הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קרע בטרייספס? ואימון תאומים

• פותח/ת השרשור yoska
  • פורסם בתאריך

yoska

משתמש מתחיל
160
8
נק' מוניטין:
-28
160
8
הי
אני מתאמן מעל שנה ואתמול היה לי אימון דיי אינטנסיבי והיום משום מה אני מרגיש בטרייספס מן כאב מוזר כל פעם השריר פועל, אבל זה בהחלט לא DOMS (ויצא לי להגיש דומס מספיק פעמים כדי להבדיל), וזה גם רק ביד אחת, מה זה יכול להיות?
יש מצב לקרוע \למתוח את השריר הזה?

שאלה נוספת, התאומים שלי מפותחים גם בלי שאני עובד עליהם, היקף 38-40 ואני על א"ש נמוך... עכשיו אני לא רוצה תאומים יותר גדולים, אולי רק לקבל יותר דחיסות שם. השאלה שלי היא איך אני עובד עליהם כדי שלא יגדלו? כי נראה שהם גודלים מכל דבר הכי קטן....

נערך לאחרונה:
צריך לראות מה זה ביד, יכול להיות גם רגישות / דלקת / tennis elbow.
לגבי התיאומים, זה בעיקר גנטי. אל תעבוד עליהם מבודד (גם ככה אין שום סיבה) וזהו.

מה זה גנטי? והרגליים שלו לא גנטיות? בולשיט. התאומים הוא שריר כמו כל שריר אחר בגוף. ואם הוא יתמקד בו כראוי הוא יראה תוצאות. מספיק עם המיתוסים האלו.

ההמלצה שלי היא להעלות משקלים ולהוריד חזרות.

נערך לאחרונה:
הי
אני מתאמן מעל שנה ואתמול היה לי אימון דיי אינטנסיבי והיום משום מה אני מרגיש בטרייספס מן כאב מוזר כל פעם השריר פועל, אבל זה בהחלט לא DOMS (ויצא לי להגיש דומס מספיק פעמים כדי להבדיל), וזה גם רק ביד אחת, מה זה יכול להיות?
יש מצב לקרוע \למתוח את השריר הזה?

שאלה נוספת, התאומים שלי מפותחים גם בלי שאני עובד עליהם, היקף 38-40 ואני על א"ש נמוך... עכשיו אני לא רוצה תאומים יותר גדולים, אולי רק לקבל יותר דחיסות שם. השאלה שלי היא איך אני עובד עליהם כדי שלא יגדלו? כי נראה שהם גודלים מכל דבר הכי קטן....

ממתי 38ס"מ תאומים זה מפותח,שלי42 -41 ס"מ והם נראים קטנים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית