הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS מסה - כי להיות שחיף זה כבר לא מגניב !

• פותח/ת השרשור shells
  • פורסם בתאריך

shells

משתמש מתחיל
83
1
נק' מוניטין:
7
83
1
נתונים:
גיל- 15.5
גובה- 173
משקל- 60

אהלן , מה נשמע וזה
הגיע הזמן ללבוש קצת בשר כי קר שם בחוץ , אני יעדכן פה מאימון לאימון את משקלי העבודה ומשבוע לשבוע את המשקל גוף
בעיקר כדי לעשות לי סדר בראש וגם כדי לשמוע את דעתכם החשובה .
אין לי שום עבר בפיתוח גוף ובחיי לא הרמתי משקולות אבל יש לי ידע אין סופי אני התענינתי הרבה בנושא העמקתי וקראתי המון בפורום, וגם אני עם חבר במכון שמסביר לי על הטכניקה של התרגילים וגם בנוסף אני יעלה השבוע את התרגילים לבדיקת טכניקה כאן בפורום.
טוב אז, SS בפעם הראשונה לפי התוכנית הזאת :
A - סקוואט , בנץ פרס , דדליפט
B - סקוואט , פרס , חתירה במוט
הכל כמובן ל3X5.

עכשיו חזרתי מהמכון והמשקלים ההתחלים הם :
סקוואט - 34.2 היה לי די קל ואני מאמין שהייתי יכול להוסיף את ה5-7.5 קילו אבל העדפתי לא להסתכן בתקיעה בעתיד.
בנץ פרס - 43.2 גם היה די קל
דדליפט - 51 השתבש לי שם הטכניקה אבל אני מאמין שזה חד פעמי

אני יעדכן פה כל ראשון , שלישי וחמישי אחרי האימון וכל סוף שבוע על המשקל והתקדמות המסה .
בנתיים עוד לא התחלתי לאכול מהתפריט אבל מחר או מחרותים אני ילך לעשות קניות ויתחיל את התפריט 2700ק"ל

• פותח/ת השרשור
אימון B
15.1.13
היום רק התחלתי לאכול לפי התפריט

סקוואט 43קילו 5/5/5 אין לי מושג איך קפצתי למשקל הזה הרגשתי כאילו יושב לי פיל על העורף באמת היא קשה .
פרס 21.5קילו 5/5/5 היא סבבה לגמרי אחלה תרגיל.
חתירה 38קילו 5/5/4 טכניקה גרוע או שמהשקל גבוה לי מידי בכל מקרה הכל שם השתבש התעגל לי הגב תחתון סיוט , אימון הבא אני יעבוד חזק על זה ויורד משקל

היא אחלה אימון ומרגישים כבר את המהות של התוכנית בניגוד לאימון הראשון שהיה מהיר וקליל

• פותח/ת השרשור
אימון A
17.1.13

סקוואט 49קילו 5/4/5 היא קשהההה בחזרה השניה אין לי מושג למה הגעתי לכשל ב4 ובחזרה האחרונה סגרתי 5 כנראה לא נחתי מספיק בין הראשון לשני.
בנץ פרס 48.6קילו 5/5/5 היא קליל והייתי יכול לעגל ל50קילו .
דדליפט 51.6קילו לא העלתי במשקל כי אני צריך לעבוד על הטכניקה , יעצו לי להסתכל למעלה וזה די עזר אבל עדין יש על מה לעבוד.

אימון נחמד , הלכתי למכון מוקדם ולא יצא לי לאכול את הארוחה ה2 שלי והרגשתי שזה השפיע כי אחרי הסקוואט הייתי גמור בלי אנרגיה בגוף , נלמד להבא .

אח שלו אתה ממהר, אין מצב שב-SS אתהאתה בכלל מרגיש קושי בשבוע- שבועיים הראשונים, אתה תתקע לפני שתשים לב, תעשה דילואד. כשל אחרי פעמיים?
תרד ל-30 ותעלה משקלים בסבלנות, זה ישתלם.

אימון A
17.1.13

סקוואט 49קילו 5/4/5 היא קשהההה בחזרה השניה אין לי מושג למה הגעתי לכשל ב4 ובחזרה האחרונה סגרתי 5 כנראה לא נחתי מספיק בין הראשון לשני.
בנץ פרס 48.6קילו 5/5/5 היא קליל והייתי יכול לעגל ל50קילו .
דדליפט 51.6קילו לא העלתי במשקל כי אני צריך לעבוד על הטכניקה , יעצו לי להסתכל למעלה וזה די עזר אבל עדין יש על מה לעבוד.

אימון נחמד , הלכתי למכון מוקדם ולא יצא לי לאכול את הארוחה ה2 שלי והרגשתי שזה השפיע כי אחרי הסקוואט הייתי גמור בלי אנרגיה בגוף , נלמד להבא .
מנסיון שלי, הבעיה היא או בטכניקה או שאתה לא אוכל מספיק. במשקלים כאלה הסקוואט שלך אמור לטוס אפילו ב10 ק"ג כל אימון.

