הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית צריך תכנית חדשה

guyschacht

משתמש מתחיל
212
0
נק' מוניטין:
6
212
0
המטרה שלי היא כח ומסה, שניהם חשובים באותה מידה בערך.
עשיתי SS עד עכשיו.
סקוואט - לא אפשרי במכון שלי. יש לי סוג של ראק נמוך שמיועד למיליטרי פרס בישיבה (;maeq) שבשביל לעשות סקוואט בו צריך גוד מורנינג מטורף. נלחמתי על זה ובאמת שזה לא אפשרי. כשאני אחליף מכון ביום מן הימים אני כמובן אחזור לסקוואט.
דדליפט כמובן כמה שיותר, וכל השאר לשיקולכם.

נתונים:
גובה: 181
משקל: 83.5
א.ש: בערך 15

משקלים נוכחים:
סקוואט בראק נמוך ונוראי (צריך לעשות GM כדי לעמוד עם המוט) - 110 ל3x5, מאמין שבראק נורמלי יהיה לי הרבה יותר.
דדליפט - 110 ל-5 ומעלה כל אימון
בנץ' - 80 3x5
פרס - 65 לחמישייה
מתח - 3x5 עם 10 קילו. הגב (Lats) הם הנקודה החלשה שלי יחסית.

הייתי עושה SS אבל כבר לא יכול לעלות משקל בפרס ובבנץ מאימון לאימון, ובלי סקוואט אני לא חושב שיש טעם לתכנית.
המטרה שלי היא להתחזק בעיקר בבנץ' ובמתח, להגיע ל-90 קילו על פחות מ20% שומן.

תודה!

המטרה שלי היא כח ומסה, שניהם חשובים באותה מידה בערך.
עשיתי SS עד עכשיו.
סקוואט - לא אפשרי במכון שלי. יש לי סוג של ראק נמוך שמיועד למיליטרי פרס בישיבה (;maeq) שבשביל לעשות סקוואט בו צריך גוד מורנינג מטורף. נלחמתי על זה ובאמת שזה לא אפשרי. כשאני אחליף מכון ביום מן הימים אני כמובן אחזור לסקוואט.
דדליפט כמובן כמה שיותר, וכל השאר לשיקולכם.

נתונים:
גובה: 181
משקל: 83.5
א.ש: בערך 15

משקלים נוכחים:
סקוואט בראק נמוך ונוראי (צריך לעשות GM כדי לעמוד עם המוט) - 110 ל3x5, מאמין שבראק נורמלי יהיה לי הרבה יותר.
דדליפט - 110 ל-5 ומעלה כל אימון
בנץ' - 80 3x5
פרס - 65 לחמישייה
מתח - 3x5 עם 10 קילו. הגב (Lats) הם הנקודה החלשה שלי יחסית.

הייתי עושה SS אבל כבר לא יכול לעלות משקל בפרס ובבנץ מאימון לאימון, ובלי סקוואט אני לא חושב שיש טעם לתכנית.
המטרה שלי היא להתחזק בעיקר בבנץ' ובמתח, להגיע ל-90 קילו על פחות מ20% שומן.

תודה!
פשוט תעשה SS עם התאמה. במקום סקוואט תכניס לחיצת רגליים ואולי תוסיף איזה תרגיל לידיים ובטן ותרוץ עם התוכנית. אתה יכול לשחק גם עם טווח החזרות ל 5-8 במקום רק חמישיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית