה:
Moshe,
הכספית טמונה הרי בתוך חומר הגלם ולא חושב שניתן לסנן אותה.
במותגי הבית הזולים יחסית של iHerb או ******** גם כן נרשם שהם חפים מכספית, אז למה לא להעדיף אותם, במיוחד מכיוון שהם זולים יותר?
אולי הכוונה שלך שהמותגים שציינת משתמשים בחומר גלם מאיכות גבוהה יותר? אבל אז הייתי מצפה לאזכור של זה באתר שלהם ולא ראיתי כזה.

לגבי הבחירה במותג Nordic Naturals על ידי בתי חולים ומקומות אחרים, אתה יודע לבד כי לרוב זה לא תמיד נעשה מהשיקולים שהיינו מצפים.
לא מדובר רק בכספית אלא במתכות נוספות ורעלנים כאלו ואחרים. ראה כאן:
http://www.nordicnaturals.com/en/About_Us_portal/Why_Nordic_Naturals/626#pharmStandards

והחברות הנ"ל יכולות להצהיר מה שהן רוצות על העטיפות שלהן, זה לא אומר שזה מתבצע בפועל.
אלו לא רק בתי חולים אלא גם אוניברסיטאות שאת חלקן אני מכיר והסתובבתי שם בין המרכזי מידע שלהם, מכיר חלק מהפרופסורים ואין להם שום קשר לחברה הזו והמוצר עולה להם ביוקר רב ביחס למתחרים.

Moshe,
תודה על התשובה.
לגבי המשפט האחרון שלך, באותה מידה ניתן לומר זאת על החברה שציינת, Nordic Naturals, הרי כל עוד אנחנו לא נמצאים על רצפת הייצור ורואים בעצמנו כי מדידות באמת מתבצעות, נותר לנו רק להאמין לדבריהן ומה שאני מנסה להבין זה למה להאמין ל- Nordic Naturals למשל ולא לאחרות שהוזכרו כאן.

לי אישית אין הכרות או אינטרס מסחרי עם אף אחת מהחברות וכמו כל אדם אחר מן היישוב, מעדיף גם אני לבחור במותג הזול יותר. כל החברות עובדות עם חומר גלם שלא ניתן לסנן ממנו מתכות רגילות וההבדל היחיד כמדומני שיכול להיות בתוצאה הסופית של המוצר (נדלג על גודל המנה או חומרי טעם וריח ודומים) זה רק אם חומר הגלם הינו שונה - ואף אחת מהחברות לא מתהדרת בחומרי גלם איכותיים או שיטת זיקוק\ייצור מיוחדת.

Moshe,
תודה על התשובה.
לגבי המשפט האחרון שלך, באותה מידה ניתן לומר זאת על החברה שציינת, Nordic Naturals, הרי כל עוד אנחנו לא נמצאים על רצפת הייצור ורואים בעצמנו כי מדידות באמת מתבצעות, נותר לנו רק להאמין לדבריהן ומה שאני מנסה להבין זה למה להאמין ל- Nordic Naturals למשל ולא לאחרות שהוזכרו כאן.

לי אישית אין הכרות או אינטרס מסחרי עם אף אחת מהחברות וכמו כל אדם אחר מן היישוב, מעדיף גם אני לבחור במותג הזול יותר. כל החברות עובדות עם חומר גלם שלא ניתן לסנן ממנו מתכות רגילות וההבדל היחיד כמדומני שיכול להיות בתוצאה הסופית של המוצר (נדלג על גודל המנה או חומרי טעם וריח ודומים) זה רק אם חומר הגלם הינו שונה - ואף אחת מהחברות לא מתהדרת בחומרי גלם איכותיים או שיטת זיקוק\ייצור מיוחדת.
Nordic Naturals מציגות לך באתר שלהם בדיקות מעבדה צד ג' וזו אחת הסיבות שהן נחשבות ב TOP שב TOP מבחינת השוק. הם עוקבים אחרי התקנים המובילים בעולם שאף חברת ייצור אומגה 3 אחרת לא עושה. לא סתם הם מוכרים 180 כדורי אומגה 3 (מינון כפול) ב 55 דולר. לשם השוואה, Carlson Elite, גם כן חברה טובה, מוכרת 300 כדורים באותו המחיר (גם סופר אומגה 3).
Nordic Naturals זה שמן דגים לעשירים ומפונקים, אני אישית לא רואה ממש סיבה להזמין את זה אם אתה אדם פשוט שלא אכפת לו יותר מידי. אני אישית מגוון בין קרלסון ל- Nordic Naturals, אם כי אני שותה יותר את Nordic Naturals כי אין לי גרפסים איתם לאחר הצריכה (למרות שלאחרונה אני במילא לוקח את כל הכדורים בלילה לפני השינה, ככה שזה כבר לא כל כך משנה לי).

נ.ב Nordic Naturals כן משתבחים בדגים שלהם שאותם הם לוקחים מהאוקינוס הפסיפי שליד מדינת Peru

הבדיקות מצד ג':
http://www.nordicnaturals.com/images/pdfs/ChartTesting.pdf

אני באמת לא עושה להם פה פירסומות או משהו כזה, אני רק מציג לך מה נחשב היום ל TOP מבחינת אומגה ה3 בעולם מסיבות כאלו ואחרות בין אם תאמין לזה או לא. אני כן מאמין שלחומר הגלם + עצם העובדה שהם כל כך שקופים עם המינונים של כל קפסולה + מוכיחים שאין באמת מתכות רעילות; זה שהם עברו את כל הבדיקות בטיחות ועומדים בתקנים הקפדניים ביותר, מראים שזו חברה על רמה שיודעת מה שהיא מייצרת. האם אומגה 3 מחברה לא מוכרת תשפיע על גופך אחרת מהאומגה של Nordic? לא ידוע וסבירות גובהה יותר שלא מאשר כן.

מה לגבי אלספה או כל השאר שמוכרים בארץ בבתי מרקחת?
הכל שאלה של תקציב + כמה אתה פרנואיד. הייתי שותה אלספה שנים ולא נהפכתי לחייזר.

עדיין המחיר שלהם בשמים, מבחינה כלכלית זה פשוט שחיטה.
כמו שנאמר - על איכות משלמים

Moshe,
קשה לתת חשיבות לקיום תוצאות מעבדה צד ג' כאשר אנחנו לא יכולים לדעת את היחס בין המעבדה ליצרן (אולי המעבדה בבעלות החברה?). אני לא פוסל חלילה הצגה כזאת שנראית מאוד מהימנה, במיוחד עם ההסברים בתחתית הדף וזה כנראה יותר טוב מאי אזכור מדידות כמו אצל מוצרים מתחרים.

נתת את המחיר של הכדורים כמעין אסמכתה לאיכותם: "לא סתם הם מוכרים 180 כדורי אומגה 3 (מינון כפול) ב 55 דולר
" - זוהי לא טענה שעוזרת לקורא להאמין שתוספת הכסף הולכת לכיוון מדידות למוצר, אולי המחיר גבוה על מנת למתג את המוצר או פשוט להרוויח יותר כסף?
כמובן שניתן להטיל צל וחשד על כל משפט שנאמר באתרי היצרנים השונים, אך בסופו של דבר הקורא איננו חשדן כל כך, הוא בודק את המינון הגבוה ביותר עבור כספו, אולי איזה חותמת של FDA וחסל (לראייה כל השרשורים שנפתחו בפורום על אומגה 3 והשיקולים לבחירת המוצר).​

מה שעניין אותי מראש זה למה ההמלצה החד משמעית שלך כלפי מוצר מסוים ועכשיו מובן שזה בשל המדידות צד ג' (בלי חלילה להוריד מערך השיקולים הפרטים שלך).

אגב, לקראת תום השנה האזרחית, מתוכנן אולי איזה מאמר "נבחרי השנה של LBS לשנת 2012"? משהו כמו תוספות מזון מומלצות ויוצאות דופן שיצאו בשנה האחרונה, חדר כושר מומלץ, ביגוד והנעלה וכדומה? זה רעיון נחמד שמאמין שיצבור הרבה עניין מצד הקוראים.

נערך לאחרונה:
Moshe,
קשה לתת חשיבות לקיום תוצאות מעבדה צד ג' כאשר אנחנו לא יכולים לדעת את היחס בין המעבדה ליצרן (אולי המעבדה בבעלות החברה?). אני לא פוסל חלילה הצגה כזאת שנראית מאוד מהימנה, במיוחד עם ההסברים בתחתית הדף וזה כנראה יותר טוב מאי אזכור מדידות כמו אצל מוצרים מתחרים.

נתת את המחיר של הכדורים כמעין אסמכתה לאיכותם: "לא סתם הם מוכרים 180 כדורי אומגה 3 (מינון כפול) ב 55 דולר
" - זוהי לא טענה שעוזרת לקורא להאמין שתוספת הכסף הולכת לכיוון מדידות למוצר, אולי המחיר גבוה על מנת למתג את המוצר או פשוט להרוויח יותר כסף?
כמובן שניתן להטיל צל וחשד על כל משפט שנאמר באתרי היצרנים השונים, אך בסופו של דבר הקורא איננו חשדן כל כך, הוא בודק את המינון הגבוה ביותר עבור כספו, אולי איזה חותמת של FDA וחסל (לראייה כל השרשורים שנפתחו בפורום על אומגה 3 והשיקולים לבחירת המוצר).​

מה שעניין אותי מראש זה למה ההמלצה החד משמעית שלך כלפי מוצר מסוים ועכשיו מובן שזה בשל המדידות צד ג' (בלי חלילה להוריד מערך השיקולים הפרטים שלך).

אגב, לקראת תום השנה האזרחית, מתוכנן אולי איזה מאמר "נבחרי השנה של LBS לשנת 2012"? משהו כמו תוספות מזון מומלצות ויוצאות דופן שיצאו בשנה האחרונה, חדר כושר מומלץ, ביגוד והנעלה וכדומה? זה רעיון נחמד שמאמין שיצבור הרבה עניין מצד הקוראים.
המעבדה הספציפית שהם בדקו בה מוכרת באופן עולמי ולכן אין סיכוי לקשירת קשרים (הם בכוונה עשו שם את הבדיקות). אתה מנסה למצוא מה לא בסדר בחברה שכזו, עשיתי את זה לפני 3 שנים ומצאתי 0 הוכחות ומאז סתמתי ולקחתי אותם בתור ה TOP כאשר מהם אפשר רק לרדת.
אף חברת אומגה 3 לא עומדת בתקנים הללו:
CRN, GOED, IFOS, WHO, Prop 65 and EP
אתה מוזמן לקרוא עליהם המלצות באמאזון מאנשים שהם לא Biased:
http://www.amazon.com/Nordic-Naturals-Ultimate-Omega-Fish/dp/B002CQU564

(אמאזון מוחקים המלצות שכאלו. בד"כ כדי לדעת אם בן אדם הוא מכור או לא, ניתן לראות ביקורות לדברים אחרים שהוא רכש באמאזון).

והמחיר של האומגה 3 הזה הוא פי 2 מהמתחרים, משמע 100%. יש להרוויח ויש להרוויח, מדובר פשוט במוצר יותר איכותי. שוב, כמה השפעה תהיה על הגוף שלך בסוף יום נתון, לא ידוע וכמו שציינתי, כנראה שלא תהיה כי במילא אומגה 3 לא מרגישים וזה עובד "מאחורי הקלעים" רוב הזמן. זה כמו שאשווה לך, רכב BMW סידרה 7 וסובארו פשע. שניהם בסופו של דבר מגיעים מת"א לחיפה באותו הזמן (בהנחה שאתה נוהג ב 100 קמ"ש). באחד אבל תנהג בנוחות רבה יותר מהשני, אותו עיקרון כאן - אתה משלם על איכות מוצר, עם חומרי גלם ותהליך ייצור הרבה יותר קפדני מהמתחרים ועל כך משלמים. אני תמיד בדעה שאם זה הגוף שלך, מגיע לו שתכניס לו את המיטב ולא לחסוך. תחסוך בקניית טלויזיה 5 אינץ פחות, ג'ינס 200 ש"ח פחות וכן הלאה - אבל בגוף שלך לא חוסכים (כמובן במידה ויכולים. לשלוח חבילות של Nordic לארץ זה המון כסף ואם הייתי גר בארץ לא הייתי מזמין אותם לעולם).

לגבי נבחרי השנה, אתה מוזמן לעשות את זה 😃
השנה לא יצאו תוספי תזונה מעניינים חוץ מאלו שסירסו (DMAA). בביגוד והנעלה אני לא בקיא, כך גם בחדרי כושר בישראל.

בדקתי מחירים נורדיק לחודש יוצא 186 לחודש !!! (כולל המשלוח + E)
טווינלאב קודליבר באותו כמות של 3.5 גרם אומגה 3 עולה 58 שקל !!!(כולל המשלוח+כמות גבוה של A ו D)

חבל על הכסף , ההפרשים אסטרונומיים לחלוטין מה גם שאנחנו צורכים עוד תוספים (כסף ) ,אז המחיר הזה אולי ראלי למי שצורך רק אומגה 3 מסיבות שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית