חייב את עזרתכם - שיעול לא נפסק למעלה מחודש

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך
התחלתי היום את החיטוב על בסיס דל פחמימה ולקחתי בבוקר אומפרדקס...
אני ממש מקווה שזה קשור איך שהוא לזה, אין לי בעיה לדחות את המאסה ואפילו לסיים אותה כי די הגעתי למקסימום במאסה הזאת אני חושב.
פשוט מוזר לי הקטע הזה של הרבה תזונה כי בדרך כלל בתקופות מאסה אני לא אוכל מעט אבל זה אף פעם לא קרה לי.
היה לכם אותו דבר ובלילה זה הפסיק ולא השתעלתם? או שגם בלילה היה שיעול?
לי היה גם בלילה , זה לא בהכרח קשור תמיד לתזונה . לפחות במקרה שלי , לא משנה מה אני יעשה תמיד יהיה לי שיעול מטורף בעונת המעבר...

היה לי שיעול כזה מטורף למשך 3 חודשים ממש לא ממזמן, זה התחיל עם מחלה קלה ואחרי זה פשוט המשיך למשך שלושה חודשים. הייתי כל כך מיואש שחיפשתי בכל האינטרנט על זה והגעתי לאותה מסכנה שזה כניראה מיצי קיבה שמגיעים לגרון בזמן שינה כניראה. תכלס שתיתי הרבה תה, הפסקתי לישתות חלב(מה שכניראה לא היה קשור אבל בכל זאת) וניסיתי לשלוט על השיעול (לעצור אותו וככה כשיש כמות גדולה באמת של ליחה להוציא הכל בשיעול, כך תדירות השיעולים ירדה), לאחר שלושה חודשים פשוט עבר...

• פותח/ת השרשור
התחלתי את החיטוב שלי, לקחתי אומפרדקס וזה לא עוזר..
היום נכנסתי שוב לתוצאות של הבדיקות דם והגיעה בדיקה נוספת תחת הסעיף אלרגיה:
IgE-Immunoglobulin E
הטווח הוא עד 158 ואצלי יש 225

והייתי כבר אצל אף אוזן גרון
הוא לא יודע מה יש לי, הוא נתן לי לעשות צילום בסינוסים בחשש לדלקת סינוסים סמויה
נתת לי סוכריות לשיעול טננבלוט
ונתן לי עוד איזה כדור לנזלת אלרגית
וביקש שאני אזמין ממכבי פארם איזה אמפולות מיוחדות לאינלציה כי אין את זה בארץ וצריך להזמין

אחי! אבל ברק אמר שאומפרדקס יעזור ושהרופאים מפגרים! אין מצב שזה לא עזר!
ולעניין, אתה צריך ללכת לאימונולוג/ראומטלוג.

אחי! אבל ברק אמר שאומפרדקס יעזור ושהרופאים מפגרים! אין מצב שזה לא עזר!
ולעניין, אתה צריך ללכת לאימונולוג/ראומטלוג.
בעניין הזה כדאי שלא תזלזל בברק כמו שאתה כדרכך נוהג לעשות.
הוא מבין בזה טיפה יותר ממך ויותר ממה שאתה חושב.

הוא אמר קודם שלא מצאו לו כלום בבדיקות והנה זה השתנה ויש לו סימן לאלרגיה וכן הרופאים שהוא ראה מטומטמים אם הם לא ראו והתייחסו לזה עד עכשיו ועוד אמרו לו שזה לא רפואי.

התחלתי את החיטוב שלי, לקחתי אומפרדקס וזה לא עוזר..
היום נכנסתי שוב לתוצאות של הבדיקות דם והגיעה בדיקה נוספת תחת הסעיף אלרגיה:
IgE-Immunoglobulin E
הטווח הוא עד 158 ואצלי יש 225

והייתי כבר אצל אף אוזן גרון
הוא לא יודע מה יש לי, הוא נתן לי לעשות צילום בסינוסים בחשש לדלקת סינוסים סמויה
נתת לי סוכריות לשיעול טננבלוט
ונתן לי עוד איזה כדור לנזלת אלרגית
וביקש שאני אזמין ממכבי פארם איזה אמפולות מיוחדות לאינלציה כי אין את זה בארץ וצריך להזמין
בקיצור, נתן לך לורטדין/לורסטין/אריוס?

• פותח/ת השרשור
בקיצור, נתן לך לורטדין/לורסטין/אריוס?
יש לי לורטדין בבית והוא לא אמר לי לקחת, הוא נתן לי מרשם לא parctamol משהו כזה..
והגיעו היום עוד תוצאות של בדיקות ויש סעיף שקוראים לו מיקופלסמה והוא נמצא אצלי כחיובי.

מיקופלזמה הם חיידקים שעלולים בין השאר לגרום לדלקת ריאות (ולדלקת באיברי מין). יש לך חתול בבית במקרה?

• פותח/ת השרשור
מיקופלזמה הם חיידקים שעלולים בין השאר לגרום לדלקת ריאות (ולדלקת באיברי מין). יש לך חתול בבית במקרה?
לא אין לי, חתולים בין היתר גורמים לי לאלרגיה.
הנה תשובה של הרופא שקיבלתי ממנו היום:
המרשמים הופקו לבקשתך. נמצאו לו נוגדנים מסוג G לגורם זיהומי שנקרא מיקופלסמה, ולא מסוג M.זה אומר שבעבר הקרוב או הרחוק הוא עבר ברונכיטיס עם הגורם זיהומי הנל. בכל מקרה הוא קיבל אנטיביוטיקה המכסה את הגורם הזיומי הזה אבל אין עדות שעשה עכשו זיהום חריף במיקופלסמה. כדי להגיד שיש זיהום חריף הנוגדן M צריך להיות חיובי.
המרשם שהוא מדבר עליו זה ה paracetamol 500 mg

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון ל M?
לא ראיתי שום E?
שמע אני לא רופא ואני לא מבין בזה, אני מעריך מאוד את העזרה שלכם ואת הידע הרב שלכם, אבל אני חייב כבר תרופה או משהו אני באמת משתגע.

הרופא נתן לי מרשם לקודאין, אחרי זה שהייתי אצל הרופאת ריאות והרופא אף אוזן גרון הם אמרו לי שזה לא יעזור ואין טעם לקנות, אז לא קניתי..
כבר שיגעו אותי כל הרופאים האלה, חלק לא יודעים מה יש לי, חלק לא יודעים איך לטפל, אפשר לחשוב איזה מחלה יש לי

כן אני מבין, שיעול יכול לשגע פילים.
אבל נראה לי שחוץ מדברים כלליים אי אפשר ממש לעזור, אף אחד כאן לא רופא וגם לא מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך ואת הבדיקות שיצאו.
אני משתעל בערך שבועיים מאיזה ברונכיטיס שלא רצה לעבור בלי אנטיביוטיקה, הקודאין באמת לא עזר לי אבל אני יודע שזו תרופה גנרית לטיפול בשיעול מתמשך.
בסופו של דבר מה שהרגיע לי את השיעול (לא להיבהל מתרופת הסבתא) היה שהפסקתי קצת עם מוצרי חלב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית