הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ פרס 110KGX1 משקל גוף 74

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך
קודם כל תקח ספוטר ומהר! אני בטוח שלא היית רוצה 110 קילו על הגרון של חס וחלילה.
שנית תלמד איך ללחוץ עם הרגליים על הרצפה ותלחץ יותר..

מוניטין על המשקל! וזה עוד בלי קשת בגב ובלי ללחוץ רגליים... מי יודע לאן תגיע בלחיצה!
מכובד מאוד למשקל גוף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

אני כבר הייתי בכשל הרבה פעמים ויודע איך לצאת מזה,אבל אתה צודק זה לא תירוץ,אבל גם לא היה ממש מישהו במכון חוץ מהזקנים שעושים סקיי ככה ש...
בכל מקרה רשמתי שאני שם רגליים על הרצפה יש לי כאב בגב התחתון אני לא יודע ממה זה אבל אני לא רוצה שיקרה משהו..

מוניטין על המשקל! וזה עוד בלי קשת בגב ובלי ללחוץ רגליים... מי יודע לאן תגיע בלחיצה!
מכובד מאוד למשקל גוף.

תודה,אגב לא יודע איך להסביר את זה,שאני עם הרגליים על הספה יותר נוח לי לגב....

מכובד מאוד למשקל גוף.

באתי לציין שהשטות שכתבת אולי עובד למשקלי העבודה שלך בבנץ', אבל כבר צנזרו לך את זה כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שפסיכו רשם משהו מפגר, ערכו לו, וסייגנוס הגיב לדבר המטומטם הזה, אבל ויתר כי ערכו את ההודעה.

הא,עכשיו הבנתי חח..
תותח! תפציץ בפתח תקווה , אבל תלמד ללחוץ.

תודה,וזה מה שאני עושה עכשוי אני מתרגל משקלים של 7-8 חזרות שבכל חזרה עוצר עד שהמאמן אומר פרס.

הא,עכשיו הבנתי חח..

תודה,וזה מה שאני עושה עכשוי אני מתרגל משקלים של 7-8 חזרות שבכל חזרה עוצר עד שהמאמן אומר פרס.
לא לזה התכוונתי התכוונתי , שתלמד ללחוץ עם קשת ומפרקים בפוזיציה הנכונה תראה סרטונים של דייב טייט.

• פותח/ת השרשור
לא לזה התכוונתי התכוונתי , שתלמד ללחוץ עם קשת ומפרקים בפוזיציה הנכונה תראה סרטונים של דייב טייט.

הא סבבה,מה הבעיה היא שכאילו שאני עושה את השיטה של דייב,הגב שלי כואב,יש לי תור לאורטופד אני מקווה שזה כלום.

הא סבבה,מה הבעיה היא שכאילו שאני עושה את השיטה של דייב,הגב שלי כואב,יש לי תור לאורטופד אני מקווה שזה כלום.
כואב מאיזה בחינה? כאבי שרירים? כאב שעובר אחרי זמן מסויים\אחרי הסט או כאב מתמשך?
לא מאמין שאורטופד ימצא משהו, סתם תירתור.

• פותח/ת השרשור
לא בכללי יש לי גם כאבי גב כבר זמן מה(4 חודשים...,כן אני מפגר אני יודע כל פעם אני אומר לעצמי שזה יעבור אבל זה בנתיים לא),וזה משהו כזה שרק התנועה עצמה,אפילו רק יצירת קשת קטנה גורמת למתיחה בגב התחתון ולכאב של ממש,אם הייתי עושה את ה110 אם הקשת כנראה שהיה כואב לי עד עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית