- פותח/ת השרשור
גם אצלנו זה ככה , פשוט בלתי נסבל ! שונא בכל איבריי את החורף!!!!!!
כשאמרתי שזה פחות אטרקטיבי התכוונתי לשאר החבר'ה 😃 לי זה דווקא לא מפריע כל עוד מתחממים כמו שצריך. הקור מחשל 😵💫🥊
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אצלנו זה ככה , פשוט בלתי נסבל ! שונא בכל איבריי את החורף!!!!!!
אין כמו להתאמן עם בוקסר וכובע גרב = סופר HARDCORE. למרות שבסוף האימון ה"זורו" שלך מתכווץ לאללה.כשאמרתי שזה פחות אטרקטיבי התכוונתי לשאר החבר'ה 😃 לי זה דווקא לא מפריע כל עוד מתחממים כמו שצריך. הקור מחשל 😵💫🥊
תוכל לציין בכל אימון איזה אימון זה, נפח, התאוששות עצימות. יהיה יותר קל לעקוב (הרי התכנית דינאמית ומשתנה כל הזמן).
למה אתה מגדל זקן? 😃
למה איסלנד?
סרטון משכנע.... אני רוצה גם!
תתחיל לטפל בזקן!
אימון עצימות:
S: 165X5 - קליל
P: 60X2 - אני בקושי מונע מעצמי לקפוץ למשקלים ראויים...מרגיש כמו בזבוז זמן מוחלט.
PC: 72.5 5X3 - חרא טכניקה, וככל שאני מודע לזה ומנסה לעבוד על זה תוך כדי, אני מאבד מהירות והכל מתפקשש. עד שהסתדר כבר הגעתי לסט האחרון.
BW: 95.2
עכשיו אני שם לב ללוג שלך, בהצלחה רבה!
ייתכן ואדחה את התכנית 1\3\5 להמשך וכנראה שאגש לטקסס, אולי מהנפח שם תבוא הישועה:)
כמה שאלות:
1.האם כל שבוע אמור להשתנות הסדר של הבנץ' ושל הפרס, ז"א שבוע אחד יצא אימון נפח ואימון עצימות של בנץ' , ואחריו שבוע של אימון נפח ואימון עצימות של פרס וחוזר חלילה?
2.שמתי לב שאתה מבצע באימון התאוששות Back extensions 3X10 וראיתי שע"פ המקור זה אמור להיות 5X10. אמנם זה לא "הקש שישבור את גב הגמל" אבל למען העכביות...;susss יש תרגיל שמהווה תחליף לזה? אין לנו את המכשיר בחדר כושר..
3.מה התחליף שניתן לפאוור קלין? חתירה?
שוב, בהצלחה רבה ותעדכן איך ההיפרטרופיה 😃
עכשיו אני שם לב ללוג שלך, בהצלחה רבה!
ייתכן ואדחה את התכנית 1\3\5 להמשך וכנראה שאגש לטקסס, אולי מהנפח שם תבוא הישועה:)
כמה שאלות:
1.האם כל שבוע אמור להשתנות הסדר של הבנץ' ושל הפרס, ז"א שבוע אחד יצא אימון נפח ואימון עצימות של בנץ' , ואחריו שבוע של אימון נפח ואימון עצימות של פרס וחוזר חלילה?
2.שמתי לב שאתה מבצע באימון התאוששות Back extensions 3X10 וראיתי שע"פ המקור זה אמור להיות 5X10. אמנם זה לא "הקש שישבור את גב הגמל" אבל למען העכביות...;susss יש תרגיל שמהווה תחליף לזה? אין לנו את המכשיר בחדר כושר..
3.מה התחליף שניתן לפאוור קלין? חתירה?
שוב, בהצלחה רבה ותעדכן איך ההיפרטרופיה 😃
לוג מעניין מאוד,בהצלחה!
אם הבנתי נכון(תקן אותי אם אני טועה)הפרס ממש קל לך,וזה ממש לא המשקל שלך,למה אתה לא מעלה משקל(לאותה כמות סטים וחזרות)?
שוב בהצלחה,ומוניטין:)!
1. איזה תוכנית עשית עד עכשיו? אתה הולך לעשות דילאוד בטח כשתתחיל את התוכנית? אם כן, לדעתי תעשה בלחיצות כל שבוע בנץ' באימון נפח ועצימות ופרס באימון התאוששות עד שתרגיש שאתה הולך להתקע ואז תעבור למה שCYGNUS עושה- שבוע אחד בנץ' נפח ועצימות ופרס התאוששות --> שבוע שני פרס בנפח ועצימות ובנץ' בהתאוששות.
3. כן, חתירה היא אפשרות.
תודה 😃 מצטער שלא הספקתי לענות להודעה האחרונה שלך אלי בפוסט שפתחת.
1. guyb ענה לך והסביר את הרציונל בלחיצות בתכנית. אבל אני אציע לך את ההיפך ממה שהוא הציע וזה לעקוב אחרי התצורה המקורית מההתחלה.
2. לא שמתי לב שבמקור זה 5X10, אתה יכול לכוון אותי איפה זה מצויין? ובכל מקרה זה מפמפם לי מספיק את הזוקפים. לגבי תחליף, ניסיתי GM אבל זה חרא טהור. אם לי אישית אין מתקן או אלתור לעשות איתו BE, אני לא עושה.
3. חתירה כפי שאמרו.
לגבי היפרטרופיה, אני אצטרך קודם כל לחזור לשיאים בלחיצות כדי שהנפח יתחיל לשחק תפקיד 😃
תודה רבה.
עשיתי SS וכרגע עדיין במדקאו.
האם נהוג לעשות דילואד לפני תחילת התכנית? כמה אחוז מה 5RM כדי להוריד ע"מ להתחיל את התכנית?
ואיך הדילאוד קשור למשחק של הבנץ' ושל הפרס שאמרת?
תודה רבה!
1. מהי התצורה המקורית של התכנית? בנץ באימון הנפח ובאימון העצימות ופרס רק באימון ההתאוששות בלי לשחק בין השבועות? או שלהחליף כל שבוע בין הבנץ' לפרס?
2. המקור הוא כאן http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/the_texas_method . באימון ההתאוששות כמובן.