עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבחור בבירור מאלה שעולים נקי.למה לא? עם מסת שריר כמו שלו הוא יראה בסדר גמור, והוא ימקסם את צבירת השריר.
זה יכול אפילו להגיע לשנה של מסה (12% שומן זה המון במסה מבוקרת, יקח מלא זמן וזה יביא הרבה שריר)
הוא יכול בכיף למשוך את זה לשנה של מסה, עד שיגיע ל-18%.הבחור בבירור מאלה שעולים נקי.
אלא אם הוא ישתה ג'ריקן שמן ביום, אין סיבה שהוא יגיע ל-18%.
תודה אחי,יש לך תמונות ממסה או שאתה תמיד על אחוז שומן נמוך גם במסה אתה לא עובר ת 16 אחוז ?? ואללה אחלה גוף אחי !! עדיין טבעי ? נראה שלא
תודה רבה אני ממשיך להשתדל להגיע אפילו ל-7 אחוז טבעי, למרות שבנתיים זה לא הולך טוב כל כך בלי שורפי שומן.למה למען היהוה נראלך שהוא יגיע במסה ל-18-20 א.ש?
לנושא, חיטוב טוב, באמת ממליץ לרדת ל-8 בערך מה שלא אמור לקחת יותר מדי זמן.
בהצלחה.
נ.ב
מוזר שהבנצ' שלנו כמעט אותו דבר ואתה הרבה יותר גדול ממני בזרועות ובחזה.
תודה רבה.יפה מאוד. חיטוב מוצלח.
כרגע עובד במתכונת של ABC והכנסתי קצת אלמנטים מהתכנית מתכניות שונות.אחלה חיטוב, תוצאות ברורות לעין.
מה התכנית אימונים \תזונה ?
תודה.ripped
תמיד עליתי נקי.חיה אחי!
עשית את זה עם מסה וחיטוב או שעלית נקי ?
תודהיפה מאוד
ובכן, בתור סטודנט לסיעוד אני מבין את תופעות הלוואי ובתור בן אדם שפוי אני אמור להסיק שאם המוצר לא חוקי בארצות הברית וגרם לכ-30 מקרי מוות, אז הנתונים מדברים בעד עצמם.
אז "תזריק" לעצמך כאפת שטות
[FONT=&]אפדרין תופעות לוואי:[/FONT]
[FONT=&]מעודד שחרור אדרנלין ונור-אדרנלין, אשר מעודדים עלייה בריכוז הגלוקוז והגליקוגן, על חשבון החלבון בשרירים.[/FONT][FONT=&]
[/FONT]
זאת המטרה שלי חשוב לי המראה לקראת הקיץ.למה אתה רוצה לרדת מ-8% שומן? סתם נשמע לי מיותר להוריד עוד אחוז שומן...
אחלה של תוצאה, כל הכבודלצערי בנתיים זה המצב אני מנסה להמשיך לעבוד עלייהם חזק.
תודה רבה
עדכון:
ברוב התמונות אני יוצא קטן יותר מבמציאות כולל זאת.
צפה בקובץ המצורף 10840
תודה רבה.אחלה של תוצאה, כל הכבוד
אתה עובד FBW או פיצולים? ואם פיצולים מעניין אותי איזה