הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תנובה תפחית סוכר בשוקו ואת המלח בקוטג'

לא שותה שוקו, אבל שלא יעיזו לגעת לי בקוטג'!!!!!! ;azban

בארה"ב, כל הקוטג'ים הם עם 150-300 מ"ג נתרן בניגוד ל 1000 מ"ג נתרן שיש בקוטג' הישראלי. אני אומר בלב שלם, יש לקוטג' האמריקאי טעם של סיד וזה מאוד, אבל מאוד לא משתווה לקוטג' הישראלי. אני רוכש כאן קוטג' אמריקאי, אבל מכניס בו המון מלח אחרת זה בלתי אפשרי לאכילה.

בארה"ב, כל הקוטג'ים הם עם 150-300 מ"ג נתרן בניגוד ל 1000 מ"ג נתרן שיש בקוטג' הישראלי. אני אומר בלב שלם, יש לקוטג' האמריקאי טעם של סיד וזה מאוד, אבל מאוד לא משתווה לקוטג' הישראלי. אני רוכש כאן קוטג' אמריקאי, אבל מכניס בו המון מלח אחרת זה בלתי אפשרי לאכילה.
ברגע זה אני אוכל קוטז' של טרה עם 370 מג נתרן ויש לו טעם ככל הקוטז'ים בארץ. זה כניראה משתנה אחר שאחראי לטעם היחודי

תנובה 5% עם 400 מ"ג נתרן...

בד"כ אני אוכל 3% כי הוא יותר טעים לי.. אבל נגמר חחחח

אז מה הקטע שאתה מוסיף הרבה מלח?
מלח זה גם מולקולה של נתרן NaCl אז מצד אחד אתה אוכל פחות נתרן בקוטג' אבל משלים עם טונות של מלח

אז מה הקטע שאתה מוסיף הרבה מלח?
מלח זה גם מולקולה של נתרן NaCl אז מצד אחד אתה אוכל פחות נתרן בקוטג' אבל משלים עם טונות של מלח
הקטע שלא טעים לי אחרת. ואין שום דבר רע בנתרן במינון ריאלי.

הקטע שלא טעים לי אחרת. ואין שום דבר רע בנתרן במינון ריאלי.
אז מה הרעיון בקוטג' אמריקאי לא הבנתי?
יותר בריא?
יותר טעים (בתוספת מלח)?
מה היתרונות שלו לעומת קוטג' ישראלי?

אז מה הרעיון בקוטג' אמריקאי לא הבנתי?
יותר בריא?
יותר טעים (בתוספת מלח)?
מה היתרונות שלו לעומת קוטג' ישראלי?
אני גר בארה"ב חבר. הלוואי והייתי יכול להיכנס למכולת ולקנות לי קוטג' של תנובה.

אני גר בארה"ב חבר. הלוואי והייתי יכול להיכנס למכולת ולקנות לי קוטג' של תנובה.

אמן זה הייה הבעיה הגדולה שלי.
חחחח לעניין מה אכפת לי אם זה עוד נתרן...העיקר הטעם.
קוטג + לחם קלוי+ עגבנייה על הבוקר.....איאייאי איכות חיים !!

אכן! איך אפשר לעזוב את רחובות מרכז העולם?!

באיזה מינונים נתרן מתחיל להשפיע באופן רע על הגוף? אשמח לקישור בנושא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית