עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברגע זה אני אוכל קוטז' של טרה עם 370 מג נתרן ויש לו טעם ככל הקוטז'ים בארץ. זה כניראה משתנה אחר שאחראי לטעם היחודיבארה"ב, כל הקוטג'ים הם עם 150-300 מ"ג נתרן בניגוד ל 1000 מ"ג נתרן שיש בקוטג' הישראלי. אני אומר בלב שלם, יש לקוטג' האמריקאי טעם של סיד וזה מאוד, אבל מאוד לא משתווה לקוטג' הישראלי. אני רוכש כאן קוטג' אמריקאי, אבל מכניס בו המון מלח אחרת זה בלתי אפשרי לאכילה.
תנובה 5% עם 400 מ"ג נתרן...בארה"ב, כל הקוטג'ים הם עם 150-300 מ"ג נתרן בניגוד ל 1000 מ"ג נתרן שיש בקוטג' הישראלי. אני אומר בלב שלם, יש לקוטג' האמריקאי טעם של סיד וזה מאוד, אבל מאוד לא משתווה לקוטג' הישראלי. אני רוכש כאן קוטג' אמריקאי, אבל מכניס בו המון מלח אחרת זה בלתי אפשרי לאכילה.
זה 400 מ"ג נתרן ל-100 גרם מוצר. יש לך 250 גרם מוצר (קופסת קוטג') = 1000 מ"ג נתרן לקופסה.תנובה 5% עם 400 מ"ג נתרן...
בד"כ אני אוכל 3% כי הוא יותר טעים לי.. אבל נגמר חחחח
בארה"ב, כל הקוטג'ים הם עם 150-300 מ"ג נתרן בניגוד ל 1000 מ"ג נתרן שיש בקוטג' הישראלי. אני אומר בלב שלם, יש לקוטג' האמריקאי טעם של סיד וזה מאוד, אבל מאוד לא משתווה לקוטג' הישראלי. אני רוכש כאן קוטג' אמריקאי, אבל מכניס בו המון מלח אחרת זה בלתי אפשרי לאכילה.
הקטע שלא טעים לי אחרת. ואין שום דבר רע בנתרן במינון ריאלי.אז מה הקטע שאתה מוסיף הרבה מלח?
מלח זה גם מולקולה של נתרן NaCl אז מצד אחד אתה אוכל פחות נתרן בקוטג' אבל משלים עם טונות של מלח
אז מה הרעיון בקוטג' אמריקאי לא הבנתי?הקטע שלא טעים לי אחרת. ואין שום דבר רע בנתרן במינון ריאלי.
אני גר בארה"ב חבר. הלוואי והייתי יכול להיכנס למכולת ולקנות לי קוטג' של תנובה.אז מה הרעיון בקוטג' אמריקאי לא הבנתי?
יותר בריא?
יותר טעים (בתוספת מלח)?
מה היתרונות שלו לעומת קוטג' ישראלי?
אני גר בארה"ב חבר. הלוואי והייתי יכול להיכנס למכולת ולקנות לי קוטג' של תנובה.
אני גר בארה"ב חבר. הלוואי והייתי יכול להיכנס למכולת ולקנות לי קוטג' של תנובה.
אתה גם תהיה באיזה חור עוד 9 חודש אז אין לי רחמים.אוי אוי אוי! רחמים! :(
אם אתה רוצה אני מוכן לשלוח לך תמורת 20$ כולל משלוח לקופסה 😉אני גר בארה"ב חבר. הלוואי והייתי יכול להיכנס למכולת ולקנות לי קוטג' של תנובה.
זה 400 מ"ג נתרן ל-100 גרם מוצר. יש לך 250 גרם מוצר (קופסת קוטג') = 1000 מ"ג נתרן לקופסה.