הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתגר: משקל מעל הראש

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אתגר: משקל מעל הראש

פשוט מאוד - כמה שיותר משקל על המוט, נעול מעל הראש.
תעשו פשוט מה שבא לכם כדי להביא אותו לשם: ג'רקים, פוש פרס, פרס, סנאץ', קלין & ג'רק, הכל זורם.

מזכיר לכם, יש עדיין חובה על כל אחד מכם לנסות סקוואט ל20 חזרות עם RM10 משוער.
יאללה, תנו בראש (או מעליו).

1 David2309 C&J 150kg

2 Geniarus clean and jerk 145 kg

3
executioner pushpress 140kg

4
Blade28 C&J 132kg

5
Peroman C&J 131kg

6
Seth Able C&J 127kg

7
Deus ex machina pushpress 120 kg

8
Coldfire pushpress 115kg

IgoreK C&J 115
9
Overpower 112kg C&J

10
erlich20 105kg C&J

Satan-Shor 110KG pushpress 11

YAYA clean and jerk 102 kg 12

13
danish94 C&J 100kg
Alalalal 100kg pushpress

14
Vibryll - Press 90kg

15
Artemiy Tumanov C&J 95kg
Mike96 90kg C&J

tomerA jerk 90 16

17
Royal 88kg C&J
SweetBamba 88kg press

18

nadavr1234 86kg push press

The Sun 80kg Powerclean&Pushpress 19
Cygnus 80kg powerclean+pushpress
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=353256&postcount=1
20

Somo C&J 77kg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סתם מסקרנות. והיה נדמה לי שגם ראיתי אותו באיזה שרשור BB (או שסתם שם המשתמש היה דומה)

לא מכיר אותו אישית. באליפות ישראל במרץ הוא הופיע ועשה תוצאות שיחסית אליו לא נראו כאילו הוא מתאמן סדיר אבל ליגה אחרונה הוא עשה 110/140 אז אולי חזר קצת לאימונים, לא יודע.
למה?

הבנתי שרק עכשיו הוא חזר להתאמן.

זה כאילו פוש פרס, לא כל כך עבד לי הטכניקה. יש על המוט 140 ק"ג, כל צד 20,15,15,10 והמוט אולימפי רגיל.
ניסיתי לעקוף את המקום הראשון אבל נכשלתי עם 147.5 פעמיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
👑
שתהיה לך אריכות ימים. יא חלש, אפילו משקל גוף אתה לא מרים...

למה כאילו פוש פרס? נראה בסדר ממה שאפשר לראות. פעם הבאה שים 147.5 וכשאתה נתקע כופף ברכיים בשביל לרדת טיפה שיהיה לך יותר קל לנעול. זה רמאות אם המטרה היא פוש פרס אבל זה לשים את המשקל מעל הראש.

כבוד, אתה יכול לנעול גם 155 -160.

ככה לא, אולי בג'רק אבל אני לא מכיר את הטכניקה.

Seth Able- אני לא בטוח שאני יכול לכופף ברכיים, המוט בכשל נתקע לי עוד לפני שהוא עלה למעלה(באיזור המצח). אני לא מרוצה מהטכניקה כי אם תסתכל על הסרטון של עידן לדוגמא, נשאר לו מעט פרס אחרי הפוש ולזה אני שואף.

תודה עמרי.
קוז'אק- תעלה את הסרטונים שלך לפה, אתה מרים אותו דבר אם לא יותר.

ככה לא, אולי בג'רק אבל אני לא מכיר את הטכניקה.

Seth Able- אני לא בטוח שאני יכול לכופף ברכיים, המוט בכשל נתקע לי עוד לפני שהוא עלה למעלה(באיזור המצח). אני לא מרוצה מהטכניקה כי אם תסתכל על הסרטון של עידן לדוגמא, נשאר לו מעט פרס אחרי הפוש ולזה אני שואף.

תודה עמרי.
קוז'אק- תעלה את הסרטונים שלך לפה, אתה מרים אותו דבר אם לא יותר.

חחחח....קוז'אק...חחחחחחח
עדיין לא עשיתי פוש פרס...
אני בספק גדול אם אני מרים 140 מעל הראש...בכל צורה שהיא....
אשמח לגלות אחרת.

אני לא בטוח שהבנתי את הבעיה שלך, אתה חושב שיש לך יותר מידי לחיצה? היית יכול כנראה לתת דחיפה טובה יותר עם הרגליים, אבל זה יבוא עם הנסיון. כל הכבוד שהצלחת לנעול. אם תסתכל על איזה סרטון שהעלתי בלוג לפני כמה שבועות עם נסיונות לפאוורקלין ופוש פרס, אז נראה לי שבנסיון השני אני עושה בערך מה שתארתי. זה מכוער ואולי עם פוטנציאל קצת מסוכן, אבל זה מאפשר לנעול עוד קצת משקל. זה קצת כמו דחיקה בהילוך איטי (עדיף כמובן ללמוד לדחוק בשביל לשים עוד משקל מעל הראש, אבל עד אז...).

אני לא בטוח שהבנתי את הבעיה שלך, אתה חושב שיש לך יותר מידי לחיצה? היית יכול כנראה לתת דחיפה טובה יותר עם הרגליים, אבל זה יבוא עם הנסיון. כל הכבוד שהצלחת לנעול. אם תסתכל על איזה סרטון שהעלתי בלוג לפני כמה שבועות עם נסיונות לפאוורקלין ופוש פרס, אז נראה לי שבנסיון השני אני עושה בערך מה שתארתי. זה מכוער ואולי עם פוטנציאל קצת מסוכן, אבל זה מאפשר לנעול עוד קצת משקל. זה קצת כמו דחיקה בהילוך איטי (עדיף כמובן ללמוד לדחוק בשביל לשים עוד משקל מעל הראש, אבל עד אז...).

הבנת נכון.
ראיתי את הסרטון שלך והבנתי, גם הבנתי מה הטעות שלי הייתה ב147.5 וגם בכשל ב140, אני לא משמתמש ברגליים נכון, בטעות כאן לא חשבתי ויצא לי טוב.
תודה.

מטורף
שלחו לך מהקולג' דיבולים ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית