הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים לחיטוב

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
קודם כל, התוכנית לא לי, אני מסודר עם היעוץ.
יש לי ילד בכיתה שרוצה להירשם לחדר כושר, ומתחיל מחיטוב.
פרטים:
158 ס"מ
53 ק"ג
בן 14 עוד חודש

התוכנית שרציתי להביא לו:
אימון A
שריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
רגליים
3​
6​
חזה
3​
8​
גב
3​
8​
כתפיים
2​
10​
יד קידמית
2​
6​
יד אחורית
2​
10​
בטן
כפיפות גו במכונה ייעודית​
2​
12​

זו תוכנית FBW מהפורטל לחיטוב.
רציתי להוסיף לו דדליפט, מה דעתכם?
כנראה 3X5, אלה אם כן עדיף לדעתכם 1X5 או מספר חזרות/סטים אחר.
מבחינת הגיל התוכנית אחלה בשבילו, אבל הוא נמוך יחסית (ועקב כך קל יחסית) לגיל הזה...
מה דעתכם?

נערך לאחרונה:
אני תמיד בעד דדליפט. אפשר פעם בשבוע (או פעם וחצי לפי מתכונת של SS), לעשות דדליפט כבד וסקוואט קל באותו יום. 1X5 זה מספיק למתחיל.

• פותח/ת השרשור
אני תמיד בעד דדליפט. אפשר פעם בשבוע (או פעם וחצי לפי מתכונת של SS), לעשות דדליפט כבד וסקוואט קל באותו יום. 1X5 זה מספיק למתחיל.
התוכננית בסדר?
לא עדיף את הלינארית/ה-5/3/1 של וונדלר?

התוכננית בסדר?
לא עדיף את הלינארית/ה-5/3/1 של וונדלר?

התכנית בסדר. עדיף - כן. השאלה היא כמה תוכל "למכור" לו תכניות כאלה. בגב הייתי מחליף למתח ובכתפיים עושה את הפרס בעמידה.

• פותח/ת השרשור
התכנית בסדר. עדיף - כן. השאלה היא כמה תוכל "למכור" לו תכניות כאלה. בגב הייתי מחליף למתח ובכתפיים עושה את הפרס בעמידה.
אין לי בעיה, אנחנו מתאמנים ביחד, הוא לא יעשה שטויות.
מה לדעתך עדיף מהן?
ההמלצה הקלאסית היא הלינארית, אבל שמעתי לאחרונה שיש אנשים שקיבלו תוצאות עדיפות עם וונדלר.

אני באופן אישי לא ניסיתי את וונדלר. בכל מקרה, זה לא ממש משנה. בתור מתחיל יש לו הרבה לאן להתקדם (גם בחיטוב), לא משנה איזו תכנית הוא יעשה (בהנחה שהתכנית בנויה טוב, כמובן.)

ביד אחורית הייתי עושה תרגיל מבודד היות שהכתף עבדה כבר מספיק. נגיד לפמפם בכבל, או פשיטת מרפקים בשכיבה.

תסחוף גם אותו לבידינג, הרי בילדינג גם מפתח גוף וגם כוח, לא ככה? facepalm

• פותח/ת השרשור
ביד אחורית הייתי עושה תרגיל מבודד היות שהכתף עבדה כבר מספיק. נגיד לפמפם בכבל, או פשיטת מרפקים בשכיבה.
אשנה את זה אצלו.
תסחוף גם אותו לבידינג, הרי בילדינג גם מפתח גוף וגם כוח, לא ככה? facepalm
ליאור, די, אתה מטריל בכל אשכול, בסוף אל תתפלא אם יהיה לך באן עד 2028...
אתה לא רוצה לעזור אל תעזור, אבל זה סתם מעצבן שאתה מטריל, אין לי בעיה איתך בתכל'ס, אבל אתה כבר מגזים עם זה- אתה מטריל משתמשים חדשים שבסוף לא יבינו וילכו לפי מה שאמרת וידפקו...

Back
למעלה תחתית