███ שידרוגים ושינויים בפורום #2 ███

• פותח/ת השרשור
בדיוק. לא מופיע לי ב-chromium על arch linux ו-asus eee. אני אבדוק במחשב הרגיל אם זה כן.
אתה גולש בגירסה לטלפונים ניידים בפורום או בגירסה הרגילה?

אם אנחנו בשוונג של הצעות לשיפור, מה לגבי אפשרות של רישום להודעות חדשות של חברים?
לכולנו, אני מניח, יש משתמשים שאנחנו נהנים לקרוא את ההודעות שלהם. אופציה נחמדה יכולה להיות התרעה בכל פעם שהמשתמש כותב הודעה חדשה.
אני אבדוק את זה, תודה.

האינדקס נושאים בכל פורום נראה פשוט נורא ברגע שיש תאריך של נושא (נראה מבולגן ולא אסתטי).
אני מנסה להבין למה זה חשוב, אם אתה יכול להיכנס לכל נושא ולראות את התאריך שזה נפתח. הרי אין נושאים בדף הראשון ברוב הפורומים כאן שהם לא מ 7-10 ימים האחרונים, אז מה התאריך פתיחת נושא כל כך חשוב?

לי זה חסר במיוחד בשרשורים ארוכים כמו לוגים, פוסטים נעוצים או פוסטים ישנים שמצאתי בחיפוש (במידה והם ארוכים כמובן).

• פותח/ת השרשור
זה נראה נורא. איזה פלטפורמה זו?
דפדפן? גירסה? מערכת הפעלה כולל גירסה?

כן ספר לי על זה 😃

דפדפן chromium 24.0.1312.56 (177594)
arch linux 3.6.10-1-arch
asus eee pc 1005-ha

רזולוציה (מקסימלית) 1024X600

• פותח/ת השרשור
כן ספר לי על זה 😃

arch linux 3.6.10-1-arch
asus eee pc 1005-ha

מצטער, אבל אין לי הרבה מה לעשות עם זה. אני אבדוק את העניין ,אבל ה X600 ברזולוציה דופק לך את כל התצוגה. הפורום מותאם לעבוד עם פלטפורמות שתומכות ב 1024X768 (לדוגמה אייפד, גלקסי טאב וכו')

• פותח/ת השרשור
כן ספר לי על זה 😃

arch linux 3.6.10-1-arch
asus eee pc 1005-ha

יש מצב אתה משדרג לגירסה האחרונה, 3.7.5?
שיחקנו עם זה אתמול, אולי זה סודר. אני לא יכול כל כך לעשות דבאדגינג לרזולוציה כזו כי אין לי אותה באופן זמין עם המערכת הפעלה הזו.

עדיין אותו הדבר על:

chromium 24.0.1312.70 (181759)
arch linux 3.7.8-1-arch

נראה לי שהפריים הפנימי נדחף למעלה אל מתחת לשורת האפשרויות והבקרה, כי למשל כפתור ה"תגובה לנושא" מימין ומספרי העמודים משמאל עולים על השורה הזאת. אז אולי אפשר לעגן בין הפריימים מרחק קבוע בפיקסלים או לעגן גבולות בגבולות ככה שזה יישאר קבוע בכל רזולוציה.

• פותח/ת השרשור
עדיין אותו הדבר על:

arch linux 3.7.8-1-arch

נראה לי שהפריים הפנימי נדחף למעלה אל מתחת לשורת האפשרויות והבקרה, כי למשל כפתור ה"תגובה לנושא" מימין ומספרי העמודים משמאל עולים על השורה הזאת. אז אולי אפשר לעגן בין הפריימים מרחק קבוע בפיקסלים או לעגן גבולות בגבולות ככה שזה יישאר קבוע בכל רזולוציה.

בעיקרון זה אמור לעבוד ברזולוציה 1024, סה"כ תהיה לך גלילה. אני אבדוק את זה עוד פעם יותר לעומק.

• פותח/ת השרשור
עדיין אותו הדבר על:

arch linux 3.7.8-1-arch

עשינו כמה שינויים, האם זה הסתדר? אשמח לקבל תמונת מסך.

• פותח/ת השרשור
אם אנחנו בשוונג של הצעות לשיפור, מה לגבי אפשרות של רישום להודעות חדשות של חברים?
לכולנו, אני מניח, יש משתמשים שאנחנו נהנים לקרוא את ההודעות שלהם. אופציה נחמדה יכולה להיות התרעה בכל פעם שהמשתמש כותב הודעה חדשה.
בוצע 😃

עוד Feature Request, אפשרות לבצע קישור בין פרופיל החבר באתר לפרופיל בפייסבוק. הדבר יאפשר להעלות את המהימנות של הכותב ועוזר להרחיק טרולים. אתר HomeTheater.co.il לדוגמה מימש יכולת זו. ניתן לראות לוגו קטן של פייסבוק בפרופיל המשתמש של כל חבר שביצע את הקישור: http://d.pr/i/b4fO

גם יהיה ממש טוב אם תיהיה אפשרות לערוך הודעות ישנות. לא מבין למה זה נחסם אחרי קצת זמן ><

כל פעם שאני מגיב פעמיים [כדי שזה יוסיף להודעה קודמת] אני מקבל שגיאת Database Error וזה בעצם כן מוסיף, יש פעמים שאני עושה ריפרש וזה פשוט שולח 10000 פעם.

ב"הודעות חדשות" מכל הפורומים רק ההודעות שמתפרסמות בפורום PL נראות גדולות יותר ומתחתיהן כתוב:
"פורום PL/.../.."

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית