הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| כמות אימוני בטן מומלצת בשבוע.

nivg25

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
כמה אימוני בטן מומלץ בשבוע , וכמה תרגילים בכל אימון?

אני ממליץ לגוון כל פעם שאתה עושה בטן
חשוב מאוד לעשות את התוכנית מעניינת כי אחרי מספר פעמים של ביצוע חוזר של אותם התרגילים כבר לא נהנים

אני מציע לעשות 3 חזרות של 3 תרגילים ( SUPERSETS)
אני אישית עושה

30 בטן
פינגוין
אופניים

חוזר 3 פעמים
- אם לא הבנת הכל מתבצע בשכיבה אלו תרגילים לבטן (למי שלא יודע)

שכחתי להזכיר מומלץ בטן אפילו כל אימון זה לא המון מאמץ ואם אתה רוצה תוצאות אפילו בזמנך הפנוי ביומיום
שכב על הרצפה ותקתק כפיפות או משהו

הנימוק השלישי שלך יש לך ביסוס לדברים?

לא מתכוון להגיב בשמו של PSYCO אבל אני זוכר שראיתי פה או בפורטל מאמר על שרירי הבטן, אם לקצר התרגילים המורכבים (חושב שבעיקר גב אם אני זוכר נכון) שאתה עושה עובדים גם על הבטן אם תרצה ואם לא תרצה והבטן הוא כמו כל שריר אחר, אז אם אתה לדוגמה עושה AB ויש לך 4 אימונים בשבוע יוצא שאתה עובד על הבטן 4 פעמים ולא נותן לה להתאושש, לדחוף לזה עוד תרגילים לבטן יקשו על ההתאוששות עוד יותר ובגלל שהתפקיד של שרירי הבטן הוא לתמוך בגב יוצא שאתה גם פוגע בביצועים שלך כשאתה מתאמן בגב.
כל זה מזכרון, אני אישית עושה 2 סטים של 15 כפיפות בטן בשיפוע ביום של גב ורגליים.

עריכה: מצאתי את המאמר בנעוץ.. http://www.kilogram.co.il/2161/כוחם-של-שרירי-הבטן/

לא מתכוון להגיב בשמו של PSYCO אבל אני זוכר שראיתי פה או בפורטל מאמר על שרירי הבטן, אם לקצר התרגילים המורכבים (חושב שבעיקר גב אם אני זוכר נכון) שאתה עושה עובדים גם על הבטן אם תרצה ואם לא תרצה והבטן הוא כמו כל שריר אחר, אז אם אתה לדוגמה עושה AB ויש לך 4 אימונים בשבוע יוצא שאתה עובד על הבטן 4 פעמים ולא נותן לה להתאושש, לדחוף לזה עוד תרגילים לבטן יקשו על ההתאוששות עוד יותר ובגלל שהתפקיד של שרירי הבטן הוא לתמוך בגב יוצא שאתה גם פוגע בביצועים שלך כשאתה מתאמן בגב.
כל זה מזכרון, אני אישית עושה 2 סטים של 15 כפיפות בטן בשיפוע ביום של גב ורגליים.

עריכה: מצאתי את המאמר בנעוץ.. http://www.kilogram.co.il/2161/כוחם-של-שרירי-הבטן/
זה היה בציניות,הכוונה היתה שזו תגובה מפגר לדעתי,אם אין לו כוח לענות שלא יענה.זו לא היתה שאלה של כן ולא אז לענות לה "לא" לא ממש פותר לו את השאלה.

נערך לאחרונה:
תכניס עבודה על הבטן, אין צורך להגזים עם סטים וחזרות. פעם או פעמיים בשבוע, תלוי בתוכנית האימונים שלך.

זה היה בציניות,הכוונה היתה שזו תגובה מפגר לדעתי,אם אין לו כוח לענות שלא יענה.זו לא היתה שאלה של כן ולא אז לענות לה "לא" לא ממש פוטר לו את השאלה.
צודק, הייתה טעות.
התשובה היא:
ללא.

צודק, הייתה טעות.
התשובה היא:
ללא.

ניראה לי שגם זה לא ממש פותר לו את השאלה .. 😃
אבל עזוב את המחשבה שכל מי שעובד על בטן רוצה רק ריבועים .
זה לא יכול לעזור להוסיף תרגילי עזר נוספים לבטן כדי לחזק את השרירי ליבה ?
כאילו ,עם זה לא מזיק .. ודווקא יכול לעזור לשמור על יציבות בסקוואט למשל
ולחסוך שימוש בחגורה בשלב מוקדם ..
אתה יכול להסביר למה לא ?

ניראה לי שגם זה לא ממש פותר לו את השאלה .. 😃
אבל עזוב את המחשבה שכל מי שעובד על בטן רוצה רק ריבועים .
זה לא יכול לעזור להוסיף תרגילי עזר נוספים לבטן כדי לחזק את השרירי ליבה ?
כאילו ,עם זה לא מזיק .. ודווקא יכול לעזור לשמור על יציבות בסקוואט למשל
ולחסוך שימוש בחגורה בשלב מוקדם ..
אתה יכול להסביר למה לא ?
כי זה יהיה מיותר בד"כ בשבועות הראשונים לאימונים שלך שגם ככה אתה תעלה במשקלים דיי מהר והבטן תתחזק בהתאם (בעיקר בתרגילים המורכבים). אם אתה ממש רוצה, אתה יכול להכניס 2-3 סטים פעמיים בשבוע 8-10 חזרות עם התנגדות.

Back
למעלה תחתית