ייעוץ נשירת שיער וסטרואידים

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
האם שימוש בסטרואידים / פרו הורמונים יגרום לשיער לנשור?
השאלה פה איך בן אדם יודע בדיוק עם ינשור לו שיער בעקבות שימוש בחומרים אלה... כי אני רואה הרבה בודיבילדרים עם ימבה שיערות ואפס נשירה ומצד שני מקרה הפוך... אנשים שהתחילו להשתמש וכן התחילה להם נשירה
ועם אפשר הסבר על תהליך זה

תלוי מאוד בגנטיקה, אנשים שיש להם נטיה תורשתית לנשירה, השימוש בסטרואידים יכול להאיץ את הנשירה.
בנוסף, תלוי גם באיזה חומרים משתמשים, למשל טרן ידוע כחומר שמסוגל להאיץ את הנשירה יותר מאשר חומרים כמו טסטוסטרון,דקה,וינסטרול וכו'.

• פותח/ת השרשור
אז מה עושה בן אדם כמוני שרוצה להתחיל לתת פוש לאימונים שלו ולגוף אבל רוצה להתחיל בקטן ולא ישר בזריקות וכו..

אז מה עושה בן אדם כמוני שרוצה להתחיל לתת פוש לאימונים שלו ולגוף אבל רוצה להתחיל בקטן ולא ישר בזריקות וכו..

תן קצת פרטים על עצמך: וותק אימונים, מטרה, משקל, גובה, אחוז שומן.

• פותח/ת השרשור
מתאמן כשנה שנה וחצי שוקל כרגע 80 קילו על 1.85 לגבי אחוז שומן אני מאמין בסביבות ה 11 כי אני כבר חודש וקצת אחרי חיטוב שאותו הפסקתי ב 9 - 10

אין לך מה לחשוב על חומרים, יש לך עוד הרבה לעלות בצורה טבעית.
היתי מציע לך לסדר את תוכנית האימונים ואת התפריט. אם אתה מחפש פוש לאימונים עצימים אתה יכול לנסוף לקחת כדור קפאין/ כוס קפה לפני אימון או להזמין לך איזשהי פורמולת קריאטין / קריאטין מונו.

• פותח/ת השרשור
זהו שפה טמונה הבעיה הגדולה... תאמת אולי זה ישמע מוזר אבל שום דבר לא עובד עליי
אני יכול להביא לך ימבה מוצרים שעד היום יש לי בבית עדיין חצי מלאים שפשוט לא עבדו.. סתם לדוגמא
nitric boost
no xplode
plasma jet

נאדה פשוט כלום זה כאלו אני חסין
קפאין גם כלום
בתקופה שהייתי בחיטוב הייתי על אפדרין גם נאדה שום הרגשה מעבר לרגיל או משו שונה

זהו שפה טמונה הבעיה הגדולה... תאמת אולי זה ישמע מוזר אבל שום דבר לא עובד עליי
אני יכול להביא לך ימבה מוצרים שעד היום יש לי בבית עדיין חצי מלאים שפשוט לא עבדו.. סתם לדוגמא
nitric boost
no xplode
plasma jet

נאדה פשוט כלום זה כאלו אני חסין
קפאין גם כלום
בתקופה שהייתי בחיטוב הייתי על אפדרין גם נאדה שום הרגשה מעבר לרגיל או משו שונה

כניראה שהתזונה שלך לא נכונה ובטח גם תכנית האימונים שלך לא משהו גם אם תקח חומרים בלי דיאטה ואימונים מטוקטקים זה לא יעשה לך יותר מידי אני רואה לאן זה הולך אתה תגיד ששום דבר לא עובד עליך רק כדי לשמוע מאנשים פה שאתה מוכן לסטרואידים אחרי שנה וחצי של אימונים אין מצב גבר אתה לא מוכן תוציא לך את השטויות מהראש ועוד משהו אם אתה מפחד מזריקות בכלל אין על מה לדבר
קח לך מאמן טוב תקרא על תזונה ואימונים נדבר עוד שנה

• פותח/ת השרשור
מאיפה בדיוק ההסקנת מסקנות השגויה הזאת
יש לי תפריט תזונה
יש לי תוכנית אימונים
ויש תוצאות
רק באתי לשאול לעצתכם .. יקח / לא יקח זה כבר לא בעיה שלכם
כמו שאמרתי אני מחפש תפוש הנוסף באימונים.. לא אמרתי שאני תקוע .. פשוט מחפש פן נוסף / הרגשה אחרת שאני מתאמן זה הכל
כנ"ל אחי מזריקות... איפה ראית אותי אומר שאני מפחד מזריקות
תגובה לא לעניין בכלל בהסתמך על דעה אישית מוטעת

עידן,

הסיבה שרושמים לך את זה, כי יש נטיה כאן בארץ ישר להתחיל עם סטרואידים כמה שיותר מהר, זו אופנה שהתחילה בארה"ב ומגיעה לארץ.

מספיק שלקחת פעם אחת חומרים, זהו כאן עצרת את ההתקדמות הטבעית שלך, יהיה לך קשה מאוד להתקדם טבעי אח"כ, הבעיה עם פרו-הורמונים שקשה לשמור על התוצאות, מבחינת תופעות-לוואי הם זהות לסטרואידים, כי זה בעצם סטרואידים עם שינוי במבנה הכימי כדי להפכם לחוקיים.

לכן, יש לך עוד זמן להתקדם, אך אם תהיה עקשן, יש בפורום מדריכים לקריאה איך מתחילים.

סתם שאלה בן כמה אתה?
ותאכלס חברה אני לא בא להמליץ לאנשים ולעודד אותם להתחיל אבל הבן אדם צודק הוא מתייעץ פה מה שהוא יבחר זה בחירה שלו לטוב ולרע
לגבי השאלה שלך,אישית מהסייקל שלי אני יכול להגיד לך שלא נשר לי שום שיער להפך הוא גודל בקצב שאתה לא מתאר בכלל ,יכול להיות שעל חומרים מאוד אנדרוגנים כמו טרן,אנדרול יהיה משהו אבל יש לך 4-5 סייקלים לעשות בכלל עד שתחשוב לקחת חומרים כמו אלו וגם מחברה במכון שכן לוקחים תחומרים האלו חומרים מאוד אנדרוגניים אין שום נשירה ושום כלום ,אבל כמו שמשין האד אמר כבר זה מאוד אינדיבידואלי ותלוי בגנטיקה.
לגבי אני לא רוצה זריקות שמע גבר אני אומר לך תאכלס סייקל אוראלי זה בזבוז וזה סייקל ששוה תחת גם עם חומרים כמו דיאנבול ,אנאבר חבר על הכסף ועל הזמן
תרביץ טטסטרון 500 בשבוע 10 שבועות וסע לשלום.

זה לא קשור אם הוא צודק או לא, חלק ממטרת הפורום זו הכוונה, לא כל אחד שיחליט שבא לו סייקל, אני אעזור לו.
יש לי גם אחריות בתור מנהל פורום, אם זה ילד בן 15, מה אתה חושב שאני באמת אתן יד שהוא יתחיל סייקל?

אני לא איזה מחנך, אבל חלק מהעניין שאני מנהל, זה לדעת שיש אחריות בתור מנהל.

no xplode

אני בעזרת ה -n0 explode עליתי 2 קילו שריר נקי בחודש ושבוע ותחושת פאמפ חזקה אחרי האימון, אני לוקח 3 סקופים על הבוקר.
97 קילו 17 אחוז שומן והמשקלים ממשיכים לעלות.

2 ק"ג שריר נקי בחודש? אתה חיי בסרט.
זה אולי מה שאתה מעלה בשנה באופן טבעי, ממש לא בחודש.

אני בעזרת ה -n0 explode עליתי 2 קילו שריר נקי בחודש ושבוע ותחושת פאמפ חזקה אחרי האימון, אני לוקח 3 סקופים על הבוקר.
97 קילו 17 אחוז שומן והמשקלים ממשיכים לעלות.

מספיק עם הקישקושים 2 קילו בחודש נקי חחח

• פותח/ת השרשור
אוקיי לגבי הסטרואידים אתם רק מחזקים את מה ששיערתי... שיש לי עוד מלא זמן לעלות טבעי.. נושא אחד נפתר
אבל אני רוצה לשוב לקטע שהרבה מאד תוספים פשוט לא עובדים עליי.. אני מדבר על מוצרי NO
כמו שאמרתי הרבה מוצרי NO עברו אצלי ואף אחד לא השאיר רושם טוב.. אולי טיפה הפלזמה גט
אז עם אנחנו כבר פה תמליצו לי על תוסף שיעזור לי במסה
למשל ההזמנה האחרונה שלי הייתה anavol hardcore שמעתי שהיו עליו תגובות טובות
מוצרים בסגנון הזה
דרך אגב תודה לכולם על התשובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית