הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נשירת שיער וסטרואידים

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
האם שימוש בסטרואידים / פרו הורמונים יגרום לשיער לנשור?
השאלה פה איך בן אדם יודע בדיוק עם ינשור לו שיער בעקבות שימוש בחומרים אלה... כי אני רואה הרבה בודיבילדרים עם ימבה שיערות ואפס נשירה ומצד שני מקרה הפוך... אנשים שהתחילו להשתמש וכן התחילה להם נשירה
ועם אפשר הסבר על תהליך זה

ok צחקנו סבבה , בואו תאמרי לי , למה זה נראה לכם לא הגיוני ? ? ?,
אני בתפריט מדוייק מאוד שנעשה ע"י סמכות ידועה , אני נבדק אחת לשבועיים ? הקיפים משקל . . .
אני לרוב כל שבוע מעלה משקלים בכל הסטים , אני משנה תוכנית אימון כל 5 שבועות,
למה קשה לכם להאמין שמי שמשקיע ונותן הכל , אבל הכל, גודל.גם התוכניות אימון שלי נכתבות ע"י סמכות ידועה ועוברות שינויים אחת לחמשה שבועות .
אז יאללה ..... תנו לגדול בשקט:s85:

כי אתה לא רוני קולמן אחי זה למה גם הפריקים הגנטיים שיש להם גנטיקה עילאית לא עולים 2קג שריר נקי בחודש
אתה אולי עולה בכח ומשקלי עבודה אבל אין מצב שעלית כל כך הרבה שריר אחי לך לקצב ותבקש ממנו שיוציא לך גוש בשר של 2קג ותראה כמה מסה זה ואז דבר איתי ותגיד לי שעלית כל כך הרבה

ok צחקנו סבבה , בואו תאמרי לי , למה זה נראה לכם לא הגיוני ? ? ?,
אני בתפריט מדוייק מאוד שנעשה ע"י סמכות ידועה , אני נבדק אחת לשבועיים ? הקיפים משקל . . .
אני לרוב כל שבוע מעלה משקלים בכל הסטים , אני משנה תוכנית אימון כל 5 שבועות,
למה קשה לכם להאמין שמי שמשקיע ונותן הכל , אבל הכל, גודל.גם התוכניות אימון שלי נכתבות ע"י סמכות ידועה ועוברות שינויים אחת לחמשה שבועות .
אז יאללה ..... תנו לגדול בשקט:s85:
גם אני סמכות ידועה, אתה רוצה פגישת יעוץ? צלצל כעת ותראה איך השיטה של LBS עובדת!!:

1599-5555-5555

משה לגבי מה שמשין אד אמר
שאי שקשה מאוד לגדול טבעי לאחר שימוש בסטרואידים
באחד הנושאים כתבת שזהו איננו נכון, לא?

משה לגבי מה שמשין אד אמר
שאי שקשה מאוד לגדול טבעי לאחר שימוש בסטרואידים
באחד הנושאים כתבת שזהו איננו נכון, לא?

אני עשיתי סייקל לפני שנה שהתפקשש, ירדתי מלא וחזרתי ברמה בערך הייתי בשיא הסייקל

משין אד ועדי מניה אתם פשוט עושים פה עבודת קודש אתה מצילים פה כך כך הרבה טוסיקים מחורים מיותרים וסייקלים לא טובים שיכולים לגרום לנזק .לפעמים אני משתגע מהפזיזות של האנשים וחוסר הידע שלהם בנושא הסייקלים, רק בריאות לכולם.

משין אד ועדי מניה אתם פשוט עושים פה עבודת קודש אתה מצילים פה כך כך הרבה טוסיקים מחורים מיותרים וסייקלים לא טובים שיכולים לגרום לנזק .לפעמים אני משתגע מהפזיזות של האנשים וחוסר הידע שלהם בנושא הסייקלים, רק בריאות לכולם.

תודה על הערכה אחי אני מקווה שאנשים אכן מקשבים לעצות ואנחנו לא צועקים על הגדרות סתם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית