הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Texas Method - לוג 2013

• פותח/ת השרשור
גם אצלנו זה ככה , פשוט בלתי נסבל ! שונא בכל איבריי את החורף!!!!!!

כשאמרתי שזה פחות אטרקטיבי התכוונתי לשאר החבר'ה 😃 לי זה דווקא לא מפריע כל עוד מתחממים כמו שצריך. הקור מחשל 😵‍💫🥊

כשאמרתי שזה פחות אטרקטיבי התכוונתי לשאר החבר'ה 😃 לי זה דווקא לא מפריע כל עוד מתחממים כמו שצריך. הקור מחשל 😵‍💫🥊
אין כמו להתאמן עם בוקסר וכובע גרב = סופר HARDCORE. למרות שבסוף האימון ה"זורו" שלך מתכווץ לאללה.

• פותח/ת השרשור
אימון נפח:

S:
150 5X5
P: 52.5 5X5
DL: 185X5

התאמנתי כשכל מה שמפריד ביני לבין הסערה שמתחוללת כרגע הוא גג פח. מזל שהיה גשם ולא הקור הצורב שמתפתח לו בשעות האלה עמוק בשדות. הסקוואט היה קל מבחינת עומס המשקל אך מעייף. בפרס הזקן שאני מגדל מזה חצי שנה המשיך להתפס במוט, לא יודע מה לעשות בקשר לזה. אם למישהו יש נסיון באימונים עם זקן עבות שמכסה את הצוואר אשמע לשמוע עצות (במיוחד לפאוורקלין 😵). הדדליפט היה קשה מאוד כי הסעתי באמצע האימון חבר הביתה והתקררתי. בלי קשר יכול להיות מאוד שאצטרך להוריד את קצב ההתקדמות ל-2.5 קילו בשבוע בקרוב.

נערך לאחרונה:
תוכל לציין בכל אימון איזה אימון זה, נפח, התאוששות עצימות. יהיה יותר קל לעקוב (הרי התכנית דינאמית ומשתנה כל הזמן).

למה אתה מגדל זקן? 😃

• פותח/ת השרשור
תוכל לציין בכל אימון איזה אימון זה, נפח, התאוששות עצימות. יהיה יותר קל לעקוב (הרי התכנית דינאמית ומשתנה כל הזמן).

למה אתה מגדל זקן? 😃

אני אציין להבא. ותמיד יש לי זקן אבל הפעם אני בהתערבות עם חבר. לא נוגעים בזקן (אפילו לא לטרימינג ועיצוב) עד אפריל. התחלנו בסוף יולי. מי שנוגע קונה לשני כרטיס טיסה לאיסלנד 😵‍💫🥊

לגבי המוניטין שנתת לי, אני קורצתי מחומר של אלופים, האפשרות ניתנה לי מראש.

למה הפרס יחסית נמוך ?

חוץ מי זה שזאת ארץ הויקינגים, יש שם משהו אטרקטיבי?

• פותח/ת השרשור

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון התאוששות:

S: 120 2X5
BP: 75 3X5

CU: 13, 7, 8
BE: 3X10

BW:​ 94

• פותח/ת השרשור
סרטון משכנע.... אני רוצה גם!

תתחיל לטפל בזקן!

אימון עצימות:

S: 165X5 - קליל
P: 60X2 - אני בקושי מונע מעצמי לקפוץ למשקלים ראויים...מרגיש כמו בזבוז זמן מוחלט.
PC: 72.5 5X3 - חרא טכניקה, וככל שאני מודע לזה ומנסה לעבוד על זה תוך כדי, אני מאבד מהירות והכל מתפקשש. עד שהסתדר כבר הגעתי לסט האחרון.

BW: 95.2

עכשיו אני שם לב ללוג שלך, בהצלחה רבה!
ייתכן ואדחה את התכנית 1\3\5 להמשך וכנראה שאגש לטקסס, אולי מהנפח שם תבוא הישועה:)

כמה שאלות:
1.האם כל שבוע אמור להשתנות הסדר של הבנץ' ושל הפרס, ז"א שבוע אחד יצא אימון נפח ואימון עצימות של בנץ' , ואחריו שבוע של אימון נפח ואימון עצימות של פרס וחוזר חלילה?

