הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט למאסה

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
התחלתי לפני חודש SS , עליתי במשקלים והצלחתי לשבור שיאים אישים במשקלים 😃 שזה מצויין
אבל מבחינת מאסת שריר רצינית אני לא רואה הבדל משמעותי .
אני התחלתי עם משקל 77.5 וגובה 183 ובעיקר במהלך השבועיים האלו שדווקא הוספתי עוד אוכל ירדתי במשקל ל76.5
התפריט שלי בנוי בסה"כ מ:
300 גרם חזה עוף
3 פרוסות לחם לבן
2 ביצים
גביע 250 גרם גבינה לבנה
3 כוסות אורז מלא ביום/3 תפוחי אדמה 200 גרם / אורז לבן 3 וחצי כוסות
2 פירות
2 כוסות חלב
חצי כוס שיבולת שועל
וסקופ חלבון
סה"כ בסביבות ה 2400 קלוריות ללא חישוב של שמן שמגיע בסביבות ה 2 כפות ביום
השאלה שלי
אני צריך לעלות עוד באוכל ומאיפה זה צריך להגיע? פחמימה שומן או חלבון?
ויכול להיות שאני עושה משהו לא בסדר בתוכנית? כי השאיפה שלי זה לגדול ולא רק 😃 להתחזק?

התחלתי לפני חודש SS , עליתי במשקלים והצלחתי לשבור שיאים אישים במשקלים 😃 שזה מצויין
אבל מבחינת מאסת שריר רצינית אני לא רואה הבדל משמעותי .
אני התחלתי עם משקל 77.5 וגובה 183 ובעיקר במהלך השבועיים האלו שדווקא הוספתי עוד אוכל ירדתי במשקל ל76.5
התפריט שלי בנוי בסה"כ מ:
300 גרם חזה עוף
3 פרוסות לחם לבן
2 ביצים
גביע 250 גרם גבינה לבנה
3 כוסות אורז מלא ביום/3 תפוחי אדמה 200 גרם / אורז לבן 3 וחצי כוסות
2 פירות
2 כוסות חלב
חצי כוס שיבולת שועל
וסקופ חלבון
סה"כ בסביבות ה 2400 קלוריות ללא חישוב של שמן שמגיע בסביבות ה 2 כפות ביום
השאלה שלי
אני צריך לעלות עוד באוכל ומאיפה זה צריך להגיע? פחמימה שומן או חלבון?
ויכול להיות שאני עושה משהו לא בסדר בתוכנית? כי השאיפה שלי זה לגדול ולא רק 😃 להתחזק?
1. בחודש נתון לא רואים שינוי ויזואלי משמעותי. כדי לראות שינוי יש לחכות לפחות 8-10 שבועות.
2. אתה אוכל מעט מידי לתוכנית כמו SS. תעלה את הערך הקלורי ל-2700 קלוריות ואם אתה רואה שאתה לא עולה לפחות 200-300 גרם בשבוע, תעלה ב 100-200 קלוריות בתפריט על בסיס שבועי.
3. העלייה בפחמימות, חלבון או שומן תלוייה בגנטיקה וההיכרות שלך עם הגוף. אם היית בעל עודף משקל בעבר, כדאי לעלות בחלבון ו/או בשומן. אם היית רזה כל חייך, תעלה בפחמימות ו/או שומן. אם אתה בין לבין, תעלה מעט מכל דבר עד שתמצא את הנוסחה המנצחת.

• פותח/ת השרשור
בעזרת שמן זית בערך 2 כפות וקצת גבינה לבנה ( תמיד אני אוכל יותר מגביע ) אני מגיע בערך ל2700 אז אני יוסיף עוד 200 קלוריות מחלבון... נראה מה יהיה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית