הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון השינוי שלי.

• פותח/ת השרשור shiber
  • פורסם בתאריך

shiber

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
טוב אז ככה, אני בן 20 חייל.
מתאמן כבר שנתיים, שנה אחת רציני.
בין היתר אני גולש ורץ.
יצרתי סרטון חדש, קצת להראות את הגוף שלי אחרי השנתיים האלו.
אני מתאמן בין 4-5 פעמים בשבוע.
אני לא סופר קלוריות, אני פשוט אוכל המון.
תראו את הסרטון אחרי זה יש לי כמה שאלות 😉

http://www.youtube.com/watch?v=T0LoZ-mAdqg

טוב אז,
אני פה בגלל שהמאמנים בחדר כושר שלי אמרו לי שיש לי אחלה גנים ושאני יכול כבר לעלות הילוך.
אשמח לשמוע את דעתכם ו/או טיפים שיש לכם בראש...
והייתי רוצה לדעת האם אני כבר יכול להיכנס לעולם הזה של תחרויות, כי עד עכשיו פעלתי רק בגלל אהבה לתחום.
ויש לי עוד איזה הרהור קטן.
מה דעתכם מסה או חיטוב?
(בינתיים אני במסה צבאית;maeq)

נערך לאחרונה:
כל יום זה יום חזה?
ידיים וכתפיים בפיגור ענק... זה ממש מגעיל.

עושה רושם שחסרה לך המון מסה, יש לך בסיס סבבה והרבה עבודה לפני שאתה עולה על במה.
כמו כן ובלי קשר הסרטון הזה קצת מוזר, התאורה בעייתית, הפוזינג מביך ואין קשר בינו לבין שינוי פרט לתמונה חלקית בהתחלה.

מאיפה להתחיל.

1. מלבד הצגת חזה טוב ואחוז שומן נמוך יחסית , שאר חלקי הגוף שלך בפיגור עצום הידיים כמעט ולא התפתחו במהלך השנתיים וזו בעיה עבורך, מה גם שרגליים לא ראינו בכלל.
2. תאורה - אתה לא בבימות מקצועיות ונורת לילה של שולחן עבודה לא מציגה אותך באור חיובי. אין צורך להשתמש באפקטי תאורה כדי להעצים את עצמך. תבוא טבעי תבוא תפוצ'יפס
3. פואזינג - הסרטון שלך קצת מוזר למען האמת. חלק מהפואזינג מוזר, הייתי מוותר על משיכות התחתונים למטה, וזה נהיה די משעמם וחוזר על עצמו מהר מאוד. מלבד-זאת, אני יכול להגיד שאולי (ואני נזהר פה מאוד) חלק מהאנשים ירגישו קצת "לא נוח" עם הסרטון.

תקשיב ידידי, אתה צריך לשנות גישה קצת, אין בעיה עם עבודה על אסתטיקה ומראה אבל הסרטון מתיש ורפטטיבי במקרה הזה תמונות היו עושות את אותה העבודה.
אתה חייב לשנות את התוכנית שאתה עושה אם ברצונך לפתח את עצמך בצורה טוב, זה קצת מצחיק חזה גדול בטן שטוחה ושאר הגוף מצומק

זו דעתי בכל אופן, אין בה שום כוונה לפגוע והיא נכתבת אך ורק מהפרספקטיבה האישית שלי.

חחח - לא כל 1 יכול לקבל ביקורת - למרות שהיא במקום לטעמי ולא ראיתי את הסרטון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית