הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט תזונה שלי למטרת חיטוב . חוות דעת למי שממש מבין בנושא הזה

• פותח/ת השרשור עדן
  • פורסם בתאריך

עדן

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
-2
5
0
בבוקר שעה 7 - אוכל 4 ביצים קשות מתוכן 2 עם הצהוב ו2 בלי +כף וחצי אפילו 2 של קוטג
+תפוח

צהריים שעה 1 - חזה עוך 2 חתיכות אני לא יודע בידיוק משקל אני מאמין סביבות ה 60 - 70 גרם + 3 כפות אורז + עגבניה מלפון וגזר אפילו כרוב..
+ 10 שקדים בערך קלויים

אימון בערך משעה 2 וחצי עד 3 וחצי אולי 4..

תפוז

ערב שעה 5 - ( בד"כ אחרי אימון ) 2 חתיכות חזה עוף 2 כפות אורז מלא (לרוב) + עגבנייה מלפפון וגמבה

שעה 9 - קוטג עם תפוח \ תפוז \גמבה + וקרקר חיטה מלאה

זה בעיקרון התכנית תזונה שהתחלתי השבוע בישביל חיטוב.. אני מאמין שאני סביבות ה 15% שומן ואני רוצה להוריד..
אני עושה 3 אימוני כוח בשבוע ו4 אירובי יוצא לי..ושבוע אחרי זה ההפף..
מי שמבין בתזונה אפשר לקבל חוות דעת עם היא מתאימה בישביל תכנית חיטוב?

בבוקר שעה 7 - אוכל 4 ביצים קשות מתוכן 2 עם הצהוב ו2 בלי +כף וחצי אפילו 2 של קוטג
+תפוח

צהריים שעה 1 - חזה עוך 2 חתיכות אני לא יודע בידיוק משקל אני מאמין סביבות ה 60 - 70 גרם + 3 כפות אורז + עגבניה מלפון וגזר אפילו כרוב..
+ 10 שקדים בערך קלויים

אימון בערך משעה 2 וחצי עד 3 וחצי אולי 4..

תפוז

ערב שעה 5 - ( בד"כ אחרי אימון ) 2 חתיכות חזה עוף 2 כפות אורז מלא (לרוב) + עגבנייה מלפפון וגמבה

שעה 9 - קוטג עם תפוח \ תפוז \גמבה + וקרקר חיטה מלאה

זה בעיקרון התכנית תזונה שהתחלתי השבוע בישביל חיטוב.. אני מאמין שאני סביבות ה 15% שומן ואני רוצה להוריד..
אני עושה 3 אימוני כוח בשבוע ו4 אירובי יוצא לי..ושבוע אחרי זה ההפף..
מי שמבין בתזונה אפשר לקבל חוות דעת עם היא מתאימה בישביל תכנית חיטוב?

מה הערכים הסופיים ומה הRMR ?
ממליץ לך לפרסם את תכנית האימון שלך בזמן חיטוב.
ולא חובה כלכך אירובי.

כדי לקבל חוות דעת עליך לחשב את התפריט שלך במחשבון קלוריות + RMR שלך משקל , וגובה...

Back
למעלה תחתית