- פותח/ת השרשור
אין לי אפשרות במכון לזה, התוכנית לא טובה?תכניס גם חלק מהתרגילים המורכבים : דדליפט סקוואט ...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לי אפשרות במכון לזה, התוכנית לא טובה?תכניס גם חלק מהתרגילים המורכבים : דדליפט סקוואט ...
טוב אני רוצה מתחיל מסה ובקיצור המשקלים שלי הםכן. כן. לא בהכרח, אבל זה ממש לא תורם להתאוששות.
לא הבנתי, לעשות ריסט או לא?ריסטים - הכוונה שאתה מתחיל ממשקלים יותר נמוכים מהשיאים הנוכחיים. כל אימון-שניים להעלות משקלים.
1. אתה לא מרים כבד.לא הבנתי, לעשות ריסט או לא?
ואתה בטוח שהתוכנית מועילה? היא לוקחת לי 40 דק' על השעון אם לא פחות
לג פרס לוקח משהו כמו 6 דק'
בנץ' פרס עד שמסדרים וזה 10 דק' ככה עם מנוחה
מתח בבית 6-7 דק'
כתפיים 5 דק'
יד קדמי 5 דק'
יד אחורי 5 דק'
בטן 5 דק'
התוכנית ממש פשוטה ונראלי אני אעלה בשומן יותר מבשריר כי אני בקושי מרגיש מאמץ ושהשריר באמת עבד, כי בAB הרגשתי מותש ואת השריר קרוע. ועוד אמרת שיד קדמי ואחורי ובטן זה עזר ולא חייב, אז בלי זה יש בתוכנית 3 תרגילים וזה 20 דק' חח.. אני עושה את התוכנית עם חבר שהוא במסה בלי תפריט והוא לא מעלה משקלים כל אימון, בבנץ' הוא התקדם אבל בשאר הוא נשאר אותו דבר. הוא בלי תפריט וסתם אוכל, זה קשור לתזונה?
אני עושה לפני אימון הליכה של 10 דק' חימון ובבנץ' סט אחד עם מוט ריק.1. אתה לא מרים כבד.
2. אתה לא מתחמם.
3. אתה נח יותר מדי מסט לסט.
לפחות אחד מהם.
אז תקח תוכנית מהפורטל.אני עושה לפני אימון הליכה של 10 דק' חימון ובבנץ' סט אחד עם מוט ריק.
אני נח דקה בין סט לסט ו-2/3 דק' בין תרגיל. אני מרים את המקסימום.
שים לב כי לא אמרתי שאני לא עולה עם התוכנית, פשוט היא נראת לי פשוטה מדי שלוקחת 40 דק' על השעון. ועוד אמרת שיד קדמי ואחורי ובטן זה עזר ולא חייב, אז בלי זה יש בתוכנית 3 תרגילים וזה 20 דק' חח.. תקרא שוב את התגובה שכתבתי, לא דיברתי על עצמי אלא על חבר שלי אמרתי שהוא לא מתקדם טוב כי התזונה שלו לא משהו.
לקחתי את זו:אז תקח תוכנית מהפורטל.
רגליים | 3 | 6 | |
חזה | 3 | 8 | |
גב | 3 | 6 | |
כתפיים | 2 | 8 | |
2 | 10 | ||
יד אחורית | 1 | 10 | |
יד קידמית | 1 | 12 | |
בטן | כפיפת גו במכונה ייעודית |
לא הבנתי, לעשות ריסט או לא?
ואתה בטוח שהתוכנית מועילה? היא לוקחת לי 40 דק' על השעון אם לא פחות
לג פרס לוקח משהו כמו 6 דק'
בנץ' פרס עד שמסדרים וזה 10 דק' ככה עם מנוחה
מתח בבית 6-7 דק'
כתפיים 5 דק'
יד קדמי 5 דק'
יד אחורי 5 דק'
בטן 5 דק'
התוכנית ממש פשוטה ונראלי אני אעלה בשומן יותר מבשריר כי אני בקושי מרגיש מאמץ ושהשריר באמת עבד, כי בAB הרגשתי מותש ואת השריר קרוע. ועוד אמרת שיד קדמי ואחורי ובטן זה עזר ולא חייב, אז בלי זה יש בתוכנית 3 תרגילים וזה 20 דק' חח.. אני עושה את התוכנית עם חבר שהוא במסה בלי תפריט והוא לא מעלה משקלים כל אימון, בבנץ' הוא התקדם אבל בשאר הוא נשאר אותו דבר. הוא בלי תפריט וסתם אוכל, זה קשור לתזונה?
א. בכל תרגיל להעלות? נגיד ביד קדמי ואחורי וכתפיים זה בלתי אפשרי לעלות כל אימון. אולי פעם בשבועיים. רק בבנץ' ולג אפשר לעלות כל אימון.אין קשר בין כמה אתה "מרגיש" את השריר לבין האפקטיביות של התכנית. תעלה משקלים בתדירות גבוהה, כל אימון-שניים ויהיה בסדר...
לגבי החבר שלך - יכול להיות בהחלט שהוא לא מתקדם בגלל התזונה, יכולים להיות גם עוד פרמטרים.
נגיד אני מתחיל ורואה שאני לא עולה, לעשות ריסט? המשקלים שלי הם ממש נמוכים.. קראתי ריסט עושים עם 50 ק"ג.. אני עושה בבנץ' בקושי 15 חח. ובזמן הזה שלא עולים במשקלים/עושים ריסט עדיין עולים במסת השריר נכון?א. במה שאפשר...
ב. לא. יכול להיות שזה בגלל טכניקה לקויה, או שינה, או פשוט כי התחלת גבוה מדי. בגלל זה כדאי לקחת קצת את המשקלים אחורה.
אם אני אהיה במסה בלי תפריט, מאזן חיובי ואקפיד על חלבון פי 1.5-2.5 זה בסדר או שנגיד עם פי 1.5 אעלה יותר שומן משריר? בפי 2 חלבון עולים יותר בשריר מבפי 1.5?1. כן.
2. תלוי בתזונה. אם המאזן הקלורי חיובי, התשובה היא כן.
סקוואט אני לא יכול לעשות. אתה אומר להוסיף ללג פרס תרגיל לשוקיים ברגל, שמבצעים במכונה של הלג פרס. אתה שם את קצות האצבעות ודוחף איתם משקולות למעלה. בתכ'לס התוכנית טובה? אני אתפתח איתה כמו שצריך?אל תעשה SS מה הולך פה כולם מתעסקים בזה בכלל זה חסר טעם
אם סקוואט קשה לך אתה לא חייב לשים משקל
אתה יכול לקחת מוט ללא תוספת משקל
אם גם זה קשה לך תעבוד על בוסו או סקוואטים על רגל אחת מספה או בעמידה ותיעזר בקיר
משקוליות קטנות, גומיות או שפשוט תאחוז בשני פולי מלמטה מעל גובה הכתף אם אתה נמוך ותתחיל לעלות למעלה
לחיצת רגליים תצטרך להיות משולבת עם עוד תרגילים על מנת שתתפתח ותפריש הורמון גדילה.. תרגילים כמו פשיטת ברך
תרגילים לתאומים אולי אפילו להמסטרינגס או לישבן... עדיף להשקיע בסקוואט, דדליפט ובמקביל גם תמיד תוכל לעבוד על מתח ולחיצות למיניהן
מקווה שתבין, זה מאוד חשוב לעשות תרגילים מורכבים כמו סקוואט, זה תרגיל מפתח ;)
כן תרגיל כזה תוכל לעשות מיד לאחר הלחיצת רגליים למרות שעדיף שתלך בסדר הזהסקוואט אני לא יכול לעשות. אתה אומר להוסיף ללג פרס תרגיל לשוקיים ברגל, שמבצעים במכונה של הלג פרס. אתה שם את קצות האצבעות ודוחף איתם משקולות למעלה. בתכ'לס התוכנית טובה? אני אתפתח איתה כמו שצריך?
זה בסדר. בד"כ כן.
3 תרגילים לרגליים X 3 פעמים בשבוע זה יותר מדי.. בAB עושים ככה. ואסור.כן תרגיל כזה תוכל לעשות מיד לאחר הלחיצת רגליים למרות שעדיף שתלך בסדר הזה
לחיצת רגליים>>פשיטת ברך>>עלייה על קצות האצבעות בלחיצת רגליים או פשוט עם משקוליות
אבל בכל מקרה סקוואט יהיה יותר מזה, למה אתה לא יכול? קשה לך או שאסור לך?
נכון פעם כן פעם לא, סורי לא שמתי לב שזה 3 פעמיםאתה אומר גם להוסיף תרגיל לרגליים של עלייה על קצות האצבעות? כי לג פרס לא עובד על השריר הזה..
3 תרגילים לרגליים X 3 פעמים בשבוע זה יותר מדי.. בAB עושים ככה. ואסור.