הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת על התוכנית אימונים שלי

Igor1233

משתמש מתחיל
147
0
נק' מוניטין:
0
147
0
photo19110413.jpg

נראה כמו הרבה יותר מידי תרגילי עזר ויותר מידי סטים לכל שריר.
כמה זמן אתה מתאמן?
משקל, גובה, גיל?
הנפח כאן נראה מטורף.

• פותח/ת השרשור
נראה כמו הרבה יותר מידי תרגילי עזר ויותר מידי סטים לכל שריר.
כמה זמן אתה מתאמן?
משקל, גובה, גיל?
הנפח כאן נראה מטורף.

כן הנפח די גבוה,

אני מתאמן קרוב לשנה ללא תוצאות ודווקא כשעברתי לתוכנית הזאת התחלתי לאט לאט לעלות במשקל

עד אז היתי התאמנתי ab,fbw וניסיתי abc שגם עבדה די טוב לתקופה מסויימת

גיל 20.5
גובה 182
משקל 74 (לפני תחילת התוכנית/לפני חודשיים בערך 70-71)
אחוז שומן באזור ה 12

אוכל מסודר לפי תפריט 3k קלוריות 370 פחמימה 56 שומן 250 חלבון (בחישוב כללתי גם חלבון שמגיע ממקורות לא מלאים אז במקור זה בערך פי 2 2.5 ממשקל גוף)

כן הנפח די גבוה,

אני מתאמן קרוב לשנה ללא תוצאות ודווקא כשעברתי לתוכנית הזאת התחלתי לאט לאט לעלות במשקל

עד אז היתי התאמנתי ab,fbw וניסיתי abc שגם עבדה די טוב לתקופה מסויימת

גיל 20.5
גובה 182
משקל 74 (לפני תחילת התוכנית/לפני חודשיים בערך 70-71)
אחוז שומן באזור ה 12

אוכל מסודר לפי תפריט 3k קלוריות 370 פחמימה 56 שומן 250 חלבון (בחישוב כללתי גם חלבון שמגיע ממקורות לא מלאים אז במקור זה בערך פי 2 2.5 ממשקל גוף)

לדעתי עדיף לך לעבוד על התרגילים המורכבים יותר.
משהו כמו:
A:
Deadlift 1x5
Pull up 3x8
Shoulder press 3x8
Latheral raises 3x8
Bicep curl 3x8
B:
Squat 3x8
Bench press 3x8
Bent over barbell row 3x8
Skullcrusers 3x8

סתם הצעה. אבל לדעתי עדיף משהו בסגנון, עם הרבה פחות תרגילי עזר ויותר תרגילים מורכבים.
תנסה כל פעם להוסיף קצת משקל למוט.
ואתה יכול להוריד מהתפריט שלך קצת חלבון ולהוסיף שומן. חלבון לא מלא זה עדיין חלבון.

• פותח/ת השרשור
לדעתי עדיף לך לעבוד על התרגילים המורכבים יותר.
משהו כמו:
A:
Deadlift 1x5
Pull up 3x8
Shoulder press 3x8
Latheral raises 3x8
Bicep curl 3x8
B:
Squat 3x8
Bench press 3x8
Bent over barbell row 3x8
Skullcrusers 3x8

סתם הצעה. אבל לדעתי עדיף משהו בסגנון, עם הרבה פחות תרגילי עזר ויותר תרגילים מורכבים.
תנסה כל פעם להוסיף קצת משקל למוט.
ואתה יכול להוריד מהתפריט שלך קצת חלבון ולהוסיף שומן. חלבון לא מלא זה עדיין חלבון.

חלבון לא מלא הוא לא בדיוק חלבון, הרבה אנשים לא סופרים אותו כנל אני

ועוד דבר, כל התרגילים שרשמת אני עושה אותם בנוסף לתרגילי עזר... הם רשומים בתוכנית

אוי ואבוי ... תוכנית זוועה .
גם למתאמן שעובד שנה והוא מתקדם, לא נותנים ABCD ... ואתה בכלל, שאתה אומר ששנה לא ראית תוצאות
אז אני מאמין שגם המשקלים שלך לא משהו (אם בכלל עבדת על מורכבים.) אגב, אין ספק שאתה רואה שינויים פיזיים בתוכנית כזאת,
הרי כל שריר זה בסביבות ה-5 תרגילים, שזה פאמפ מאוד חזק ואתה נראה קצת 'מנופח' אחרי אימון כזה, אבל בתכל'ס האפקטיביות של תוכנית
כזאת למתחיל מאוד נמוכה, כדאי לוותר עליה .

קח איזה FBW טובה ופשוטה עם תרגילי בסיס בלבד (סקוואט,דדליפט,בנץ',מתח,פרס) ותתחיל לעבוד .
אפשרי גם SS אם אתה מעוניין, תקרא על התוכנית .
AB אולי גם תוכל להתאים אבל למתאמן מתחיל העצימות מאוד גבוהה ואתה תתעייף מהר ובאמצע האימון כבר תהיה גמור אז חבל .

התוכנית מתאימה לך רק אם אתה:
1. מתאמן עלית (מתאמן כמה שנים, מעל 5 בדרך כלל, מתאמן מקצועי כמו קאי גרין ורוני קולמן)
2. מזריק בכמויות על
אתה לא זה, ולא זה.
הסקוואט שלך לא עובר את ה-100 ק"ג ולכן אתה אפילו לא קרוב לאחרי מתקדם (3 - 6 חודשי אימון [אמרת שלא התקדמת הרבה]).
אין לך דדליפט קלאסי, התוכנית גרועה בשבילך.
יש לך אפשרות 1 (המועדפת בעיני) והיא ללכת על SS, או לקחת תוכנית AB/FBW מהתוכניות מסה בפורטל ולרוץ איתה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית