הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הקפצות בסקוואט

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
אם יש כזה דבר? כי אני עושה סקוואט HB בטכניקה ששואפת למושלמת(אף אחד לא מושלם:() ויש בחור שמבין עניין בחדר כושר שלי שאמר לי שאני יורד מהר מידי ועולה כאילו אני מקפיץ את המשקל וכאילו זה עוזר לי והוא אמר לי לעשות את התנועות בצורה איטית וזה לא מרגיש לי טבעי.. בקיצור אני עושה כמו הבחור פה

מה אומרים ? אה ועוד שעה לגבי דדליפט יש לי משקל מקסימלי וכשאני מעלה בו 5 קילו הגב שלי מתעקל ועשיתי כבר כמה ריסטים והגעתי לאותה נקודה מה עושים?
ד"א אני בSS אם זה משנה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא. תשמור על מתח בהאמסטרינגס גם בבור. הבאונס צריך להיות מהמתיחה של ההאמסטרינגס והמקרבים, לא מהברכיים.

• פותח/ת השרשור
לא. תשמור על מתח בהאמסטרינגס גם בבור. הבאונס צריך להיות מהמתיחה של ההאמסטרינגס והמקרבים, לא מהברכיים.

בקיצור כמו בסרטון או לא?

ואם אפשר להתיייחס לדדליפט אני אשמח .

• פותח/ת השרשור

אאת זה צילמתי פעם וקצת שיפרתי את הטכניקה עכשיו זה יותר קרוב למי שבסרטון אבל בערך באמצע קיצר מה אומרים גם על זה שבסרטון וגם על זה ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הדבר היחיד שמוזר בסרטון שלך זה הזווית של הכפות רגליים שלך.
חוץ מזה, נראה יפה מאוד. אין לך ממה לדאוג.

• פותח/ת השרשור
הדבר היחיד שמוזר בסרטון שלך זה הזווית של הכפות רגליים שלך.
חוץ מזה, נראה יפה מאוד. אין לך ממה לדאוג.

האמתי אולי פה זה נראה כן קצת קיצוני אבל אני לא עושה ככה או שזה סתם נראה בסרטון .. קיצר תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית