ייעוץ טיפול בסטרואיד באישפוז

DanielC

משתמש פעיל
312
1
נק' מוניטין:
2
312
1
קאנטרי מעלה אדומים
במהלך אישפוזי אני מקבל דקסאמטזון,יש לזה איזשהי השפעה?

במהלך אישפוזי אני מקבל דקסאמטזון,יש לזה איזשהי השפעה?

מה לא הבנתי...זה תרופה לדלקות...אתה בזמן סקייל ומביאים לך אותה?
או שאתה חושב שכתוב על זה סטרואדים ואז תרוץ להתאמן מהר אתה תתנפח??

• פותח/ת השרשור
מה לא הבנתי...זה תרופה לדלקות...אתה בזמן סקייל ומביאים לך אותה?
או שאתה חושב שכתוב על זה סטרואדים ואז תרוץ להתאמן מהר אתה תתנפח??

לא גבר תודה על התגובה הילדותית שלך...
״פורום סטרואידים ותרופות״ אני רוצה לדעת אם יש לתרופה או ל״סטרואיד״ כפי שהרופאים אומרים יש השפעות (לא משנה מה) על האימונים או על התזונה או על כל נושא בריאותי אחר...

לא גבר תודה על התגובה הילדותית שלך...
״פורום סטרואידים ותרופות״ אני רוצה לדעת אם יש לתרופה או ל״סטרואיד״ כפי שהרופאים אומרים יש השפעות (לא משנה מה) על האימונים או על התזונה או על כל נושא בריאותי אחר...

אין לך שום השפעה על האימונים שלך, זה תרופה לדלקות בפן של סטראודי = גדילה !!.

אל תוריד מהרמה של הפורום כאן לפי מה שאני רואה הרמה שלך נמוכה, ולא של הפורום.

• פותח/ת השרשור
טוב,מכיוון שיש לי קצת סובלנות אני ישאר רגוע (וגם בגלל שלא אכלתי 3 ימים ואין לי כוח)...
תקשיב ידידי היקר והמנסה להיות ״מבין״,לפורום קוראים סטוריאידים ותרופות,אז בשבילך מעתה ועד עולם אני יקרא לזה תרופה,אני רוצה לדעת מה תופעות הלוואי של התרופה אז פתחתי נושא,לא בכוונה שהם נותנים לי פה איזה סטרואיד גדילה ואני ירוויח כאן איזה סייקל,בגלל שבחיים לא נטלתי את התרופה וזה חשוב לי.
כן אני שואל כי איכפת לי מהמסה שלי ואם אחת מתופעות הלוואי היא חולשה או כל דבר שיכול להשפיע על האימונים שלי (לא שלך אתה הכי גבר בפורום,שלי!) אני רוצה לדעת את זה.

בוא רק נגיד שהתרופה הזו עלולה להזיק והיא תזיק ל"מסה שלך"
מה אתה עוד רוצה לדעת עליה ?

• פותח/ת השרשור
בוא רק נגיד שהתרופה הזו עלולה להזיק והיא תזיק ל"מסה שלך"
מה אתה עוד רוצה לדעת עליה ?

התעניינתי יותר אם היא תיפגע לי בתהליך,אני מניח שאתה חשבת שאני מתכוון שזה פשוט יפרק לי תשריר כמו קסם?
אם הגבת ברצינות אשמח אם תפרט...

התעניינתי יותר אם היא תיפגע לי בתהליך,אני מניח שאתה חשבת שאני מתכוון שזה פשוט יפרק לי תשריר כמו קסם?
אם הגבת ברצינות אשמח אם תפרט...

כן, היא תפגע. זאת תרופה שהיא נגד דלקת ואחת מתופעות הלוואי הלא רצויות שלה הוא קטבוליזם

זאת לא התרופה שספורטאים לוקחים עבור טיפול בדלקות פרקים? כי אם כן, היא מפרקת שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית