הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|| MMA

idogilad

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני מתאמן ב MMA ועושה גם SS [ מזלזל לפעמים אבל עובד לפי התוכנית... ]
הבעיה זה או שאני מגיע ל MMA מותש או שאני מגיע למכון מותש .
אני שוקל לעבור לתוכנית אחרת אבל אני לא יודע לאיזה..
נתונים :
178.5
83 KG
א"ש מוערך 19.
בנץ : 85 , ארבע חזרות נקיות . 90 , שניים נקיות ואחד עם עזרה.
דדליפט : 120 3X
סקוואט : 80 5X [ לא מנסה לעלות יותר למרות שה80 ממש קל לי זה מכאיב ממש בבירכיים אחרי האימון , הגעתי למצב שאני לא מרגיש שעשיתי אימון רגליים אלה רק את הכאבים של הבירכיים.]
חתירה : 70 8X [בכוונה אני עושה 8 חזרות ]
תודה מראש 😃

לדעתי את הצריך לעשות חיטוב ולא SS.
אני גם משלב MMA עם מכון אבל אני עושה שני אימונים של מכון כי לדעתי זה פשוט יותר מידי שלושה אימונים..
תחכה פה לתגובות של אחרים, כי אני לא מבין כל כך אבל לדעתי אתה צריך חיטוב

תעשה רק שני אימוני כח בשבוע בתצורת SS.

אתה עושה את האימוני כוח בימים של הMMA?
MMA יכול להיות אחלה בשביל יום מנוחה.

תתמקד באחד מהם תקופה, ואז בשני.

• פותח/ת השרשור
אתה עושה את האימוני כוח בימים של הMMA?
MMA יכול להיות אחלה בשביל יום מנוחה.

אתה רציני ?!?! האימונים בmma הרבה הרבה יותר מעייפים מהמכון
אבל בכל זאת לא קיבלתי תשובה
איך אפשר לשלב mma ומכון ביחד בדרך הכי יעילה?

תעשה מכון לפני ה-MMA, תאכל משהו בין לבין. תעשה שני אימוני כוח בשבוע, לא שלושה. עדיף כבר שיהיו מרוכזים ולא מפוזרים על כל השבוע, אחרת לא תתאושש.

^^ מבין את הבעיה שלך . ככה היה לי גם כשהתאמנתי ב MMA וניסיתי לשלב אימוני כח . נורא קשה להתמיד ולהשתפר עם כל כך הרבה אימונים .
קודם כל תחליט מה סדר העדיפויות שלך : MMA או מכון . לפי זה תחליט את מידת ההשקעה שלך בכל דבר . אם MMA זה בראש , תעשה אימוני כח במידה פחותה יותר ועם פחות משקל . אם המכון הוא בעדיפות , אז אין מה לעשות ואתה תגיע עייף ל MMA =]

ולגבי הסקוואט שאמרת שיש לך כאבי ברכיים אחריו- כנראה יש לך טכניקה לקויה , תעלה סרטון , ויש פה מספיק אנשים טובים שיעזרו לך לשפר אותו.

אתה לא יכול לעשות גם וגם
תצטרך להחליט במה יותר להשקיע.

שלום לך,אני מתאמן באומנויות לחימה ,כבר 12 שנה,התחלתי ב נBJJ משם המשכתי לתאינדי ולקלאסי.
שאנחנו מדברים על מכון כושר בהקשר של עזרה הדדית לזירה,אנחנו צריכים לחשוב מה זה יתרום לנו?
מה זה יכול לתרם? כח וסיבולת.
האימון הרווח אצל רוב מתחרי הUFC זה אימון פונקציונאלי,אימון שלרוב משלב מספר תרגילים ברצף בעלי תכונות שונות,ד או מקביליות.
לדוגמה משיכה דחיפה וכו'.בתוכנית זו אפשר לעבוד על כח וגם על סיבולת.כמובן שעדיך לעבוד בתקופות שונות על שתי המטרות הללו.
אני מציע לך לקרוא על האימון פונקציונאלי,ועל אדם בשם ישראל הלפרין.
בהצלחה ידידי.

Back
למעלה תחתית