2.שמתי לב שאתה מבצע באימון התאוששות Back extensions 3X10 וראיתי שע"פ המקור זה אמור להיות 5X10. אמנם זה לא "הקש שישבור את גב הגמל" אבל למען העכביות...;susss יש תרגיל שמהווה תחליף לזה? אין לנו את המכשיר בחדר כושר..

3.מה התחליף שניתן לפאוור קלין? חתירה?

שוב, בהצלחה רבה ותעדכן איך ההיפרטרופיה 😃

נערך לאחרונה:
תתחיל לטפל בזקן!

אימון עצימות:

S: 165X5 - קליל
P: 60X2 - אני בקושי מונע מעצמי לקפוץ למשקלים ראויים...מרגיש כמו בזבוז זמן מוחלט.
PC: 72.5 5X3 - חרא טכניקה, וככל שאני מודע לזה ומנסה לעבוד על זה תוך כדי, אני מאבד מהירות והכל מתפקשש. עד שהסתדר כבר הגעתי לסט האחרון.

BW: 95.2

לוג מעניין מאוד,בהצלחה!
אם הבנתי נכון(תקן אותי אם אני טועה)הפרס ממש קל לך,וזה ממש לא המשקל שלך,למה אתה לא מעלה משקל(לאותה כמות סטים וחזרות)?
שוב בהצלחה,ומוניטין:)!

נערך לאחרונה:
ייתכן ואדחה את התכנית 1\3\5 להמשך וכנראה שאגש לטקסס, אולי מהנפח שם תבוא הישועה:)

כמה שאלות:
1.האם כל שבוע אמור להשתנות הסדר של הבנץ' ושל הפרס, ז"א שבוע אחד יצא אימון נפח ואימון עצימות של בנץ' , ואחריו שבוע של אימון נפח ואימון עצימות של פרס וחוזר חלילה?

2.שמתי לב שאתה מבצע באימון התאוששות Back extensions 3X10 וראיתי שע"פ המקור זה אמור להיות 5X10. אמנם זה לא "הקש שישבור את גב הגמל" אבל למען העכביות...;susss יש תרגיל שמהווה תחליף לזה? אין לנו את המכשיר בחדר כושר..

1. איזה תוכנית עשית עד עכשיו? אתה הולך לעשות דילאוד בטח כשתתחיל את התוכנית? אם כן, לדעתי תעשה בלחיצות כל שבוע בנץ' באימון נפח ועצימות ופרס באימון התאוששות עד שתרגיש שאתה הולך להתקע ואז תעבור למה שCYGNUS עושה- שבוע אחד בנץ' נפח ועצימות ופרס התאוששות --> שבוע שני פרס בנפח ועצימות ובנץ' בהתאוששות.

3. כן, חתירה היא אפשרות.

• פותח/ת השרשור

כמה שאלות:

תודה 😃 מצטער שלא הספקתי לענות להודעה האחרונה שלך אלי בפוסט שפתחת.

1. guyb ענה לך והסביר את הרציונל בלחיצות בתכנית. אבל אני אציע לך את ההיפך ממה שהוא הציע וזה לעקוב אחרי התצורה המקורית מההתחלה.

2. לא שמתי לב שבמקור זה 5X10, אתה יכול לכוון אותי איפה זה מצויין? ובכל מקרה זה מפמפם לי מספיק את הזוקפים. לגבי תחליף, ניסיתי GM אבל זה חרא טהור. אם לי אישית אין מתקן או אלתור לעשות איתו BE, אני לא עושה.

3. חתירה כפי שאמרו.

לגבי היפרטרופיה, אני אצטרך קודם כל לחזור לשיאים בלחיצות כדי שהנפח יתחיל לשחק תפקיד 😃

לוג מעניין מאוד,בהצלחה!
אם הבנתי נכון(תקן אותי אם אני טועה)הפרס ממש קל לך,וזה ממש לא המשקל שלך,למה אתה לא מעלה משקל(לאותה כמות סטים וחזרות)?
שוב בהצלחה,ומוניטין:)!

תודה 😃 כפי שציינתי מקודם יש לי פציעה בשורש כף היד (מקורה בפציעה מלפני שנתיים בקט רגל, החמרתי אותה לפני כמה חודשים ע"י תנועה לא טובה כשהרמתי פלטה למוט, ובאופן כללי יש לי CTS התחלתי), ועוד מיני-פציעות שאני לא רוצה שיחזרו. ככה שהפעם אני עוקב אחרי העצה של ג'ים וונדלר ואני משאיר את האגו מחוץ לאימון ומתקדם עם הלחיצות לאט ובטוח. עדיף.

נערך לאחרונה:
1. איזה תוכנית עשית עד עכשיו? אתה הולך לעשות דילאוד בטח כשתתחיל את התוכנית? אם כן, לדעתי תעשה בלחיצות כל שבוע בנץ' באימון נפח ועצימות ופרס באימון התאוששות עד שתרגיש שאתה הולך להתקע ואז תעבור למה שCYGNUS עושה- שבוע אחד בנץ' נפח ועצימות ופרס התאוששות --> שבוע שני פרס בנפח ועצימות ובנץ' בהתאוששות.

3. כן, חתירה היא אפשרות.

תודה רבה.
עשיתי SS וכרגע עדיין במדקאו.
האם נהוג לעשות דילואד לפני תחילת התכנית? כמה אחוז מה 5RM כדי להוריד ע"מ להתחיל את התכנית?
ואיך הדילאוד קשור למשחק של הבנץ' ושל הפרס שאמרת?

תודה 😃 מצטער שלא הספקתי לענות להודעה האחרונה שלך אלי בפוסט שפתחת.

1. guyb ענה לך והסביר את הרציונל בלחיצות בתכנית. אבל אני אציע לך את ההיפך ממה שהוא הציע וזה לעקוב אחרי התצורה המקורית מההתחלה.

2. לא שמתי לב שבמקור זה 5X10, אתה יכול לכוון אותי איפה זה מצויין? ובכל מקרה זה מפמפם לי מספיק את הזוקפים. לגבי תחליף, ניסיתי GM אבל זה חרא טהור. אם לי אישית אין מתקן או אלתור לעשות איתו BE, אני לא עושה.

3. חתירה כפי שאמרו.

לגבי היפרטרופיה, אני אצטרך קודם כל לחזור לשיאים בלחיצות כדי שהנפח יתחיל לשחק תפקיד 😃

תודה רבה!

1. מהי התצורה המקורית של התכנית? בנץ באימון הנפח ובאימון העצימות ופרס רק באימון ההתאוששות בלי לשחק בין השבועות? או שלהחליף כל שבוע בין הבנץ' לפרס?

2. המקור הוא כאן http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/the_texas_method . באימון ההתאוששות כמובן.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.
עשיתי SS וכרגע עדיין במדקאו.
האם נהוג לעשות דילואד לפני תחילת התכנית? כמה אחוז מה 5RM כדי להוריד ע"מ להתחיל את התכנית?
ואיך הדילאוד קשור למשחק של הבנץ' ושל הפרס שאמרת?

תודה רבה!

1. מהי התצורה המקורית של התכנית? בנץ באימון הנפח ובאימון העצימות ופרס רק באימון ההתאוששות בלי לשחק בין השבועות? או שלהחליף כל שבוע בין הבנץ' לפרס?

2. המקור הוא כאן http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/the_texas_method . באימון ההתאוששות כמובן.

1. יש אלטרנציה בין הפרס והבנץ' לסירוגין. המאמר שהבאת מסביר את זה במדויק.

2. צודק, אבל במקומות אחרים ראיתי שזה 3X10 ולפי קובץ האקסל שאני עובד איתו שפורסם ב-70sbig.com, זה 3X10. אבל זה לא ביג דיל. תחפש texas method calculator ותמצא קובץ אקסל, אתה יכול גם לחפש ב-70sbig.

אני עובד לפי הקובץ הזה:

http://nyjet_twoplustwo.home.mindspring.com/SS/TexasMethodCalc.xls

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית