הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה במשקלים במהלך חיטוב

scholar

משתמש מתחיל
166
5
נק' מוניטין:
510
166
5
אהלן חבריה, התחלתי חיטוב לפני כשבוע.
נמצא בחוסר קלורי של 200-300 בערך. אוכל מסודר ונכון, בהתאם לכל המאמרים הרלוונטים.
ישן כמו שישנתי תמיד ומתאמן בתדירות זהה גם כן.
הבטחתי לעצמי לפני החיטוב שלא משנה מה, אני משתדל לא לרדת במשקלים.
שבוע לאחר ההבטחה הזאת איבדתי 10% מהמשקלים בבנץ ובסקוואט (משום מה הדדליפט לא הושפע).
מישהו חווה דבר כזה ויכול להרגיע אותי שהכל יהיה בסדר ? או שמא אני עושה משהו לא נכון וצריך לשנות משהו.

ירידה במשקלי עבודה בתקופת חיטוב הוא דבר שכיח,בסך הכל אתה אוכל פחות זה הגיוני.

אתה לא אמור לרדת בשבוע הראשון (וגם לא בשני בתכלס), אלא אם כן התוכנית לא מותאמת לחיטוב (יותר מדי נפח והעצימות בינונית) או שפסיכולוגית "נכנסת לחיטוב".

• פותח/ת השרשור
תודה רבה למגיבים.
אני שומר על אותה תוכנית אימונים שעשיתי לפני החיטוב, סוג של AB שאימצתי לעצמי, עצימות גבוה, טווח חזרות נמוך.
אוכל ביחסים נכונים, לא ישן ונח כמו שצריך אבל זה היה המצב גם לפני.
עבר לי בראש שזה מוגזם ואני פסיכולוגית עוצר את עצמי, אני שמח לשמוע דעה כזאת גם ממישהו עם נסיון.
אנסה באימון של מחר להשתחרר מזה ולחזור למשקלים הקודמים.

תודה רבה למגיבים.
אני שומר על אותה תוכנית אימונים שעשיתי לפני החיטוב, סוג של AB שאימצתי לעצמי, עצימות גבוה, טווח חזרות נמוך.
אוכל ביחסים נכונים, לא ישן ונח כמו שצריך אבל זה היה המצב גם לפני.
עבר לי בראש שזה מוגזם ואני פסיכולוגית עוצר את עצמי, אני שמח לשמוע דעה כזאת גם ממישהו עם נסיון.
אנסה באימון של מחר להשתחרר מזה ולחזור למשקלים הקודמים.
תלוי מה הנפח שלך. אם אפשר לקצץ בו בלי לפגוע במשקלים, כדאי. אתה יכול לרשום את התוכנית ונראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית