עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מלגלג כי לא הבנתי אותךמטרה ריאלית מאוד. חיטוב קצר ואתה שם.
בהצלחה!
אתה שואל ברצינות?אתה מלגלג כי לא הבנתי אותך
לפי הזלזול הבנתי שאתה צוחק שמע אני לא מעוניין להיות bodybuilding מספיק לי להיות ככה ואני שבפורום יש סלידה משחיפים אבל המטרה שלי היא בכלל לא שחיפה ודבר שני אתה יודע רוב האנשים שהולכים לחדר כושר לא הולכים כדי להיות מנופחים ומגעילים עושים עד גבול מסוים וזהו ככה אני חושבאתה שואל ברצינות?
אלעד לא צחק , הוא היה רציני.לפי הזלזול הבנתי שאתה צוחק שמע אני לא מעוניין להיות bodybuilding מספיק לי להיות ככה ואני שבפורום יש סלידה משחיפים אבל המטרה שלי היא בכלל לא שחיפה ודבר שני אתה יודע רוב האנשים שהולכים לחדר כושר לא הולכים כדי להיות מנופחים ומגעילים עושים עד גבול מסוים וזהו ככה אני חושב
אלעד לא צחק , הוא היה רציני.
כן שוב כרגע לא מתאפשר לי חדר כושר בגלל הזמן לכן מאסה היא בחירה טוב ובקיץ שאני מסיים ללמוד יהיה לי זמן ואני יילך לחדר כושר15% שומן
לפי דעתי תתחיל מאסה (צריך פה חדר כושר).
ולקראת הקיץ תתחיל חיטוב , המטרה אכן ראלית ואפשרית.
80 אם תתאמן בבית יהיה לך תוצאות נחמדות רק בהתחלה ואחר''כ אתה לא תתקדם לא משנה אם תעשה 43794מתח...כן שוב כרגע לא מתאפשר לי חדר כושר בגלל הזמן לכן מאסה היא בחירה טוב ובקיץ שאני מסיים ללמוד יהיה לי זמן ואני יילך לחדר כושר
עד איזה משקל אתם ממליצים לעשות מאסה אני חשבתי אולי עד 80-75 קילו מה אתה אומר
כמה הוא נירא ? אל תשכח שאין עליו הרבה מאסה...צר לי, אתה לא נראה לי כמו 15%.
אשמח להערכה חדשה ודעה כללית13-14 א.ש.
כן אני מקפיד על הרבה חלבונים פחמימות וכמה שפחות שומנים ומה מוזר במבנה בדיוק?מצטער אבל לא שמתי לב לשינוי
בכל מקרה אתה מקפיד על תזונה?
אגב יש לך מבנה גוף מאוד מוזר
כמעט 70 קילולא ראיתי שינוי מהותי - מה משקל הגוף כיום ?