הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חצי שנה בחדר הכושר

DAnniEl

משתמש מתחיל
262
5
נק' מוניטין:
135
262
5
חודש וחצי SS
אחר כך שלושה חודשי AB
וכרגע שבועים בחיטוב a.png B.png C.png D.png
ההבדל הגדול בחזה זה בגלל שאני עומד די עקום
ואם אפשר הערכת אחוז שומן זה יהיה נחמד

אני לא יודע איך התחלת אז אני לא יודע איך להעריך את העבודה שלך בחצי שנה הזאת, אבל מכאן יש לך עוד עבודה לא קטנה לתת! אחוז שומן משהו כמו 15% להערכתי.
ולפי מה שרשמת אתה מתאמן 5 חודשים לא חצי שנה, יחי ההבדל הקטן 😉

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע איך התחלת אז אני לא יודע איך להעריך את העבודה שלך בחצי שנה הזאת, אבל מכאן יש לך עוד עבודה לא קטנה לתת! אחוז שומן משהו כמו 15% להערכתי.
ולפי מה שרשמת אתה מתאמן 5 חודשים לא חצי שנה, יחי ההבדל הקטן 😉
התחלתי 50 קילו מטר 68
סוף מסה הייתי 1.71 72 קילו
עכשיו אני 1.71 66 קילו ירדתי מלא נוזלים

עלייה יפה. אתה על 15 א.ש.

• פותח/ת השרשור
לא מצאתי על הנייד משהוא יותר טוב מזה erf.png
מאיזה חצי שנה לפני שהתחלתי
לא ממש ברור אבל עדין רואים שהייתי איזה 50 קילו

למה אתם מבזבזים את הזמן שלכם על חיטובים בגילאים האלה, בייחוד כשאתם לא obese ולא כלום. בחיי שהפורומים האלה חירפנו לכם את השכל.

יש משהו במה שאתה אומר.

אני זוכר בגיל 14 -17 לא ממש חשבתי על דברים כאלה. למעשה לא ידעתי בכלל שיש כזה דבר חיטוב\מאסה.
פשוט התאמנתי.

כמו בהמון תחומים של פיתוח אישי גם כאן יש עודף של מידע.

זה לא רק עודף מידע, זה בילדרים (ברוב המקרים מקצועיים) וחברות תוספי תזונה שמז**נים לילדים האלה את המוח וגורמים להם לשלל שריטות בנוגע לתזונה ולאימונים, במקום שהחבר'ה יתאמנו ויאכלו כמו שצריך ויתנו ל"טבע" לעשות את שלו (גם כאלה "שמנמנים").
בנאדם בגילאי 14-18 לא צריך לעבור סייקלים מגוחכים של מאסה/חיטוב ולמדוד את היד ואת המותן שלו כל 15 דקות.

יש גם תמונות של דוגמנים שעברו הרבה פוטושופ \ תמונות של דוגמנים שמשתמשים בהרבה סטרואידים וזה יוצר תמונה מעוותת של המציאות.

מה לגבי בילדרים עם 3 א.ש ומסת שריר מטורפת שמציגים אבקות חלבון ?

תעשה טובה, תוותר על חיטובים עד שתסיים לצמוח.
במצבך הנוכחי אין לך שום צורך במניעת ערכים תזונתיים ראויים לגוף שלך שצומח וזקוק לכל מינרל שהוא יכול לקבל.
היית 1.68 גבהת 1.71 - אתה מבין שאתה בשלב צמיחה קריטי בחיים שלך? זה לא הזמן לדיאטות.
אם אתה רוצה לפתח מסה טובה זה הזמן הכי טוב - הפרשה גבוהה של GH וטסט בשילוב עם אוכל והרבה אוכל טוב תשרת אותך פי אלף מכל חיטוב
למשך שארית חייך.

נראה מהתמונות שיש לך ידיים (זרועות) לא רעות בכלל,יפה מאוד! ונראה שאתה צריך להשתפר בחזה.

מה נסגר איתכם, הבנאדם רוצה להיות מחוטב אז שיהיה מחוטב, להמליץ לו להתאמן מסה עד שיסים לגדול... למה? שיהפוך לגוש שומן מהלך?
אל תזיינו לו תשכל, שיעשה מה שבאלו, אם באלו להתחטב שיתחטב, מי קבע שבגלל שהוא בגיל ההתבגרות הוא חייב להמשיך מסה ולהיות גוש שומן רק כי "גודל", עאלק.

בינתיים מי שמזיין פה את השכל זה אתה כשאתה בוחר לקפוץ סתם. על איזה חיטוב בדיוק אתה מדבר? מה יש לו לחטב בדיוק? ומי בכלל מכריח מישהו לעשות משהו? מה אנחנו ההורים שלו? פה זה פורום מקצועי אנשים נותנים עצות על סמך ידע, ניסיון והיגיון. אתה תבחר מה בא לך. גוש שומן? מאיפה הקרצת את השטות הזאת? הוא נראה לך כמו גוש שומן?

• פותח/ת השרשור
אני מתחטב מאוד מהר עוד שבועים ואני יחזור שוב למסה
ובמסה אני גובה הרבה יותר ממה שגבהתי קודם

ב 4 חודשים האלה גבהתי יותר ממה שגבהתי בשנה לפני זה
אם כבר ניראה לי שזה עשה לי רק טוב

מה נסגר איתכם, הבנאדם רוצה להיות מחוטב אז שיהיה מחוטב, להמליץ לו להתאמן מסה עד שיסים לגדול... למה? שיהפוך לגוש שומן מהלך?
אל תזיינו לו תשכל, שיעשה מה שבאלו, אם באלו להתחטב שיתחטב, מי קבע שבגלל שהוא בגיל ההתבגרות הוא חייב להמשיך מסה ולהיות גוש שומן רק כי "גודל", עאלק.
הוא לא יהיה גוש שומן, הוא יהיה יותר גדול מכל המפגרים שעושים מאסה/חיטוב מגיל 14 רק כי דני הבילדר השכונתי מוכר להם לוקשים. הבעיה שלך ששטפו לך בראש ש"מאסה" (=גוש שומן) ו"חיטוב" (=סוס מטורף) בעוד שכל מה שאתה צריך בגילאים האלה זה להתאמן, לאכול ולישון.

אם הייתי נחשף לעולם הזה מוקדם יותר, בגילו של המתאמן, כנראה שהייתי הרבה יותר מאסיבי. כל מי שמפחד מקצת שומן, כנראה כוסית- או פשוט לא יודע לחטב. לפותח השרשור- שלא תעז לבצע בגוף שלך שינויים קיצוניים של חיטוב/מסה. אין פה סמכות רפואית/מקצועית כדי להגיד לך מה יקרה "אם". ואם תאכל 400 קלוריות פחות ממה שאתה צריך מישהו כאן יכול להגיד מה יקרה לגוף שלך מבחינת גדילה? רגע, מישהו פה יודע כמה ילד בן 14 באמת צריך לצרוך? אתה גדל, טבעית. תתעסק עם ה"קטנות" בגיל יותר מבוגר. בנתיים תתאמן, תאכל ותישן(כמו שהבחור עם השם הכחול ציין). חבל על הזמן וההתעסקות עם שטויות. ד"א, למה SS רק חודש וחצי? מיצית את התוכנית או שמשהו אחר עצר אותך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית