הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ המיתוס על מקדונלדס

power rack

משתמש קבוע
1,911
431
נק' מוניטין:
932
1,911
431
בית
למה מתייגים תמיד את מקדונלדס כאוכל לא בריא?
הנה הערכים הקלוריים של מק- רויאל:
חלבונים: 35
פחמימות: 46
שומנים: 17
מתוכם שומן רווי: 6.1
כולסטרול: 77
סיבים: 6
נתרן: 749

מסקנה: הרבה חלבון, הרבה פחמימה, כמות לא קטנה של שומן אבל גם לא גדולה ולא מעט נתרן.
אני שואל אותכם, זו לא ארוחה בריאה יחסית?

מקדונלס בשנים האחרונות מנסה לשנות את התדמית ולאט לאט זה קורה ...בריא זה לא , ג'אנק נוראי זה גם לא...

לא מבין למה זה ג'אנ. מדובר באחלה בשר. אני עבדתי במפעל עוף טוב ששם מייצרים את הבשר, והייתי מזיל ריר מהנתחים הקפואים הענקיים שהיינו מטעינים למטחנה. היינו מוסיפים רק תבלינים ומייצבים טבעיים.

מחליפים שמן פעם בשבוע..
כל יום "מסננים" אותו.

חוץ מזה זה ג'אנק פוד יחסית בריא לעומת שאר המקומות

קודם כל אמורים להחליף שמן כל שבועיים בפועל זה לא תמיד קורה
אכן מסננים את השמן אך זה לא כמו להחליף אנחנו מנקים את הרובוט פעם בשבוע-שבועיים בסניפים אחרים אני מאמין שהמצב יותר גרוע אנחנו נחשבים "נקיים"
זה לא אוכל בריא בתור עובד אני נגעל מלראות אנשים אוכלים את הזבל הזה

ומה טוב בערכים שציינת בדיוק תראה כמה שומן רווי פחמימה עם ערך גליקמי גבוהה זה מגיע עם משקה מתוק תמיד ועם צ'יפס מלא בשמן ומלח

כל עוד מוותרים על השתיה והמטוגנים, מקדונלדס זה לא נורא בכלל... ההמבורגרים מזוגלובק והם לא מטוגנים בשמן, כך שפרט ללחמניה ולמעט רטבים, אין שם דברים נוראיים.

ומה טוב בערכים שציינת בדיוק תראה כמה שומן רווי פחמימה עם ערך גליקמי גבוהה זה מגיע עם משקה מתוק תמיד ועם צ'יפס מלא בשמן ומלח
מה הבעיה בשומן רווי סוכרים ומלח?
אני אישית לא אוהב את ההמבורגר שלהם, אבל יש להם מנות טעימות
אם אתה בדרך או רוצה משהו מהיר לאכול זה אופציה טובה

קודם כל אמורים להחליף שמן כל שבועיים בפועל זה לא תמיד קורה
אכן מסננים את השמן אך זה לא כמו להחליף אנחנו מנקים את הרובוט פעם בשבוע-שבועיים בסניפים אחרים אני מאמין שהמצב יותר גרוע אנחנו נחשבים "נקיים"
זה לא אוכל בריא בתור עובד אני נגעל מלראות אנשים אוכלים את הזבל הזה

לפני 6 שנים עבדתי שם, סיננו את השמן פעם ביום, והחלפנו שמן(בנוסף לניקוי הרובוטים) פעם בשבוע.
אבל באופן כללי אני לא יודע בן כמה אתה אבל בלי לפגוע לתת לילד בן 16(הייתי בן 16 כשעבדתי) לסנן ולנקות ולשמור על היגיינה, זה לדעתי לאוו דווקא טעות פשוט פחות אכפת להם מזה.

לפני 6 שנים עבדתי שם, סיננו את השמן פעם ביום, והחלפנו שמן(בנוסף לניקוי הרובוטים) פעם בשבוע.
אבל באופן כללי אני לא יודע בן כמה אתה אבל בלי לפגוע לתת לילד בן 16(הייתי בן 16 כשעבדתי) לסנן ולנקות ולשמור על היגיינה, זה לדעתי לאוו דווקא טעות פשוט פחות אכפת להם מזה.

אני בן 18 ועובד שם שנה זה לא שאתה מכין שם ארוחות אנחנו לא טבחים זה כמו לבנות מגדל מלגו יש לך מצרכים המכונה עושה הכל אתה רק מחבר..
אצלנו לפחות המנהל סניף (בן 28) מפקח עלינו תמיד ככה שלעשות מה שאתה רוצים אי אפשר, לפחות לא אצלנו..

לא מבין למה זה ג'אנ. מדובר באחלה בשר. אני עבדתי במפעל עוף טוב ששם מייצרים את הבשר, והייתי מזיל ריר מהנתחים הקפואים הענקיים שהיינו מטעינים למטחנה. היינו מוסיפים רק תבלינים ומייצבים טבעיים.
ברצינות?
תוכל לספר על זה קצת יותר?

לגבי ניקיון המקום-כמו שיש אנשים שעובדים שם שיגידו שזה מלוכלך וגועל נפש אני יכול להביא לך עובדים שאומרים שנקי שם בטירוף.
בעיקרון הערכים אכן הם טובים אבל הקטע במקדונלדס זה האותיות הקטנות-חומרים משמרים+ זה שילדים בני 17 יכולים להכין לך את ההמבורגר (לא מעניין אותם אם הוא נפל על הרצפה או דרכו עליו-הם ידחפו אותו ללחמניה כי הם מקבלים פר שעה ולא פר לקוח מרוצה)

אני אישית עצבני על החברה כי הם יקרנים רצח יחסית ל"מזון מהיר"...בכלל,כל רשתות המזון המהיר בשנים האחרונות התחילו לתפוס תחת ולקחת כסף כאילו הם מינימום מסעדה.

ברצינות?
תוכל לספר על זה קצת יותר?

לגבי ניקיון המקום-כמו שיש אנשים שעובדים שם שיגידו שזה מלוכלך וגועל נפש אני יכול להביא לך עובדים שאומרים שנקי שם בטירוף.
בעיקרון הערכים אכן הם טובים אבל הקטע במקדונלדס זה האותיות הקטנות-חומרים משמרים+ זה שילדים בני 17 יכולים להכין לך את ההמבורגר (לא מעניין אותם אם הוא נפל על הרצפה או דרכו עליו-הם ידחפו אותו ללחמניה כי הם מקבלים פר שעה ולא פר לקוח מרוצה)

אני אישית עצבני על החברה כי הם יקרנים רצח יחסית ל"מזון מהיר"...בכלל,כל רשתות המזון המהיר בשנים האחרונות התחילו לתפוס תחת ולקחת כסף כאילו הם מינימום מסעדה.

לא יודע מה יש לספר, זורקים למטחנה ענקית נתחי בשר קפואים באריזות מלבניות ששוקלות 25 קילו, מפזרים אל תוכו תבלינים, חומרים מייצבים וכ'ו משקיות, כל הדברים נטחנים ובסוף יוצאים לך המבורגרים שנכנסים אל תוך מקפיא מהיר, וכשהם יוצאים הם נארזים וזהו. מדי פעם לוקחים המבורגר, מטגנים אותו במקום עם מכונה ממקדונלדס ובודקים איכות 😃

ולגבי זלזול של עובדים וכ'ו, זה יכול לקרות בכל מקום. גם אצל עובדי מטבח או מלצרים ממורמרים לאו דווקא צעירים שלא מקבלים מספיק כסף ושמרגישים מבוזבזים. לי פשוט לא אכפת.

מה שכן, מן הסתם זה לא שיא הטעם והמחיר גבוה...אבל זה עניין אחר.

כי זה זבל של אוכל... פעם הם היו מטגנים בשומן בקר והיה להם המבורגר עם מלא שומן.
היום זה סתם לחמניה וקולה עם חתיכת בשר קטנה דלה בשומן.

מקדונלס בשנים האחרונות מנסה לשנות את התדמית ולאט לאט זה קורה ...בריא זה לא , ג'אנק נוראי זה גם לא...

+1

רצוי בכלל לא להתקרב לצ'יפס אבל מה רע באיזה בורגר פעם בשבועיים בדרך לצבא, זה מה שאני עושה. באמת מבאס כל הדינויים שהם עשו בגלל חבורת לקוחות אידיוטים שאכלו להם את הראש בתזונה כוזבת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית