הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילים שמחזקים גם סיבולת וגם כוח

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
כרגע יש לי מנוי במכון ועוד כחודש הוא נגמר.
אני רוצה כשהמנוי נגמר להתאמן שלוש פעמים בשבוע SW (יש לי גם שני אימונים בשבוע של אגרוף תאילנדי).
אני רוצה תרגילים על משקל גוף כמו: מקבילים,מתח שכיבות שמיכה, בטן סטטית ועוד...
אתם מכירים תרגילים טובים על משקל גוף שיחזקו אותי ויפתחו לי את הגוף?
יש לי כ14 אחוז שומן אם זה משנה.
*אני לא רוצה להיות באדי בילדר או וייטליפטר אני פשוט רוצה לפתח את הגוף שלי ולהיות בכושר ממש טוב בספרינטים , ריצות ופלג גוף עליון.
תודה לעוזרים!
וחשוב לי לעבוד הרבה על הגב.
אם זה משנה עכישו אני עושה:
35 שכיבות שמיכה
2000: 8
10 מקבילים
4 מתח
60 כפיפות
(אלו השיאים שלי)

• פותח/ת השרשור
הקפצה!
110 צפיות ו0 תגובות?

תרגילים שמשתמשים במשקל הגוף שלך יובילו בעיקר לסיבולת שריר, אחרי שאתה מצליח לקיים מספר חזרות סביר זה הופך לתרגיל סיבולת קלאסי,
אל תמציא תרגילים, תעשה את המוכרים והעיקריים, שכיבות שמיכה(אחיזה רחבה,צרה, רגליים על מדרגה..) מתח(אחיזה רחבה, צרה וכו'), מקבילים וכפיפות בטן.

בנוגע לריצות, תגוון בסוגי ריצה, יש ריצות שמתמקדות במרחק, יש ריצות עם קצב משתנה, הפוגות..

אין פה יותר מידי להוסיף.

ד.א לפי השיאים אני משער שאתה צעיר, תבנה לעצמך תוכנית נורמלית עם סרגל מאמצים.
תוסיף לזה תזונה נכונה ואתה על דרך המלך..

• פותח/ת השרשור
תרגילים שמשתמשים במשקל הגוף שלך יובילו בעיקר לסיבולת שריר, אחרי שאתה מצליח לקיים מספר חזרות סביר זה הופך לתרגיל סיבולת קלאסי,
אל תמציא תרגילים, תעשה את המוכרים והעיקריים, שכיבות שמיכה(אחיזה רחבה,צרה, רגליים על מדרגה..) מתח(אחיזה רחבה, צרה וכו'), מקבילים וכפיפות בטן.

בנוגע לריצות, תגוון בסוגי ריצה, יש ריצות שמתמקדות במרחק, יש ריצות עם קצב משתנה, הפוגות..

אין פה יותר מידי להוסיף.

ד.א לפי השיאים אני משער שאתה צעיר, תבנה לעצמך תוכנית נורמלית עם סרגל מאמצים.
תוסיף לזה תזונה נכונה ואתה על דרך המלך..
סבבה, תודה (ואני בן 14).
אני יעשה לי את התכנית של 20 מתח, 100 שכיבות שמיכה (המטרה זה 150) ואת התכנית של ה300 כפיפות בטן.
אתה חושב שאני יוכל לעלות מסת שריר?
פשוט לפני כמה חודשים הורדתי 20 ק"ג ועדיין נשאר לי עור מדלדל מגעיל..
ואני רוצה שתוך בערך חמישה חודשים כל העור ימתח.

סבבה, תודה (ואני בן 14).
אני יעשה לי את התכנית של 20 מתח, 100 שכיבות שמיכה (המטרה זה 150) ואת התכנית של ה300 כפיפות בטן.
אתה חושב שאני יוכל לעלות מסת שריר?
פשוט לפני כמה חודשים הורדתי 20 ק"ג ועדיין נשאר לי עור מדלדל מגעיל..
ואני רוצה שתוך בערך חמישה חודשים כל העור ימתח.
נשמע כאילו ירדת מהר מאוד(עור עודף) בכל מקרה הסר דאגה מליבך, אתה צעיר ויש לך עוד לגדול ולגבוה ככה שאין לך מה לדאוג.
תציב לעצמך מטרות כמו שרשמת.(100 שכיבות שמיכה זה יותר ריאליסטי) ותתמקד בהם.

טיפ ממני, גם אני הייתי מפמפם בבית שכיבות שמיכה בגיל שלך, תעשה טובה רק תקח יום מנוחה בין אימון לאימון. אני לא סתם אומר את זה,
בגלל שאתה לא צריך לנסוע לחדר כושר או לעשות הכנות מיוחדות זה אימון זמין מאוד, אז גם אם אתה אנרגטי תלמד לתת לגוף שלך לנוח.

• פותח/ת השרשור
נשמע כאילו ירדת מהר מאוד(עור עודף) בכל מקרה הסר דאגה מליבך, אתה צעיר ויש לך עוד לגדול ולגבוה ככה שאין לך מה לדאוג.
תציב לעצמך מטרות כמו שרשמת.(100 שכיבות שמיכה זה יותר ריאליסטי) ותתמקד בהם.

טיפ ממני, גם אני הייתי מפמפם בבית שכיבות שמיכה בגיל שלך, תעשה טובה רק תקח יום מנוחה בין אימון לאימון. אני לא סתם אומר את זה,
בגלל שאתה לא צריך לנסוע לחדר כושר או לעשות הכנות מיוחדות זה אימון זמין מאוד, אז גם אם אתה אנרגטי תלמד לתת לגוף שלך לנוח.

סבבה, ד"א יש תרגילים בלי ציוד לגב?
ותודה רבה אחי מאוד עזרת לי

• פותח/ת השרשור
תעשה על הדלת, או שתקנה מוט IROMGYM שלא הורס את המשקוף.

חחח אם אני תולה את זה חח אמא שלי תזרוק אותי, את אבא שלי ואת המוט מהבית חחחחח
סתם, אני בספק אם ירשו לי, פשוט זה לא מתאים.

חחח אם אני תולה את זה חח אמא שלי תזרוק אותי, את אבא שלי ואת המוט מהבית חחחחח
סתם, אני בספק אם ירשו לי, פשוט זה לא מתאים.
זה לא הורס את המשקוף, אל תדאג בנוגע לזה, אין סיבה לא לקנות.

Back
למעלה תחתית