הלכתי לאיבוד, אני מבולבל

• פותח/ת השרשור yaniv
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הפועלים לא יכולים לעבוד.
רק מעט מהפועלים יכולים לעבוד.
לוקח יותר זמן לבנות.

אם אני רוצה להתקדם בצורה הכי אפקטיבית אני צריך להכניס את כמות החלבונים הנכונה לגוף, אבל אם אני מכניס פחות חלבונים אני מתקדם יותר לאט, נכון? השאלה כמה יותר לאט, ואם זה יכול לגרום לי לאיזה שהוא נזק?

כמה יותר לאט זה תלוי בגנטיקה.
שריר הוא לא הדבר היחיד שמשתנה בגוף בעקבות אימונים. אם לא תתן לרקמות החיבור למשל את מה שהן צריכות על מנת להתאושש ולהתחזק, אז עלולים להפצע.

להגביל את עצמך בחלבון זה פשוט רעיון מפגר. אני גם לא מבין מה הסיפור להגיע ל120 גר'. כסף לחד"כ יש לך, ולקנות אוכל אתה לא רוצה?

• פותח/ת השרשור
חדר כושר לא עולה לי, אני משתמש בחדר כושר ביישוב שלי, הוא פותח לכל תושבי היישוב בחינם.

בשבילי זה סיפור להגיע ל120 גרם חלבון ביום, זה המון.
אני כל יום בערך , בבוקר טוסט או 2 של לחם וגבינה צהובה (אם אני אוכל בכלל משהו בבוקר)
צהריים בשר עם פחמימות (פתיתים\ אורז \ פסטה \ תפוחי אדמה)
ובערב זה משתנה מאד, או חביתה מ2 ביצים עם לחם וחצי קופסאת קוטג' וירקות, או מה שאכלתי בצהריים או סתם שווארמה מבחוץ, או שוב פעם 2 טוסטים, זה מאד תלוי ברעב שלי והכל.

בין הצהריים לערב אני אוכל בערך 100-200 גרם בוטנים כי זה טעים ויש בזה המון קלוריות.
מהתפריט הזה אני לא יכול בחיים להגיע ל120 גרם חלבון, ואני גם לא רוצה, אני לא רוצה לסבול כדי לעלות במשקל, וחוץ מזה שזאת עלות כספית מאד מגושמת.
אני מעדיף לעלות במסת השריר לאט מאשר לסבול בדרך לזה.

חדר כושר לא עולה לי, אני משתמש בחדר כושר ביישוב שלי, הוא פותח לכל תושבי היישוב בחינם.

בשבילי זה סיפור להגיע ל120 גרם חלבון ביום, זה המון.
אני כל יום בערך , בבוקר טוסט או 2 של לחם וגבינה צהובה (אם אני אוכל בכלל משהו בבוקר)
צהריים בשר עם פחמימות (פתיתים\ אורז \ פסטה \ תפוחי אדמה)
ובערב זה משתנה מאד, או חביתה מ2 ביצים עם לחם וחצי קופסאת קוטג' וירקות, או מה שאכלתי בצהריים או סתם שווארמה מבחוץ, או שוב פעם 2 טוסטים, זה מאד תלוי ברעב שלי והכל.

בין הצהריים לערב אני אוכל בערך 100-200 גרם בוטנים כי זה טעים ויש בזה המון קלוריות.
מהתפריט הזה אני לא יכול בחיים להגיע ל120 גרם חלבון, ואני גם לא רוצה, אני לא רוצה לסבול כדי לעלות במשקל, וחוץ מזה שזאת עלות כספית מאד מגושמת.
אני מעדיף לעלות במסת השריר לאט מאשר לסבול בדרך לזה.

הסבירו לך כבר למה אתה צריך לאכול מספיק חלבונים אבל כנראה שאתה לא רוצה לא להקשיב.
תעשה מה שאתה רוצה אבל לדעתי זה סתם טיפשי ואתה סתם הורס לעצמך.
חוץ מזה אני לא חושב שלהגיע ל120 גרם חלבון זה סבל וזה בכלל לא קשה עם אבקת חלבון (אפשר גם לשים יותר מסקופ או לקחת יותר מנות ביום )

• פותח/ת השרשור
להגיע ל120 גרם בלי אבקת חלבון זה קשה וזה סבל.
אני לא רוצה לקנות אבקת חלבון כי 2.3 או 3 קילו מספיק בערך לחודשיים הבנתי...ואז מה? מה עושים אחרכך? הופכים להיות תלותיים בחרא הזה ונדפקים.
אני רוצה להגיע לתוצאות מאוכל אמיתי, מחומרים אמיתיים ולא מיי גבינה, זה לא נשמע לי נכון, מצטער.

אני לא רוצה לקנות אבקת חלבון כי 2.3 או 3 קילו מספיק בערך לחודשיים הבנתי...ואז מה? מה עושים אחרכך? הופכים להיות תלותיים בחרא הזה ונדפקים.
אני רוצה להגיע לתוצאות מאוכל אמיתי, מחומרים אמיתיים ולא מיי גבינה, זה לא נשמע לי נכון, מצטער.
שהייתי שחיף חשבתי כמוך. עכשיו שאני צריך בין 180 חלבון ביום אני אפילו לא אומר שזה "סבל". 120 זה כלום.
אם קשה לך בתור מישהו מורעב לאכול מספיק, יש לך גיינר, ואם קשה לך להשלים חלבון, תבדוק כמה אתה אוכל ביום במחשבון תזונה, כי גם בפחמימות שאתה אוכל יש חלבון שיכול להשלים לך... ואם אתה מגיע ל90, סקופ אחד ישלים לך ל120.
מקסימום אז תוכל במקום חצי קוטג' קוטג' שלם ותוסיף 2 כוסות חלב לפני השינה.

וד"א, המלצה שלי - חלב. אני שותה ליטר חלב בדקה וחצי וזה מכיל 30 גרם חלבון. הארוחה הכי מהירה שיכולה להיות.

מה תלותי מה זה סמים? אני לא מבין מה אתה רוצה??!
אתה רוצה חלבונים מאוכל אז תאכל.
אתה לא מצליח לאכול מספיק אז תוסיף אבקת חלבון מה כל כך קשה להבין?
אתה רוצה לא לאכול לא לשתות שייק חלבונים ולהתחזק שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
שאלה אחרונה - אם אני שותה סקופ אחד אחרי כל אימון (3 סקופים בשבוע), עד כמה זה אפקטיבי?

שאלה אחרונה - אם אני שותה סקופ אחד אחרי כל אימון (3 סקופים בשבוע), עד כמה זה אפקטיבי?

אני חושב שאתה מפריז ביכולות של אבקת חלבון,זה לא אבקת קסמים שאתה לוקח אותה והופלה יש לך שרירים מפותחים,בסך הכל תוסף תזונה כדיי להשלים את ערכיי החשבון...זה לא יותר אפקטיבי מקופסאת טונה...

שורה תחתונה מה שרוצים להגיד לך זה קודם כל שאוכל לא פחות חשוב מאימונים, אפילו להיפך. אתה רוצה להתקדם ולראות תוצאות? תעשה מה שצריך גם אם קשה. תאכל ותתרגל להכניס כמויות כאלה.
דבר שני, אבקות חלבון זה בדיוק כמו חזה עוף או גבינה. זה לא סם, לא ממכר, ואין בזה שום חומר ״מנפח״. זה פשוט תחליף שחלק מוצאים אותו כתחליף נוח לצריכה.
בהצלחה.

גיינר - תוסף למי שלא מצליח להגגיע לערכים הסופיים שלו אם אתה לא מגיע לקלוריות שאתה צריך תקנה גיינר , זה לא מזיק אם לזה אתה מתכוון...

Back
למעלה תחתית