הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד לSS

• פותח/ת השרשור uadnal
  • פורסם בתאריך

uadnal

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-4
45
0
הי, אחרי התייאשות מהחדר כושר שלי, החלטתי לנסות להתאמן בבית, בתוכנית של SS, גם אם העסק לא ממש זול.
אני די חסר ידע לגמרי בנושא, ולכן השאלה שלי:

איזה מוט לקנות בשביל לעשות SS בבית?
ובאותה נימה: אם מישהו מכיר חנות טובה בשביל הדברים האלה.

תודה רבה על העזרה.

מוט אולימפי 2.20 בכל מקרה ראיתי כלוב שזה המתקן הכי טוב ל ss ביד 2 ממש זול ככה שתחפש ביד 2 מהר לפני שיעלם ותקנה הכל דרך יד 2 יצא ממש זול . חנויות זה בזבוז כסף בהצלחה

מוט אולימפי 2.20 בכל מקרה ראיתי כלוב שזה המתקן הכי טוב ל ss ביד 2 ממש זול ככה שתחפש ביד 2 מהר לפני שיעלם ותקנה הכל דרך יד 2 יצא ממש זול . חנויות זה בזבוז כסף בהצלחה
יש לך קישור לכלוב?

נערך לאחרונה:
salsport.com

• פותח/ת השרשור
מוט אולימפי 2.20

למה 2.2 בעצם?
המוטות בחדר כושר שאני הולך אליו בינתיים הם 1.8 (לגבי הגובה שלי אני מניח) והם מספיקים ללחיצת חזה וסקוואט.
יש סיבה ל2.2?

בכל מקרה ראיתי כלוב שזה המתקן הכי טוב

למה כלוב?
מתח, חתירות ודדליפט אפשר לעשות רק עם מוט.
רק לפרסים וסקוואטים צריך כלוב, אבל אם אתה קונה כלוב אתה חייב לקנות ספה בשביל לחיצות חזה.

אני חשבתי פשוט לקנות ספה ולהשתמש בחורים העליונים שלה בשביל הסקוואטים/פרסים. בגובה 1.3~ אני חושב שזה יספיק לא? זה גם מה שראיתי שבחור אחד פה עשה בבלוג שלו.

תודה רבה על העזרה, אני אשמח מאד לעוד עצות.

נ.ב- לא מצאתי את הכלוב הנ"ל בקישור ביד 2 בכל מקרה.. =/

נערך לאחרונה:
למה 2.2 בעצם?
המוטות בחדר כושר שאני הולך אליו בינתיים הם 1.8 (לגבי הגובה שלי אני מניח) והם מספיקים ללחיצת חזה וסקוואט.
יש סיבה ל2.2?

למה כלוב?
מתח, חתירות ודדליפט אפשר לעשות רק עם מוט.
רק לפרסים וסקוואטים צריך כלוב, אבל אם אתה קונה כלוב אתה חייב לקנות ספה בשביל לחיצות חזה.

אני חשבתי פשוט לקנות ספה ולהשתמש בחורים העליונים שלה בשביל הסקוואטים/פרסים. בגובה 1.3~ אני חושב שזה יספיק לא? זה גם מה שראיתי שבחור אחד פה עשה בבלוג שלו.

תודה רבה על העזרה, אני אשמח מאד לעוד עצות.

נ.ב- לא מצאתי את הכלוב הנ"ל בקישור ביד 2 בכל מקרה.. =/

1. כדי שתתרגל לסטנדרט, אין סיבה להתפשר על חרטא. (אבל בסופו של דבר תעשה מה שבא לך זה לא קריטי, רק עצה)
2. בערך אותה תשובה, אין סיבה להתפשר על חארטות ואחרי זה גם להפצע, אני רוצה לראות איך תוציא מוט עם 6 פלטות מספת בנצ'...

1.80 עדיף, לא שווה את ההפרש במחיר, אלא אם כן תמצא מוט אולימפי במחיר טוב.
לגבי הכלוב, זה עדיף מבחינה בטיחותית בכשל, זה משהו ששווה להשקיע בו.
אתה יכול ללכת לרתך לבקש שיכין לך.

• פותח/ת השרשור
אני רואה הבדלים גדולים במחיר של המוטות (300-600 ש"ח)

איך אני יכול לדעת אם המוט איכותי, או לחלופין אם סתם יקרנים?
או בכלל: מישהו מכיר חנות טובה ומומלצת לקנות את הדברים האלה?

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית