עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הנימוק השלישי שלך יש לך ביסוס לדברים?
הנימוק השלישי שלך יש לך ביסוס לדברים?
זה היה בציניות,הכוונה היתה שזו תגובה מפגר לדעתי,אם אין לו כוח לענות שלא יענה.זו לא היתה שאלה של כן ולא אז לענות לה "לא" לא ממש פותר לו את השאלה.לא מתכוון להגיב בשמו של PSYCO אבל אני זוכר שראיתי פה או בפורטל מאמר על שרירי הבטן, אם לקצר התרגילים המורכבים (חושב שבעיקר גב אם אני זוכר נכון) שאתה עושה עובדים גם על הבטן אם תרצה ואם לא תרצה והבטן הוא כמו כל שריר אחר, אז אם אתה לדוגמה עושה AB ויש לך 4 אימונים בשבוע יוצא שאתה עובד על הבטן 4 פעמים ולא נותן לה להתאושש, לדחוף לזה עוד תרגילים לבטן יקשו על ההתאוששות עוד יותר ובגלל שהתפקיד של שרירי הבטן הוא לתמוך בגב יוצא שאתה גם פוגע בביצועים שלך כשאתה מתאמן בגב.
כל זה מזכרון, אני אישית עושה 2 סטים של 15 כפיפות בטן בשיפוע ביום של גב ורגליים.
עריכה: מצאתי את המאמר בנעוץ.. http://www.kilogram.co.il/2161/כוחם-של-שרירי-הבטן/
צודק, הייתה טעות.זה היה בציניות,הכוונה היתה שזו תגובה מפגר לדעתי,אם אין לו כוח לענות שלא יענה.זו לא היתה שאלה של כן ולא אז לענות לה "לא" לא ממש פוטר לו את השאלה.
צודק, הייתה טעות.
התשובה היא:
ללא.
כי זה יהיה מיותר בד"כ בשבועות הראשונים לאימונים שלך שגם ככה אתה תעלה במשקלים דיי מהר והבטן תתחזק בהתאם (בעיקר בתרגילים המורכבים). אם אתה ממש רוצה, אתה יכול להכניס 2-3 סטים פעמיים בשבוע 8-10 חזרות עם התנגדות.ניראה לי שגם זה לא ממש פותר לו את השאלה .. 😃
אבל עזוב את המחשבה שכל מי שעובד על בטן רוצה רק ריבועים .
זה לא יכול לעזור להוסיף תרגילי עזר נוספים לבטן כדי לחזק את השרירי ליבה ?
כאילו ,עם זה לא מזיק .. ודווקא יכול לעזור לשמור על יציבות בסקוואט למשל
ולחסוך שימוש בחגורה בשלב מוקדם ..
אתה יכול להסביר למה לא ?