• פותח/ת השרשור
אח שלו אתה ממהר, אין מצב שב-SS אתהאתה בכלל מרגיש קושי בשבוע- שבועיים הראשונים, אתה תתקע לפני שתשים לב, תעשה דילואד. כשל אחרי פעמיים?
תרד ל-30 ותעלה משקלים בסבלנות, זה ישתלם.
היא לי הרגשה שאני מעלה יותר מידי ,
פשוט לא זוכר איפה ראיתי שצריך להעלות סקוואט 5-10 כל אימון
והיום ראיתי בפורום פה שבכלל צריך 2.5-5 כנראה שאתה צודק ואני יעשה דילואד ,תודה.
מנסיון שלי, הבעיה היא או בטכניקה או שאתה לא אוכל מספיק. במשקלים כאלה הסקוואט שלך אמור לטוס אפילו ב10 ק"ג כל אימון.
2 אנשים וגם חבר שלי במכון אמרו לי שהטכניקה שלי מצוינת אז אני חושב שזה הקטע של התזונה כי רק לפני יומים התחלתי את התפריט .

תעלה סרטון של הטכניקה כדי שתהיה בטוח ב100% בטכניקה,טכניקה דפוקה תעשה לך הרבה בעיות בהמשך התוכנית(אני ביזבזתי הרבה זמן על אותם משקלים בגלל טכניקה לא טובה) אתה עושה HB או LB?

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון של הטכניקה כדי שתהיה בטוח ב100% בטכניקה,טכניקה דפוקה תעשה לך הרבה בעיות בהמשך התוכנית(אני ביזבזתי הרבה זמן על אותם משקלים בגלל טכניקה לא טובה) אתה עושה HB או LB?
טוב החלטתי שאני יעשה ריסט לכל המשקלים ויתחיל מ30 קילו סקוואט , 30 קילו דדליפט , 30 קילו בנץ
ויעלה בקפיצות של 5 בהתחלה ואחרי זה יחתוך ל2.5 שיהיה קשה.
אני עושה LB ואני יעלה השבוע סרטון, כעיקרון אני יתחיל את התוכנית מהתחלה ואימון הבא שלי יהיה גם A , מקווה שנלמד מטעויות.

נערך לאחרונה:
טוב החלטתי שאני יעשה ריסט לכל המשקלים ויתחיל מ30 קילו סקוואט , 30 קילו דדליפט , 30 קילו בנץ
ויעלה בקפיצות של 5 בהתחלה ואחרי זה יחתוך ל2.5 שיהיה קשה.
אני עושה LB ואני יעלה השבוע סרטון, כעיקרון אני יתחיל את התוכנית מהתחלה ואימון הבא שלי יהיה גם A , מקווה שנלמד מטעויות.
אל תעשה סתם ריסט סתם יבזבז לך זמן מיותר בתוכנית ותעלה ב5 קילו בסקוואט עד שמתחיל להיות קשה ואז תחתוך ב2.5 דדליפט 10 עד שמתחיל להיות קשה ובנץ ופרס 2.5 כול אימון

אל תעשה סתם ריסט סתם יבזבז לך זמן מיותר בתוכנית ותעלה ב5 קילו בסקוואט עד שמתחיל להיות קשה ואז תחתוך ב2.5 דדליפט 10 עד שמתחיל להיות קשה ובנץ ופרס 2.5 כול אימון
אל תגיב אם אתה לא מבין. ב-SS מתחילים עם ריסט של 70%, הוא התחיל יותר מדי גבוה, הוא יתקע מאד מהר.

אגב, אתה רק בהתחלה, כרגע פלוס קלורי של 300 יספיק, גג 500, פלוס של 700 מיותר בעליל וסתם יגרור שומן. כשתצטרך באמת תעלה ל-700.

אל תגיב אם אתה לא מבין. ב-SS מתחילים עם ריסט של 70%, הוא התחיל יותר מדי גבוה, הוא יתקע מאד מהר.

אגב, אתה רק בהתחלה, כרגע פלוס קלורי של 300 יספיק, גג 500, פלוס של 700 מיותר בעליל וסתם יגרור שומן. כשתצטרך באמת תעלה ל-700.
לא אמרתי שהוא לא צריך לעשות ריסט פשוט להוריד 20 קילו בסקוואט זה יותר מידי בריסט(מילא המשקלים שלו היו גבוהים)ואל תתחיל עוד פעם עם ההתנשאות שלך,אתה בסך הכול ילד בן 14 שקרא כמה מאמרים בפורטל (ואני לא הראשון שאומר את זה לך)

• פותח/ת השרשור

עוד מישהו אמר לי את זה עכשיו שאני יודע שזה בוודאות נכון אז אני יכול להוריד,
אני אוכל
160 חלבון
350פחמימות
70 שומן
מאיפה להוריד את ה300קלוריות?

• פותח/ת השרשור
אימון A
20.1.13

סקוואט 30
בנץ פרס 30
דדליפט 30

כמו שאמרתי עשיתי ריסט לכל התרגילים והתחלתי כעיקרון את התוכנית מהתחלה , הטכניקה של התרגילים הייתה מצוינת כי המשקל קליל .
בסקוואט הבנתי גם למה יש לי לפעמים חזרות שאני קורס בפנים עם הרגלים זה בגלל שפתחתי יותר מידי את הזווית של הרגל ועכשיו סדרתי את זה.
וגם הורדתי מ+700ק"ל ל+300ק"ל כמו שהמליצו לי פה.
ומחר בבוקר אני ישקל ויעדכן פה!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית