הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS מסה - כי להיות שחיף זה כבר לא מגניב !

• פותח/ת השרשור shells
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אימון A
21.2.13- פורים שמח והוהוהוהו 🤡
סקוואט - 57.5 5/5/5
בנץ פרס 55 5/4/4 קשה + הייתי בלי ספוטר הגעתי לכשל בסט האחרון לא עלה המוט אז גלגלתי אותו על הבטן והרמתי לדדליפט כמו מקצוען:161bd:
דדליפט 82.5 לא האמנתי שאני יצליח לסגור אחרי החזרה הראשונה אבל עשיתי את זה כמו גדול היה קל!
מתחיל להיות לי סגול מעל לברך שמאל בגלל הדלליפט כי אני מגלגל אותו על הירך בירידה ויש עצם בולטת כזאת וזה נוגע בה

• פותח/ת השרשור
אימון B
24.2.13
קקי אימון לא מספיק באתי עם האנגאובר מטורף גם באתי בערב שהמכון היא מפוצץ וחיכיתי 20דקות לכלוב וגם המדריכה חופרת לי שלא צריך לרדת נמוך בסקוואט כי זה דופק תברך מצחיק שלפני היה אחד שעשה 170קילו ATG והיא סתמה תפה...
סקוואט -60 5/5/5
פרס - 37.5 5/5/0 רק שהגעתי הביתה קלטתי שהסט הראשון היא בכלל חימום וחשבתי שעשיתי 3 סטים 😵
חתירה- 47.5 5/5/5 לא מצליח לקלוט את זה שצריך להניח אחרי כל חזרה את המוט על הרצפה קראתי בפורטל שככה צריך לעשות וניסיתי לעשות וזה גרם לכך שפשוט התעגל לי הגב כל פעם שירדתי וגם בעליה דחפתי על הרגלים אז מה הקטע? אפשר לעשות חתירה רגיל כמו שעשיתי בעבר?

• פותח/ת השרשור
תכתוב ביוטיוב pendlay row ואז אתה תבין איך מבצעים את החתירה שדיברת עליה.
תודה , חפשתי ואני חושב שהבנתי .
תמיד שאני מגיע למצב שהמוט נוגע בבטן והשכמות נוגעות אחת בשניה יש לי כאב ממש חד כאילו דוקרים אותי עם מחט בשכמות, יש לך מושג ממה זה נובע?

• פותח/ת השרשור
היום אני לא יתאמן כי אין לי זמן ללכת למכון יש לי מבחן ומלא דברים על הראש
אז לשבוע הזה רק אני משנה את הסדר לרביעי ושישי

• פותח/ת השרשור
אימון A
27.2.13-
שוב קקי אימון בגלל שלמדתי למבחן עד 2 בלילה וישנתי 4 שעות... לפחות ראיתי את מיס פיטנס היום במכון
סקוואט - 62.5 5/5/5 מרוצה שסגרתי.
בנץ פרס 55 5/3/0 כשל בסט השני הורדתי משקל ל52.5 עשיתי עוד 2 סטים של 5 ואחרי זה עשיתי גם קצת מקבילים .
דדליפט 80 שואה , חד פעמי הייתי גמור בדרך כלל הדדליפט טס.

• פותח/ת השרשור
אימון B
1.3.13

סקוואט - 65 5/5/4
פרס 37.5 ניסיתי 40 הגעתי ל3 חזרות וכשל. 5/5/5
חתירה 47.5 5/5/5 לא מרגיש לי טוב הטכניקה אימון הבא אני יצלם

• פותח/ת השרשור
אימון A
3.3.13-
אימון מטורףףףףף 🤘
אוקי אני מוסיף לעצמי חוק ברזל : לא יוצא למכון בלי שאכלתי לפחות 2 ארוחות איזה הרגשה מטורפת אכלתי 3 ארוחות נחתי קצת ויצאתי למכון הרגשתי כאילו אני על בוסט מטורף וגם אחרי האימון לא הייתי עייף בכלל לא נדבר על זה שהמשקלים טסו !
סקוואט - 67.5 5/5/4 כבד אבל עלה מהר , הגעתי לכשל בסט האחרון רק בגלל שאיזה בן אדם שם שנראה באמת מבין הוא מאמן של כל ה"גדולים" במכון בחור בן 50 עם שרוולים בברכים נראה כמו מאמן של לייפטרים תפסתי ממנו הוא נכנס איתי בסטים ואז כזה הוא שמר אליי והסביר לי על הסקוואט הייתי בטוח זהו עכשיו הוא הולך לאמן אותי אני כולי מאושר הוא אמר לי להסתכל למעלה בסקוואט וזה היה נשמע לי לא נוח ובניגוד למה שקראתי באינטרנט אבל עדין מי אני ליידיו ועשיתי כמו שהוא אומר והרגשתי מתיחה מפחידה בגב תחתון אז ירדתי לכשל.
בנץ פרס 55 5/5/5 הייתי בטוח אני מגיע שוב לכשל אבל המשקל טס!!
דדליפט 87.5 עלה די לאט אבל עדין קליל.

• פותח/ת השרשור
היום אני שוב פעם לא יתאמן בחינות והרבה דברים לעשות אין לי זמן
משנה לשבוע הזה את סדר האימונים לרביעי ושישי.

• פותח/ת השרשור
אימון B
7.3.13-
אימון מצויין ! לא הלכתי אתמול גם להתאמן כי היה לי משהו שוב אז גם מחר אני יעשה אימון וכנראה אני לא יעלה משקל בסקוואט.
סקוואט 70 5/5/5
פרס 40 5/0/0 פרס 39 5/5
חתירה 50 5/5/5 הבנתי את הטכניקה ועכשיו אני עושה את התרגיל במוטות בטחון הכי נמוכים של הכלוב עד שאני יגיע לפלטות של 20.

• פותח/ת השרשור
אימון A
10.3.13
סקוואט 72.5 5/5/5 אחלה
בנץ פרס 57.5 5/5/5 כל הייתי יכול לעשות 60 כמו כלום.
דדליפט 90 הרגיש כבד אבל עלה מהר.

התקדמות יפה(מוניטין שאני יהיה מהמחשב)
תודה רבה אבל יש עוד דרך ארוכה 😃

• פותח/ת השרשור
אימון B - שכחתי לעדכן אתמול הייתי כלכך עייף נפלתי למיטה ונרדמתי עם כל הזיעה של האימון:🙁
13.3.13
סקוואט 70 5/5/5 עשיתי סקוואט קל כי ישנתי 5 שעות בלילה ובאתי למכון גמור
פרס 40 5/5/5 מרוצה מאוד שברתי את המחסום של ה40 קילו היה אפילו די קל.
חתירה 52.5 5/5/5 קל

• פותח/ת השרשור
פספסתי אימון היום הייתי בים וגם התזונה שלי על הפנים...
נתחיל לקחת את עצמי בידים מקווה

• פותח/ת השרשור
אימון A
17.3.13 - ויש לי חוסר מוטיבציה מטורף בזמן האחרון ונמאס לי להגיע למכון בהנגאובר או אחרי לילה בלי שינה...
עשיתי סקוואט עם 90 קילו בטעות התבלבלתי במשקולות:🙁 ל3 חזרות ואחרי שירדתי לכשל כמעט התעלפתי משהו מפחיד לא יכלתי להמשיך באימון...

• פותח/ת השרשור
אימון B - אחלה אימון
13.3.13
סקוואט 75 5/5/4 מרוצה מאוד , כל חזרה הייתי בטוח שאין סיכוי שאני יעלה אותה וככה סגרתי חמישיה הבנתי היום כמה התרגיל הזה קשה פסיכולוגית...
פרס 40 5/5/5 משום מה זה הרגיש כבד מאוד מאימון שעבר
חתירה 52.5 5/3/3 נשבר הזין מהתרגיל הזה נראלי נעבור למתח מה עושים עם אני לא עושה אפילו מתח אחד?

מה הסיבה שנשבר הזין מחתירה?
וגבי המתח עולים על כיסא או משהו ומתחילים מלמעלה ויורדים הכי לאט שאתה יכול.

תמיד תגיד לעצמך שהמשקל קליל ושאתה סוגר בקלות, גם אם זה לא המצב.
מתח תעשה כמה שאתה יכול ואז שליליות.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית