הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי עלייה של 3 ק"ג , מתקשה לאכול

almog262

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אני מתאמן כמעט 3 שבועות אימון SS , אני עם גיינר פעמיים ביום 1100 קלוריות ואני מתקשה לאכול אני צריך להגיע בערך ל2500 שזה כלום אבל כל היום אני מרגיש שבע לא יכול להכניס פירור והבטן נפוחה, יש המלצות מסיימות?
התפריט:

8:00 בוקר- גיינר + 2 כוסות מים
10:00 אחרי בוקר-2 סנוויצים, + פרי + 3 כוסות מים
14:00 צהריים- ארוחת צהריים + ירקות + 4 כוסות מים
18:00 אחרי צהריים / אחרי אימון –גיינר
21:00 ערב-טוסטים / פיצה / חביתה + ירקות + 4 כוסות מים
23:00 לילה- קופסת קוטג/ גבינה / שמנת + ירק + 3 כוסות מים

אני לא אוכל הכל, אני לא מצליח.. אבל עדיין יש עלייה אבל כבר 3 ימים מתפקשש לי ואני לא מצליח לאכול ובגלל זה לא עליתי עוד קילו שהייתי אמור לעלות (קילו בשבוע)..הייתי כבר ב-וחצי כמו שתוכנן זה עוד חצי קילו ב3 ימים ובמקום ירדתי את החצי קילו

תקשיב רציתי להגיב לך בת'רד הקודם שפתחת על ההמלצות לגיינר,אני חושב שאתה צריך קצת לעבוד על עצמך בנושא הזה,עם כל הכבוד לגיינרים ולאבקות חלבון,הם כליי עזר ולא דבר שצריך לתלות בו את כל היעדים התזונתיים.
תעבוד על עצמך זאת אומרת אם אתה מתקשה לאכול את התפריט תתחיל,גם אני לפעמים אוכל ומרגיש מפוצץ לא יכול להכניס כלום לגוף,אבל אני יודע שאני צריך.
אז אוכלים חביבי.

בסדווצים שאחרי בוקר תשים חמאת בוטנים ובארוחות צהריים תוסיף טחינה. אתה בקלות עובר או שאתה לא סופר נכון. ותוריד את הארוחת לילה הזו, תשאיר מרווח גדול זמנים גדול יותר בין הארוחות ותגדיל אותן בהדרגה. 6 ארוחות ביום זה לדעתי מוגזם, אני אישית אוכל 3-4 פעמיים ביום וכל ארוחה היא בערך 1000 קלוריות.

תעשה פחות ארוחות ביום ותצרוך פחות נוזלים עם כל ארוחה שתוכל להכניס יותר. כמו כן תתחיל לאכול מזון נורמלי, כמו בשר.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה לקחתי את התגובות לצומת ליבי אני ינסה ליישם

אם ק/שה לך להגיע לערכים,במקום לשתות שייק ב18:00 אחרי 4 שעות בלי אוכל!!!תאכל קודם ואז תשתה את השייק.ותחשיב כארוחה אחת

תפריט לא טוב. אם אתה מעונין להמשיך בתפריט הגרוע הזה, תקח שוטים של זמן זית, זה יעזור לך ויוסיף את הקלוריות הדרושות. בנוסף, במקום ארוחת הלילה הזאת,
תוריד את הירקות בה, ותוסיף את הקוטג' לארחת ערב, ובלילה תשתה 2 כוסות חלב לפני השינה. (וגם מומלץ שתשתה 2 כוסות חלב בוקר עם הגיינר), לשתות זה הרבה יותר קל מלאכול במקרה שלך.

תפריט לא טוב. אם אתה מעונין להמשיך בתפריט הגרוע הזה, תקח שוטים של זמן זית, זה יעזור לך ויוסיף את הקלוריות הדרושות. בנוסף, במקום ארוחת הלילה הזאת,
תוריד את הירקות בה, ותוסיף את הקוטג' לארחת ערב, ובלילה תשתה 2 כוסות חלב לפני השינה. (וגם מומלץ שתשתה 2 כוסות חלב בוקר עם הגיינר), לשתות זה הרבה יותר קל מלאכול במקרה שלך.

אין שום סיבה להוריד ירקות מהתפריט,והקטע של השוטים של שמן זית שישאיר את זה לח'ברה מ"טיפים לגדול ולהתחזק",אם כבר אז שיוסיף את "השוטים" האלו לסלט שלו.
במקום לאכול כל יום קופסאות של גבינות דלות שומן תאכל בשר,או לפחות גבינות שמנות(אפילו במקום 3% שומן גבינה תאכל 9%) במידה ואתה עדיין לא מגיע לכמות קלוריות הרצויה.
תאכל אין שום סיבה להשתמש בגיינרים בכזו כמות של קלוריות תתחיל לאכול.

Back
למעלה תחתית