הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי של twinlab

מולטי מעולה, זול ומשתלם מאוד.

הגשש משתמש במולטי של חברה אחרת, והוא אומר שזה גם מספיק אבץ' וויטמין C, אבל בטעם\ריח של דוגלי, אבל שכחתי את השם.

הרבה אנשים משתמשים בו פה והוא מצוין אבל הרוב שמשתמשים בו מתספים גם ויטמינים מהצד
הוא זול מאוד ומשתלם
אני לצערי רגיש שם לאחד החומרים כנראה,אז אני נאלץ לשלם ביוקר על אופטי-מן

התיסוף מהצד לא קשור, זה יהיה גם אם תיקח מולטי אחר, רובם לא מספיקים ב100%.

הרבה אנשים משתמשים בו פה והוא מצוין אבל הרוב שמשתמשים בו מתספים גם ויטמינים מהצד
הוא זול מאוד ומשתלם

בחילה? חוסר תיאבון?

הוא זול מאוד ומשתלם
גם אני על אופטימן הוא ליגה

הקאות ...חצי פיצה אקסטרה צ'יז פפרוני:🙁

אמנם לא הקאתי, אבל היו פעמים שהייתי קרוב. הוא גם גרם לי לאכול פחות אז הפסקתי לקחת אותו לפני כמה חודשים (לוקח בנוסף אומגה 3, ויטמין C, ויטמין D, מגנזיום ואבץ שאיתם אין בעיות).
נראה לי שאני גם אעבור למולטי אחר.

אמנם לא הקאתי, אבל היו פעמים שהייתי קרוב. הוא גם גרם לי לאכול פחות אז הפסקתי לקחת אותו לפני כמה חודשים (לוקח בנוסף אומגה 3, ויטמין C, ויטמין D, מגנזיום ואבץ שאיתם אין בעיות).
נראה לי שאני גם אעבור למולטי אחר.
אני מכיר עוד כמה שמשתמשים בשל טוייןלאב, לא שמעתי על אף אחת מהבעיות הללו.

כשמדובר על מולטי כמעט וודאי שאם תקח על בטן ריקה יסבלו מבחילות או במקה היותר גרוע הקאות , חייב לאחר ארוחה

אני לוקח כרגע צנטרום, והוא עושה לי בלאגנים. אני מתכנן לעבור למולטי ויטמין של קלרסון כשייגמר.

כמובן שתמיד לקחתי עם הארוחה, בהמשך לקחתי רק בסיום הארוחה בשביל שזה לא ישפיע על התיאבון, אבל בחילות עדיין היו - כנראה שאני וSweetBamba מיוחדים 😃

כמובן שתמיד לקחתי עם הארוחה, בהמשך לקחתי רק בסיום הארוחה בשביל שזה לא ישפיע על התיאבון, אבל בחילות עדיין היו - כנראה שאני וSweetBamba מיוחדים 😃
הלוואי ולא הייתי מיוחד
היה חוסך לי כמה גרושים:)

משתמש ודי מרוצה מLIFE FORCE MULTIPLE של source naturals

מספיק ל90 יום ופרופיל ויטמינים די גבוה בשביל 2 טבליות. אפשר לקחת עד 4 אבל 2 זהכביכול מה שמומלץ.

עולה טיפה יותר מCarlson 2 daily

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית