הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שיפור כושר בסדיר לפני יציאה לגיבוש

• פותח/ת השרשור 1q2w3e
  • פורסם בתאריך

1q2w3e

משתמש פעיל
499
202
נק' מוניטין:
201
499
202
אני משרת כגובניק הייתי לוחם, יש לי אפשרות לחזור בכול רגע לקרבי. אני מתכוון לבצע שינוי בעצמי, להפסיק לעשן, להכנס לכושר גופני ומנטלי גבוהה כדי לשוב ליחידה מיוחדת. הייתי מתאמן פעם שנה במכון כושר לא הייתי עושה ארובי,כרגע המסת שריר שלי נמוכה, ואני מתפרק אחרי קילומטר ריצה שלא נאמר מת בבראורים צבאים. אני צריך יעוץ של שילוב אימוני כוח להעלאת המסה+שיפור סבולת לב ראה+סיבולת לסחוב דברים ולא להתפרק מלהחזיק משהו כבד שעה נגיד, בקשר לתזונה אני מתכוון לרכוש שייק חלבון וקריאטין +שימוש בקפה בתור מקור לקפאין, בתזונה אני דוגל באכילה של הכול, וכמה שיותר, אני אין לי נטייה להשמנה אני מטר 92 ושוקל 74, אשמח להמלצות שלכם בדרך לשינוי שלי כדי שאוכל לתרום למדינה בתור לוחם מובחר ולא ח"פש:)

איזה גיבוש?
אם תרצה שאניבנה לך תוכנית לפרק זמן הקרוב פנה לפרטי.

• פותח/ת השרשור
אם תרצה אספר לך בהודעה פרטית מטעמי צנעת הפרט לא אדבר על זה פה, מדובר בגיבוש ולאחריו קורס שמצריך כוח פיזי הרבה סיבולת וכושר גופני מצויין וחסר לי את שלושתם דגש על הסיבולת והכושר לריצות וכו'.

מציע לך לא לקחת תכנית שמישהו כתב לך בפרטי,תפרסם את התכנית שהוא נותן כדי שתקבל חוות דעת מאנשים שבאמת מבינים.

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
הפורום הזה אינו המתאים.אם המטרה שלך לפתח כושר המתאים לגיבוש זה שונה מכושר בללי שיש לו רבה אספקטים.
וכל גיבוש שונה.
כושר יבנו לךביחידה אני מבטיח לך.
רקע צבאי יש לי די ויותר,אם אתה לא מצליח דבר פה.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להכנס לכושר לפני הגיבוש אם לא הבנת

אז אני מסביר לך שיש הבדל בין לפתח כושר לבין לעבור גיבוש,אם נתחשב בזה אתה סדיר אף יחידה מובחרת לא תיקח אותך אחרי שנה,רק במקרים מיוחדים.
אז כנראה אין לך זמן.עכשיו בוא תפרט איזה גיבוש מתי וכמה זמן אתה בצבא.

• פותח/ת השרשור
ואי מה זה משנה אני לא הולך לפרט אם אתם רוצים לעזור לי להכנס לכושר אז תודה עם כול מה שמעניין אותכם זה הסיפור אז כנראה נפלתי על פורום לא נכון, זה לא משנה איפה ואיך אמרתי מה דורש הגיבוש והקורס ולפי דעתי זה מספיק

ואי מה זה משנה אני לא הולך לפרט אם אתם רוצים לעזור לי להכנס לכושר אז תודה עם כול מה שמעניין אותכם זה הסיפור אז כנראה נפלתי על פורום לא נכון, זה לא משנה איפה ואיך אמרתי מה דורש הגיבוש והקורס ולפי דעתי זה מספיק

אתה רוצה להתאמן לגיבוש?...
תתחיל לפתח את הכושר הבסיסי שלך,ריצת 2 קילומטר עם שיפור בזמן תספיק אני חושב,תגיע לזמן של בערך 7+-,אחריי זה אתה יכול להתאמן בריצה עם משקל עלייך,אתה יכול לשים על עצמך תיק עם אבנים או בקבוקיי מים.
תעבוד גם על על הספרינט שלך...בעיקרון תפסיק לשאול שאלות ותתחיל לרוץ...יש דרכים מגוונות ומשוגעות להתאמן...אני מכיר מישהו שזה היה כל כך חשוב לו שהלך לוואדי הסמוך והתחיל לתרגל זחילות במשך שעתיים 3 פעמים בשבוע,כולו היה שריטות ופצעים.
חוץ מזה אני יכול להגיד לך שגיבושים כאלה כושר הוא רק כלי עזר,הכל בראש!...וזה לא קלישאה.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה להתאמן לגיבוש?...
תתחיל לפתח את הכושר הבסיסי שלך,ריצת 2 קילומטר עם שיפור בזמן תספיק אני חושב,תגיע לזמן של בערך 7+-,אחריי זה אתה יכול להתאמן בריצה עם משקל עלייך,אתה יכול לשים על עצמך תיק עם אבנים או בקבוקיי מים.
תעבוד גם על על הספרינט שלך...בעיקרון תפסיק לשאול שאלות ותתחיל לרוץ...יש דרכים מגוונות ומשוגעות להתאמן...אני מכיר מישהו שזה היה כל כך חשוב לו שהלך לוואדי הסמוך והתחיל לתרגל זחילות במשך שעתיים 3 פעמים בשבוע,כולו היה שריטות ופצעים.
חוץ מזה אני יכול להגיד לך שגיבושים כאלה כושר הוא רק כלי עזר,הכל בראש!...וזה לא קלישאה.
אוקי תודה אחי אז אתה אומר לרוץ הרבה אבל מה עם פקלים בבטן אני בסדר אבל בשכבות שמיכה אני על הפנים וכול הטירונות לא הצלחתי להשתפר ולעשות יותר מ40

אוקי תודה אחי אז אתה אומר לרוץ הרבה אבל מה עם פקלים בבטן אני בסדר אבל בשכבות שמיכה אני על הפנים וכול הטירונות לא הצלחתי להשתפר ולעשות יותר מ40

אם אתה יודע שזה צד חלש אצלך,וככל הנראה תיתקל בזה בגיבוש אז תעבוד על זה...

• פותח/ת השרשור
אם אתה יודע שזה צד חלש אצלך,וככל הנראה תיתקל בזה בגיבוש אז תעבוד על זה...

כן אבל איך אני יודע שאני צריך לעבוד על זה השאלה איך כמה מתי

אני גם רוצה לחזק את הגוף באופן כללי לא רק מה שיתן לי תוצאה טובה בבראורים

כן אבל איך אני יודע שאני צריך לעבוד על זה השאלה איך כמה מתי

אם אתה אומר שאתה לא עובר את ה40 אז ככל הנראה אתה צריך לעבוד על זה...
אישית הייתי לוחם בהנדסה קרבית,להבדיל בוחן בר אור אצלנו ציון 100 היה 75 שכיבות סמיכה ו86 כפיפות בטן אם אני לא טועה...
בגיבוש,אתה צריך להתבלט מהשאר,לא הייתי ממליץ להיות חלש בזה...יכול להיות שיידרש ממך גם מתח...
תתחיל לעבוד בהדרגתיות לפי סטים....אתה יכול לעשות 3 סטים עד שאתה נופל בכל אחד מהתרגילים,או ב3X15 שכיבות סמיכה נניח,ולהעלות את החזרות מאימון לאימון.

• פותח/ת השרשור
עשיתי את זה בטירונות ולא השתפרתי, הייתי עושה שכיבות שמיכה בסטים עד שאני נופל ולא השתפרתי בכלל בגלל זה אני שואל אולי יש סוג אחר של אימון יותר אפקטיבי

• פותח/ת השרשור
הציעו לי תוכנית יום ארובי יום אנארובי יום מנוחה וכך הלאה שהאנארובי זה תוכנית AB מה אתם אומרים

בלי לראות את התכנית הכוללת, גם של האירובי וגם של האנאירובי אי אפשר לענות אם זה טוב או לא. וכמו שאמרו - כדי להתכונן לגיבוש, אתה צריך לעבוד באופן ספציפי לגיבוש. תכנית שתהיה טובה למטרות "סטנדארטיות" של חדר כושר לא בהכרח תתאים למעבר גיבוש.

• פותח/ת השרשור
אני מתייעץ רק על מבנה התוכנית בנתיים

הינה, קח לך תוכנית:
יום כן-יום לא

אימון א:
ספרינטים 10X100 (או משהו בסגנון...)
תרגילים (מתח, מקבילים, בטן, שכיבות שמיכה)
מדרגות*

אימון ב:
ריצה מתגברת 8X400
תרגילים
מדרגות

אימון ג'
ריצת 2000
תרגילים
מדרגות

כל אימון מתחיל בריצה של 10 דקות לחימום ואחרי זה כמה דקות מתיחות. בסוף כל אימון מסתיים בריצה של 5 דקות לשחרור.
המטרה היא לשבור שיאים מאימון לאימון.

* מדרגות זה למעשה 10 דקות של ספרינטים,ניתורים,דילוגים וכו' במעלה המדרגות וריצה קלה בדרך למטה.

בהצלחה

Back
למעלה תחתית